Makita Kettingzagen

Makita KettingzaagBen je op zoek naar een Makita kettingzaag? Dan ben je op deze website aan het juiste adres. We hebben een selectie gemaakt van de best verkochte Makita kettingzagen, en deze per stuk uitvoerig getest. Zo kunnen we je per kettingzaag een gedegen advies aanbieden, en kan jij vol vertrouwen een Makita Kettingzaag aanschaffen.

Makita Kettingzagen

kettingzagenHet merk Makita is wereldberoemd en staat al jaren voor top kwaliteit gereedschap voor in huis of in de tuin. Al sinds 1915 maakt het bedrijf gereedschap van duurzame materialen die het lang uithouden. Een stuk gereedschap van Makita kan jaren mee dankzij de hoge kwaliteit. Met het assortiment kettingzagen wil Makita je helpen met het onderhouden van je tuin of bij het zagen van hout voor bijvoorbeeld de open haard.

Makita Kettingzaag kopen

Makita heeft meerdere kettingzagen in het assortiment, dus het kan lastig zijn om de juiste kettingzaag te kiezen die perfect bij jou past. Zo heb je Elektrische of Benzine kettingzagen, met of zonder telescopische steel, die elk weer een ander doel hebben. Hieronder hebben we deze kettingzagen per stuk beschreven met alle voor-en nadelen, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Makita EA3201S35A

Makita EA3201S35ADe Makita EA3201S35A kettingzaag is de best verkochte benzine kettingzaag van het merk. Dit is niet zonder reden want de EA3201S35A heeft alles in huis voor de meest uiteenlopende klussen. De benzinemotor heeft een vermogen van 1.800 watt en een cilinderinhoud van 32 cc. Het benzinereservoir heeft een inhoud van 0,4 liter. Dankzij de automatische kettingsmering en het slimme spanningssysteem kun je zonder speciaal gereedschap deze kettingzaag onderhouden. De meslengte van deze kettingzaag is 35 cm en de snelheid is 18,9 m/s.

De EA3201S35A heeft een ingebouwd ergonomisch antivibratie systeem met 4 stalen veren voor een laag trillingsniveau tijdens het zagen. Hij is voorzien van een verstelbare oliepomp van metaal, een velkam en kettingrem. Wordt geleverd met een Zwaard “gelaagd” 35×1,1×3/8″, Ketting 290 “rnd” 3/8×1,1 S52, Transportbescherming 35cm, combisleutel en speciale schroevendraaier.

Makita EA4300F40B

Makita EA4300F40BDe Makita EA4300F40B is een krachtige benzinekettingzaag met een vermogen van 3.000 watt. Dit grote vermogen maakt hem geschikt voor dikke boomstammen en grote stukken hout. Hij weegt 4,9 kg en heeft een cilinderinhoud van 40 cc. Inhoud van het benzinereservoir is 0,5 liter. De meslengte van deze kettingzaag is 40 centimeter met een snelheid van 18,3 m/s. Voorzien van zijdelingse kettingspanning, een extra veer bij de startinrichting en opvoerpomp om snel te starten. Ergonomische antivibratie technologie van Makita zorgt ervoor dat je hem langdurig kunt gebruiken zonder irritatie of een lamme hand.

Makita UC3041A

Makita UC3041AAls je op zoek bent naar een veelzijdige elektrische kettingzaag dan is de UC3041A een perfecte keuze voor jou. De elektrische motor heeft een vermogen van 1.800 watt en een meslengte van 30 cm met een kettingsnelheid van 14,5 m/s. Hij weegt 4,7 kg en is makkelijk hanteerbaar dankzij de ergo-grip die helpt met het nauwkeurig hanteren van de kettingzaag. Hij heeft een snoerlengte van 0,3 meter dus het is aan te raden hem te bestellen met een verlengsnoer mocht je deze nog niet hebben. Voorzien van automatische kettingsmering dankzij het ingebouwde oliereservoir.

Makita UC4051A

Makita UC4051ADe Makita UC4051A is een echte bestseller onder de elektrische kettingzagen. Met een krachtige motor met 2.000 watt vermogen kun je hier vele soorten hout en bomen mee zagen. De lange meslengte van 40 cm komt dan ook zeker van pas. Met een snelheid van 13,3 m/s zaagt deze kettingzaag met gemak door dikke stammen. Met ingebouwde tandwieloverbrenging, softstart en voorzien van slipkoppeling tegen het vastslaan van de ketting. De ketting is vervang-en verstelbaar zonder extra gereedschap.

Meer kettingzagen

Heb je nou niet kunnen vinden waar je naar zocht? Geen probleem. Bekijk hier de Top-10 best verkochte kettingzagen van alle merken gecombineerd. Daar vind je gegarandeerd eentje die bij je past.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo