Travel Berkey Waterfilter

De Travel Berkey waterfilter is het kleinste model waterfilter van het merk Berkey. Deze Travel Berkey is geschikt voor kleine huishoudens van 1-2 personen. Verzeker jezelf van schoon drinkwater door water te filteren met de Travel Berkey. Deze waterfilters behoren tot de beste waterfilters van dit moment.

Travel Berkey waterfilter

Een fantastisch waterfilter dat je water echt schoon filtert doormiddel van gepatenteerde filterelementen van Berkey. Aanrader voor kleine gezinnen van 1-2 personen.

Specificaties

De specificaties van de Travel Berkey zijn als volgt:

 • Hoogte: 46 cm
 • Gewicht: 2,7 kg
 • Inhoud waterreservoir: 5,7 liter
 • Filtert ongeveer 10 liter water per uur
 • Filter kan langdurig mee: 22750 liter kan worden gefilterd voordat het filter vervangen moet worden
 • Optioneel mogelijk PF-2 Fluoride filters toe te voegen voor extra filtermogelijkheden

Het kleine formaat en de naam suggereren dat je dit waterfilter gemakkelijk mee kan nemen onderweg. Dit is naar onze mening inderdaad het geval, het is een zeer compact filter dat je snel meeneemt. Dat het filter zo compact is heeft ook nog een ander voordeel: hij past gemakkelijk op elk formaat aanrecht.

Deze Travel Berkey is namelijk niet alleen geschikt voor onderweg, ook voor thuisgebruik is het een uitstekend waterfilter. Helemaal voor mensen die een kleinere keuken hebben. Dankzij de roestvrijstalen behuizing is de Berkey Travel ook nog eens een prachtig waterfilter om naar te kijken, en een waar sier-ornament in je keuken.

Veelgestelde vragen over de Travel Berkey

Hieronder staan de veelgestelde vragen over dit product die wij hebben ontvangen van onze lezers. We zetten deze hier neer zodat iemand die mogelijk dezelfde vraag heeft direct het antwoord hier kan lezen. Mocht je zelf ook een vraag hebben over dit waterfilter? Schroom dan niet het contactformulier op onze site te gebruiken, en stel ons je vraag.

Kun je hiermee ook Fluoride uit het water filteren?

Dat kan, maar dan heb je wel de PF-2 Fluoride filters nodig. Deze kun je direct zonder moeite monteren, en zorgen er voor dat ook fluoride uit het water wordt gefilterd.

Hoe vaak moet je de filters vervangen?

Dat verschilt per gebruiker, maar zoals eerder aangegeven kunnen de filterelementen 22700 liter water filteren alvorens ze vervangen moeten worden. Je kunt via speciale rode watervloeistof van Berkey testen of de filterelementen nog goed werken. Is het water helder, dan zijn de filterelementen goed. Is het water roodachtig, dan moeten ze vervangen worden.

Hoe snel wordt dit waterfilter verstuurd na het bestellen?

Op werkdagen voor 21:00 besteld? Dan heb je hem de volgende dag al in huis.

Mocht je nou op zoek zijn naar een waterfilter dat een slagje groter is? Bekijk dan eens de Big Berkey, het grotere broertje van de Travel.

Video

Ben je nou ook benieuwd hoe een Berkey filter er in de praktijk uit ziet? Bekijk dan onderstaande video. Let op: dit gaat over de waterfilters in het algemeen, en niet over dit specifieke product.

https://www.youtube.com/watch?v=S3p_TNsWamc

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

   Goedklusgereedschap.nl
   Logo