Karcher hogedrukreinigers

Met een Karcher hogedrukreiniger maak je jouw terras, gevel of tuingereedschap op grondige wijze schoon. Dit merk is afkomstig uit Duitsland, en staat derhalve voor degelijkheid en hoge kwaliteit. Het schoonmaken van oppervlakten of materialen vereist soms iets meer power, en dat krijg je met een hogedrukreiniger. De modellen van Karcher zijn geschikt voor frequent en intensief gebruik, en voor diverse projecten in te zetten. Bestel de hogedrukreinigers op basis van de klus, ofwel een groter model voor grotere oppervlakten, en de kleine modellen voor een beperkt oppervlak of los product. Dankzij een grondige reiniging ziet jouw project er weer als nieuw uit.

Hoe werken de hogedrukreinigers van Karcher? Je sluit de reiniger direct aan op de tuinslang of de buitenkraan, en kunt met dank aan het grote bereik van de slang een grotere afstand bereiken. Stel de hogedrukreiniger in op de juiste stand en start met het reinigen van het oppervlak. Stel de reiniger precies in zoals jij het wil, en realiseer in korte tijd het gewenste resultaat voor grote oppervlakken en losse materialen. Ontdek 10 van de beste producten binnen het assortiment Karcher hogedrukreinigers.

Karcher K2 Power Control Car & Home

AE__coolbluenl coolblue.nl
Laatste update was op: 23 januari 2023 19:36

De Karcher K2 Power Control Car & Home is de opvolger van de Karcher K2 Full Control Car & Home. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo is de hogedrukslang nu 5 meter lang en biedt de bijbehorende app ondersteuning om het meeste uit je apparaat te...

De Karcher K2 Universal is een relatief beperkt, maar toch efficiënt model van Karcher. De reinigingscapaciteit van dit model ligt op 20 m2 per uur. Daarnaast heeft de K2 Universal een hogedrukslang van maximaal 3 meter, waardoor je deze minder goed kunt gebruiken voor de grotere oppervlakten. Het is een ideaal apparaat voor minder frequent gebruik, bijvoorbeeld wanneer je eens in de zoveel tijd tuinmeubelen wilt reinigen of kleinere terrassen van vuil wilt verlossen.

De vuilfrees bij dit product zorgt ervoor dat het water wordt gefilterd, waarmee de waterstraal krachtiger is. Onnodige belasting van de motor wordt voorkomen met het start/stop systeem. Let wel op, want de extra accessoires dien je zelf bij te kopen binnen dit type Karcher K2. Het handige handvat in combinatie met het lage gewicht van de K2 Universal zorgt ervoor dat je dit model voor verschillende kleinere klussen kunt gebruiken. Portable en efficient voor rondom je huis.

Karcher K5 Premium Full Control Plus Home

AE__coolbluenl Beste prijs
Laatste update was op: 23 januari 2023 19:36

De Karcher K5 Full Control voor Car & Home is wat het zegt: zeer geschikt voor het reinigen van je woning of auto, maar bijvoorbeeld ook voor outdoor bij het terras. Het product is standaard voorzien van een vuilfrees, wasborstel en filter. De speciale wasborstel zorgt ervoor dat je auto van de buitenzijde optimaal gereinigd wordt, zonder dat er krassen ontstaan. Dit is te danken aan de rotatie van de borstel. De reinigingskracht ligt op 145 bars, hetgeen tevens hoog genoeg is om een terras op grondige wijze te reinigen. Wil je de hogedrukreiniger voor verschillende klussen gebruiken, dan stel je eenvoudig zelf de waterdruk in via de bediening op de spuitlans.

De hogedrukslang van het type Karcher K5 Full Control Car & Home heeft een maximale lengte van 8 meter, waardoor je over grote oppervlakten kunt reinigen. Reinigingsmiddelen worden bij het product meegeleverd, waardoor je het optimale resultaat genereert bij elke reinigingsklus. Het betreft een portable hogedrukreiniger, welke je gemakkelijk meeneemt naar een nieuwe ruimte of omgeving. Het ideale product voor kleine en grote klussen in en rondom huis.

Karcher K5 Full Control Plus Splash Guard

AE__coolbluenl Beste prijs
Laatste update was op: 23 januari 2023 19:36

Voor indoor reinigen heb je met de Karcher K5 Premium Full Control Plus Home het ideale product in handen. Deze reinigt ieder oppervlak in huis, zonder daarbij krassen achter te laten. De aandrijving is elektrisch en de werkdruk ligt op 145 bars. Dit is ruim voldoende om grove vervuiling het hoofd te bieden. Voor welk type klussen is dit product geschikt? Met name voor alle materialen die je in of rondom je huis hebt staan, zoals fietsen en tuingereedschap- of meubelen. Tevens is de K5 Premium te gebruiken voor het reinigen van schuttingen of je terras. Deze oppervlakten zijn gevoelig voor vervuiling, maar dat is met de werkdruk van de Karcher K5 Premium Full Control geen probleem.

Dit product van Karcher wordt standaard geleverd met een terrasreiniger en bijbehorend middel om echt goed schoon te maken. De plug ’n clean systeem zorgt ervoor dat je eenvoudig schoonmaakmiddel kunt wisselen en het vulpeil in de gaten blijft houden. Spatvrij schoonmaken? Dat doe je met de speciale terrasreiniger. Dit model is een portable oplossing voor al je kleine en grote reinigingsklussen in en rondom je huis.

Karcher K4 Premium Full Control

AE__coolbluenl Beste prijs
Laatste update was op: 23 januari 2023 19:36

De iets minder krachtige variant van de Karcher K5 Premium is de Karcher K2 Full Control Car & Home. Deze set is het meest geschikt voor kleinere klussen indoor. Denk daarbij aan het intensief reinigen van je auto of het reinigen van de badkamer. De werkdruk is 110 bars, en dit is ruim voldoende voor indoor reinigingsklussen. Kleinere materialen als de auto, fiets of tuinmeubelen zijn er bijvoorbeeld ook mee te reinigen, zonder dat er krassen zichtbaar worden aan het oppervlak. Je verstelt eenvoudig zelf de werkdruk van de hogedrukreiniger, waardoor je voor iedere klus de juiste stand weet te vinden.

De speciaal roterende wasborstel zorgt voor een optimaal resultaat bij het reinigen van de buitenzijde van je auto. Een deel van je terras reinigen, waar lichte tot grove vervuiling zichtbaar is? Zelfs dat kan met de meegeleverde terrasreiniger. Een automatisch start/stop systeem voorkomt dat het apparaat te maken krijgt met overbelasting. Een innovatieve oplossing is te vinden in de opbergruimte binnen de Karcher K2 Full Control. Hiermee kan je kleine accessoires effectief kwijt. De K2 is het ideale product voor met name de kleinere reinigingsklussen.

Karcher K5 Premium Full Control Plus

AE__coolbluenl Beste prijs
Laatste update was op: 23 januari 2023 19:36

De Karcher K5 Full Control Plus Splash Guard is de ideale hogedrukreiniger voor thuis. Je profiteert van een extra lange hogedrukslang van 8 meter, waardoor je over grote oppervlakten aan het werk kunt. Denk daarbij aan een schutting of groter terras. De werkdruk van 145 bar zorgt voor een hoge mate van reiniging, zelfs bij grove vervuiling van het oppervlak. Metselwerk en schuttingen zien er na het reinigen weer uit als nieuw, mede dankzij de speciale schoonmaakmiddelen die bij dit model worden geleverd. Zorg ervoor dat je dit product regelmatig gebruikt, want daar is het voor bedoeld. Het is dan ook een geschikt model voor verschillende projecten.

Wat krijg je erbij? Bij de Karcher K5 Full Control krijg je een aparte vuilfrees, waardoor het oppervlak actief gereinigd wordt. Met een overzichtelijke bedieningsknop op de spuitlans bepaal je zelf welke waterdruk je denkt nodig te hebben voor de klus. De waterstraal is extra krachtig en je kunt met de unieke functionele eigenschappen spatvrij reinigen. Dit is extra prettig wanneer randen en hoeken moeten worden gereinigd. De Karcher K5 Full Control Plus Splash Guard komt goed uit de test.

Karcher K3 Premium Full Control Home

AE__coolbluenl Beste prijs
Laatste update was op: 23 januari 2023 19:36

De Karcher K4 Premium Full Control wordt door kenners vaak gekozen, en voor een goede reden. Deze hogedrukreiniger werkt elektrisch en beschikt over een werkdruk van 130 bar. Heb je af en toe een klus bij het reinigen van je terras of schutting, dan is de K4 Premium Full Control een interessante optie. Het product kent een relatief voordelige prijs voor het minder frequente gebruik, terwijl je wel het best mogelijke resultaat bij iedere klus afdwingt. De vuilfrees filtert het water in een vroeg stadium, en zorgt voor een extra krachtige waterstraal. Ideaal voor de egale en vervuilde oppervlakten, welke volledig worden gereinigd. De wielen onder de K4 Premium Full Control in combinatie met de haspel maken van dit product portable en zeer effectief in gebruik.

Wat zijn de extra’s bij dit model? De Vario Power Jet is een ideale accessoire voor het reinigen van moeilijk begaanbare plekken. Hierbij valt te denken aan lastige hoekjes of scharnieren. Tevens is de Vario Power Jet goed te gebruiken in combinatie met de werkdruk/waterdruk van het apparaat. Zelfs het meest hardnekkige vuil op grotere oppervlakten heeft met de K4 Premium Full Control geen kans, dankzij de functionele eigenschappen van dit model.

Karcher K2 Compact CAR

AE__coolbluenl Beste prijs
Laatste update was op: 23 januari 2023 19:36

De Karcher K5 Premium Full Control Plus heeft extra uitgeruste eigenschappen ten opzichte van de overige K5-modellen. Je maakt gebruik van een hogedrukslang met een lengte van 8 meter, waardoor je eenvoudig grote afstanden kunt overbruggen, zonder het effect van de reiniging te verliezen. Aangeraden wordt om dit model te kopen wanneer je deze van plan bent regelmatig te gebruiken. Het is een relatief kostbaar model, maar wel met fraaie mogelijkheden.

De 3-in-1 Multi Jet is een universele lans voor alle soorten toepassingen. Je hebt de beschikking over een verstelbare hogedrukvlakstraal en een roterende sproeier voor grondige reiniging, en dat tegelijk met het effectieve reinigingsmiddel dat wordt bijgeleverd. Daarnaast beschikt de K5 Premium Full Control Plus over een telescopische handgreep. Deze handgreep is in hoogte te verstellen, waardoor je de K5 comfortabel kunt verplaatsen én handig kunt opbergen na gebruik. Het Plug ‘n’ Clean systeem zorgt ervoor dat je snel en efficiënt het reinigingsmiddel vervangt. Voor de juiste koppeling ontvang je tevens een Adapter tuinslang 3 / 4’’. Dit K5-model is een aanrader voor grotere outdoor klussen, welke tevens periodiek gedaan moeten worden. Efficiënt tegen grove vervuiling.

Deze gangbare Karcher K3 Premium Full Control Home is momenteel één van de weinige verkrijgbare varianten uit deze serie. Dit is een perfect model voor het verwijderen van vuiligheid rondom het huis; niet voor frequent gebruik, maar meer voor incidentele gevallen. Met een hogedrukslang van de lengte 6 meter is dit een sterk verbeterde variant van de K2. Een waterfilter op de pomp zorgt ervoor dat er geen vuildeeltjes in het water terecht komen, waardoor het reinigen zorgt voor een optimaal en gewenst resultaat. De Vario Power spuitlans is volledig naar wens in te stellen op drukniveau. Hoe hoger de druk, des te grondiger je kunt reinigen. Pas wel op met een te hoge druk in de omgeving van glas.

De vuilfrees is roterend en dat maakt dat zelfs het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd. Tevens is er in dit model rekening gehouden met een oppervlaktereiniger, waardoor je spatvrij het oppervlak weet schoon te maken. Dit is ideaal voor kleine hoekjes of randen, waar anders lastig bij te komen is. De Karcher K3 Premium Full Control Home is een veilige investering voor het verwijderen van vuil op plekken rondom je woning.

De hogedrukreiniger K2 Universal Car is het laatste model dat we bespreken. Dit model is geschikt voor het reinigen van matige vervuiling op en in de auto. De K2 Universal Car is overigens multifunctioneel, en ook te gebruiken in huis of voor je tuinmaterialen. Het kleine apparaat is portable en daarom makkelijk te hanteren. Gebruiksvorm is hierbij incidenteel, bijvoorbeeld enkele keren per jaar. Het pakket bij dit model bestaat uit robuuste autoshampoo en een speciale borstel om het oppervlak grondig te reinigen. Met een handige draaigreep kom je eenvoudig op de moeilijkste plekjes, voor een all-in reiniging van je auto, tuinmateriaal of fiets. De hogedrukslang heeft een reikwijdte van 3 meter, waardoor je overal gemakkelijk bij kunt. De handige accessoires binnen het pakket kunnen worden opgeborgen in het model, met inbegrepen een handige opbergruimte. Dit is een compact model, welke goed te gebruiken is voor het incidenteel verwijderen van matig vuil.

Over Karcher 

Karcher is een Duits familiebedrijf, opgericht in Bad Cannstatt in 1935 door Alfred Kärcher. Binnen dit bedrijf draait alles om het reinigen van kleine en grote oppervlakten, materialen en producten. Dit gebeurt met krachtige en efficiënte oplossingen voor schoonmaak. Een hogedrukreiniger kan voor diverse projecten worden ingezet, groot en klein. Daarom biedt Karcher diverse modellen van de hogedrukreiniger aan. Met een vermogen tot 180 bar worden zelfs de moeilijkst begaanbare oppervlakten volledig gereinigd met het gewenste resultaat. Dit is zowel voor particulier als zakelijk gebruik een perfecte oplossing om vastzittend vuil voorgoed te verwijderen. Denk aan je gevel, oprit, terras of tractor. Alles is mogelijk met de oplossingen op maat van het merk Karcher. De producten van Karcher onderscheiden zich in functionaliteit, efficiency en duurzaamheid in het gebruik van (natuurlijke) grondstoffen. Met meer dan 1.300 patenten op unieke reinigingsproducten vind je bij Karcher altijd een product dat voldoet aan jouw vraag.

over Karcher

Karcher is een echt familiebedrijf. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nog altijd haar hoofdvestiging heeft in Bad Cannstatt. Wel is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 100 verschillende vestigingen. Bij Karcher werken dagelijks 13.500 werknemers aan nieuwe producten en innovaties, verdeeld over 127 vestigingen in liefst 72 landen. Tevens heeft Karcher meer dan 50.000 fysieke verkooppunten, waarmee een direct bereik tussen klant en bedrijf wordt gegarandeerd. Een groot deel van de actief aangeboden producten van het merk Karcher is daarnaast modern en geïnnoveerd, waar zeker 90% van de gebruikte producten vijf jaar of jonger zijn. Circa 1.000 actieve werknemers van Karcher werken op de afdeling research & development.

Ervaar je problemen met de apparatuur of afstelling van Karcher hogedrukreinigers? Dan mag je vertrouwen op de kennis en expertise van meer dan 36.000 aangesloten dealers in producten en de service van Karcher. Gecertificeerd en met het gewenste resultaat.

Innovaties binnen Karcher

Meer dan ooit is innovatie belangrijk, om te blijven groeien in aanbod en mogelijkheden. Dit weet men bij Karcher optimaal te implementeren. Met alleen al in het jaar 2019 liefst 150 nieuwe producten; meer dan ooit in één jaar tijd. Producten die op maat worden gemaakt en met nog betere prestaties voor het reinigen. Enkele van de innovatieve oplossingen zijn onder meer te zien in de vacuüm systemen, portable reinigers en de grotere pompen. Alles op de juiste maat en met eigen instellingen, geschikt voor ieder outdoor én indoor project.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen we vragen van onze lezers omtrent de producten op onze website. Hieronder vindt je een overzicht van veelgestelde vragen omtrent hogedrukreiniging en in het specifiek de machines van Karcher. Zelf ook een vraag? Schroom niet om een reactie onderaan deze pagina achter te laten. We reageren zo snel mogelijk op je vragen.

Welke hogedrukreiniger heb ik nodig?

Alle modellen van de Karcher hogedrukreiniger zijn geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor eenmalig of periodiek gebruik. Voor een outdoor project, zoals het reinigen van een terras, is een hogedrukreiniger met meer power geschikt. Uiteraard is dit ten dele afhankelijk van de mate van vervuiling. Voor indoor projecten raden we de kleinere, portable modellen aan. Deze beschikken eveneens over de gewenste hoge reinigingskracht.

Hoe verbeter ik het resultaat met hogedrukreiniging?

De hogedrukreinigers van Karcher worden standaard geleverd met speciale schoonmaakmiddelen, welke de prestaties van de reiniging verder verbeteren. Voeg de juiste hoeveelheid van het middel toe en vul dit aan met water, om de optimale prestatie van het apparaat te garanderen.

Wat is de garantie op een Karcher hogedrukreiniger?

De producten van Karcher hebben standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar vanaf het moment van aankoop. Daarnaast bestaan voor losse producten of productgroepen unieke acties, waarbij andere voorwaarden van toepassing zijn op de garantie.

Welke olie heb ik nodig bij de hogedrukreiniger?

De hogedrukreiniger van Karcher is te combineren met motorolie. Welk type is afhankelijk van het model van de hogedrukreiniger.

Hoe ontkalkt men de hogedrukreiniger?

Ontkalken is periodiek nodig om het maximale rendement te ervaren uit reiniging met de Karcher. Karcher heeft speciale ontkalkingssticks, welke je effectief combineert met 1 liter warm water. Laat het geheel 8 uur inwerken. Reinig de schroefdraad van de dop met een tandenborstel en smeer hierna vaseline op de draad.

Wat moet ik doen als de accu (te) snel leeg gaat?

De accu-rolveger dient tenminste 3,5 uur opgeladen te worden. Is de accu na maximaal 14 uur nog niet volledig opgeladen? Bezoek dan een servicepunt van Karcher in de buurt.

Voor wie zijn de hogedrukreinigers geschikt?

Een hogedrukreiniger van Karcher is te gebruiken voor indoor en outdoor projecten, waarbij ernstige vervuiling de uitstraling beperkt. De modellen van dit merk zijn geschikt voor het intensief reinigen van terrassen, de oprit en zelfs ruiten. Ook voor het reinigen van de caravan, auto of tuinmeubilair is de Karcher hogedrukreiniger geschikt. Een hogedrukreiniger gebruiken? Zorg dan dat je voor jezelf hebt bepaald waarvoor je de hogedrukreiniger wilt gebruiken. Is dit eenmalig? Dan kan het goedkoper zijn om de hogedrukreiniger eenmalig te huren. Bij meerdere projecten van eenzelfde grootte is het interessanter om één van de Karcher hogedrukreinigers te kopen.

karcher hogedruikreinigers

De Karcher hogedrukreiniger beschikt over diverse losse onderdelen, welke niet standaard bij het product worden geleverd. Ook hierom is het belangrijk om vooraf te bepalen waarvoor je de hogedrukreiniger wilt gebruiken. Het is namelijk kostenbesparend om onderdelen direct bij aankoop van het systeem mee te nemen, in plaats van naderhand.

De kracht van een hogedrukreiniger wordt aangeduid in het aantal bar. Hoe hoger het aantal bars, hoe hoger de kracht achter de straal. Karcher heeft daarnaast een innovatieve oplossing bedacht voor het duurzaam omgaan met water. Dit wordt zichtbaar in het aantal liters per uur dat op een bepaald vermogen door de spuitlans komt. De optimalisatie van water en spuitdruk zorgt voor het meest efficiënte resultaat.   Hogedrukreinigers van het merk Karcher zijn geschikt voor particulieren én bedrijven. Ook grotere bedrijfsgebouwen en glasbewassing zijn effectief in te vullen met een hogedrukreiniger. Aangezien de gevel, de parkeerplaats en de gevel een visitekaartje zijn van je woning of bedrijfspand, wil je deze altijd de optimale glans meegeven. Dat doe je dankzij de hogedrukreiniger van Karcher.

Adapters

Bij het aanschaffen van een hogedrukreiniger kan het soms voorkomen dat je de reiniger moet aansluiten op verschillende soorten accessoires of spuitkoppen. Hiervoor zijn speciale adapters ontworpen die wat meer universaliteit bieden. Bekijk hiervoor onze pagina met adapters op onze site.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo