Waterfilters

Op zoek naar een waterfilter? Bij Goedklusgereedschap.nl vind je de beste waterzuiveraars. We hebben individueel verschillende merken en modellen beoordeeld en geven onze aanbevelingen aan onze lezers. Hierdoor kun je tijd besparen en weet je zeker dat je de beste keuze maakt bij je aankoop. Waterfilters worden gebruikt om kraanwater te filteren, maar worden ook gebruikt bij het camperen in het buitenland. Gerenommeerde merken als Berkey waterfilters, British Berkefeld, Sawyer en Lifestraw. Met deze merken weet je zeker dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

We behandelen verschillende soorten waterzuiveraars op individueel, en ook merkniveau. Bekijk bijvoorbeeld eens de bestseller van Berkey, de Big Berkey. Dit filter heeft een groot genoeg waterreservoir voor een huishuiden van 2-4 personen wat het filter geschikt maakt voor de meeste gezinnen. Naast dit model, behandelen we allerlei modellen en types waterfilters. Zo kun je een goed geïnformeerde keuze maken bij het kopen van een waterfilter. Bekijk hieronder alle producten.

Met een goed waterfilter kun je tot wel 99% van alle stoffen die in water zitten filteren. Dit is uitermate geschikt om bijvoorbeeld Fluoride of Arsenicum uit het water te filter, voordat je het drinkt. Dankzij speciale technologie die gebruikt wordt in de filter elementen weet je zeker dat je schoon water drinkt.

Soorten waterfilters

Er zijn verschillende soorten waterfilters verkrijgbaar. Zo heb je zwaartekracht waterfilters (zoals die van Berkey), maar ook kannen waar je kraanwater in kan doen zoals Brita waterfilters. Op onze site vind je een grote selectie van de meest voorkomende types, en welke het beste zijn voor je beoogde doel. We hebben een heleboel filters getest, en weten daarom precies waar je op moet letten, en wat de kwaliteit van deze zuiveraars is.

Goedklusgereedschap.nl
Logo