Karcher hogedrukreinigers

Met een Karcher hogedrukreiniger maak je jouw terras, gevel of tuingereedschap op grondige wijze schoon. De modellen van Karcher zijn geschikt voor frequent en intensief gebruik, en voor diverse projecten in te zetten. Bestel de hogedrukreinigers op basis van de klus, ofwel een groter model voor grotere oppervlakten, en de kleine modellen voor een beperkt oppervlak of los product.

Onze keuze

Karcher K2 Power Control Car & Home hogedrukreiniger

AE__coolbluenl Onze keuze!
Laatste update was op: 22 april 2024 10:41

Onze eerste keuze! All in one alleskunner waarmee je zeker jou reinigingsklus kunt voltooien.

De Karcher K2 Universal is een relatief beperkt, maar toch efficiënt model van Karcher. De reinigingscapaciteit van dit model ligt op 20 m2 per uur. Daarnaast heeft de K2 Universal een hogedrukslang van maximaal 3 meter, waardoor je deze minder goed kunt gebruiken voor de grotere oppervlakten. Het is een ideaal apparaat voor minder frequent gebruik, bijvoorbeeld wanneer je eens in de zoveel tijd tuinmeubelen wilt reinigen of kleinere terrassen van vuil wilt verlossen.

De vuilfrees bij dit product zorgt ervoor dat het water wordt gefilterd, waarmee de waterstraal krachtiger is. Onnodige belasting van de motor wordt voorkomen met het start/stop systeem. Let wel op, want de extra accessoires dien je zelf bij te kopen binnen dit type Karcher K2. Het handige handvat in combinatie met het lage gewicht van de K2 Universal zorgt ervoor dat je dit model voor verschillende kleinere klussen kunt gebruiken. Portable en efficient voor rondom je huis.

Tweede keus

Karcher K5 hogedrukspuit

AE__coolbluenl Tweede keus
Laatste update was op: 22 april 2024 10:41

De 2de keuze

De Karcher K5 hogedrukreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van je woning of auto, maar bijvoorbeeld ook voor outdoor bij het terras. Het product is standaard voorzien van een vuilfrees, wasborstel en filter. De speciale wasborstel zorgt ervoor dat je auto van de buitenzijde optimaal gereinigd wordt, zonder dat er krassen ontstaan. Dit is te danken aan de rotatie van de borstel. De reinigingskracht ligt op 145 bar, hetgeen tevens hoog genoeg is om een terras op grondige wijze te reinigen. Wil je de hogedrukspuit voor verschillende klussen gebruiken, dan stel je eenvoudig zelf de waterdruk in via de bediening op de spuitlans.

Reinigingsmiddelen worden bij het product meegeleverd, waardoor je het optimale resultaat genereert bij elke reinigingsklus. Het betreft een portable hogedrukreiniger, welke je gemakkelijk meeneemt naar een nieuwe ruimte of omgeving. Het ideale product voor kleine en grote klussen in en rondom huis.

Wat krijg je erbij? Bij de Karcher K5 krijg je een aparte vuilfrees, waardoor het oppervlak actief gereinigd wordt. Met een overzichtelijke bedieningsknop op de spuitlans bepaal je zelf welke waterdruk je denkt nodig te hebben voor de klus. De waterstraal is extra krachtig en je kunt met de unieke functionele eigenschappen spatvrij reinigen. Dit is extra prettig wanneer randen en hoeken moeten worden gereinigd.

Ook geweldig

Karcher K4 hogedrukreiniger

AE__coolbluenl Ook fantastisch
Laatste update was op: 22 april 2024 10:41

Ook geweldig

De Karcher K4 hogedrukreiniger wordt door kenners vaak gekozen, en voor een goede reden. Deze hogedrukreiniger werkt elektrisch en beschikt over een werkdruk van 130 bar. Heb je af en toe een klus bij het reinigen van je terras of schutting, dan is de K4 een interessante optie. Het product kent een relatief voordelige prijs voor het minder frequente gebruik, terwijl je wel het best mogelijke resultaat bij iedere klus afdwingt. De vuilfrees filtert het water in een vroeg stadium, en zorgt voor een extra krachtige waterstraal. Ideaal voor de egale en vervuilde oppervlakten, welke volledig worden gereinigd. De wielen onder de K4 in combinatie met de haspel maken van dit product portable en zeer effectief in gebruik.

Wat zijn de extra’s bij dit model? De Vario Power Jet is een ideale accessoire voor het reinigen van moeilijk begaanbare plekken. Hierbij valt te denken aan lastige hoekjes of scharnieren. Tevens is de Vario Power Jet goed te gebruiken in combinatie met de werkdruk/waterdruk van het apparaat. Zelfs het meest hardnekkige vuil op grotere oppervlakten heeft met de K4 geen kans, dankzij de functionele eigenschappen van dit model.

Ook een fantastische hogedrukreiniger

Karcher K3 Power Control Car & Home

AE__coolbluenl Ook geweldig
Laatste update was op: 22 april 2024 10:41

Ook fantastisch

De Karcher K3 is een perfect model voor het verwijderen van vuiligheid rondom het huis; niet voor frequent gebruik. Met een hogedrukslang van de lengte 6 meter is dit een sterk verbeterde variant van de K2. Een waterfilter op de pomp zorgt ervoor dat er geen vuildeeltjes in het water terecht komen, waardoor het reinigen zorgt voor een optimaal en gewenst resultaat. De Vario Power spuitlans is volledig naar wens in te stellen op drukniveau. Hoe hoger de druk, des te grondiger je kunt reinigen. Pas wel op met een te hoge druk in de omgeving van glas.

De vuilfrees is roterend en dat maakt dat zelfs het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd. Tevens is er in dit model rekening gehouden met een oppervlaktereiniger, waardoor je spatvrij het oppervlak weet schoon te maken. Dit is ideaal voor kleine hoekjes of randen, waar anders lastig bij te komen is. De Karcher K3 Premium Full Control Home is een veilige investering voor het verwijderen van vuil op plekken rondom je woning.

Over Karcher 

over Karcher

Karcher is een Duits familiebedrijf, opgericht in Bad Cannstatt in 1935 door Alfred Kärcher.

Karcher is een echt familiebedrijf. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nog altijd haar hoofdvestiging heeft in Bad Cannstatt. Wel is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 100 verschillende vestigingen. Bij Karcher werken dagelijks 13.500 werknemers aan nieuwe producten en innovaties, verdeeld over 127 vestigingen in liefst 72 landen. Tevens heeft Karcher meer dan 50.000 fysieke verkooppunten, waarmee een direct bereik tussen klant en bedrijf wordt gegarandeerd. Een groot deel van de actief aangeboden producten van het merk Karcher is daarnaast modern en geïnnoveerd, waar zeker 90% van de gebruikte producten vijf jaar of jonger zijn. Circa 1.000 actieve werknemers van Karcher werken op de afdeling research & development.

Ervaar je problemen met de apparatuur of afstelling van Karcher hogedrukreinigers? Dan mag je vertrouwen op de kennis en expertise van meer dan 36.000 aangesloten dealers in producten en de service van Karcher. Gecertificeerd en met het gewenste resultaat.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen we vragen van onze lezers omtrent de producten op onze website. Hieronder vindt je een overzicht van veelgestelde vragen omtrent hogedrukreiniging en in het specifiek de machines van Karcher. Zelf ook een vraag? Schroom niet om hem te stellen via ons contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vragen.

Welke Karcher hogedrukreiniger heb ik nodig?

Alle modellen van de Karcher hogedrukreiniger zijn geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor eenmalig of periodiek gebruik. Voor een outdoor project, zoals het reinigen van een terras, is een hogedrukreiniger met meer power geschikt. Uiteraard is dit ten dele afhankelijk van de mate van vervuiling. Voor indoor projecten raden we de kleinere, portable modellen aan. Deze beschikken eveneens over de gewenste hoge reinigingskracht.

Hoe verbeter ik het resultaat met hogedrukreiniging?

De hogedrukreinigers van Karcher worden standaard geleverd met speciale schoonmaakmiddelen, welke de prestaties van de reiniging verder verbeteren. Voeg de juiste hoeveelheid van het middel toe en vul dit aan met water, om de optimale prestatie van het apparaat te garanderen.

Zit er garantie op een Karcher hogedrukreiniger?

De producten van Karcher hebben standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar vanaf het moment van aankoop. Daarnaast bestaan voor losse producten of productgroepen unieke acties, waarbij andere voorwaarden van toepassing zijn op de garantie.

Hoe ontkalkt men de Karcher hogedrukreinigers?

Karcher heeft speciale ontkalkingssticks, welke je effectief combineert met 1 liter warm water. Laat het geheel 8 uur inwerken. Reinig de schroefdraad van de dop met een tandenborstel en smeer hierna vaseline op de draad.

Voor wie zijn de hogedrukreinigers geschikt?

Een hogedrukreiniger van Karcher is te gebruiken voor indoor en outdoor projecten, waarbij ernstige vervuiling de uitstraling beperkt. De modellen van dit merk zijn geschikt voor het intensief reinigen van terrassen, de oprit of de auto en zelfs ruiten. Ook voor het reinigen van de caravan, auto of tuinmeubilair is de Karcher hogedrukreiniger geschikt. Een hogedrukreiniger gebruiken? Zorg dan dat je voor jezelf hebt bepaald waarvoor je de hogedrukreiniger wilt gebruiken. Is dit eenmalig? Dan kan het goedkoper zijn om de hogedrukreiniger eenmalig te huren.

karcher hogedruikreinigers

Over druk

De kracht van een hogedrukreiniger wordt aangeduid in het aantal bar. Hoe hoger het aantal bar, hoe hoger de kracht achter de straal. Karcher heeft daarnaast een innovatieve oplossing bedacht voor het duurzaam omgaan met water. Dit wordt zichtbaar in het aantal liters per uur dat op een bepaald vermogen door de spuitlans komt.

Adapters

Bij het aanschaffen van een hogedrukreiniger kan het soms voorkomen dat je de reiniger moet aansluiten op verschillende soorten accessoires of spuitkoppen. Hiervoor zijn speciale adapters ontworpen die wat meer universaliteit bieden. Bekijk hiervoor onze pagina met adapters op onze site.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo