Eurom Hogedrukreiniger Accessoires


hogedrukreinigerMis je een functionaliteit aan je Eurom hogedrukreiniger? Met deze accessoires voor Eurom hogedrukreinigers voeg je gemakkelijk extra functionaliteiten toe aan je apparaat. Een extra rioolslang of een wasborstel bijvoorbeeld om je te helpen tijdens het schoonmaken. Zo blijft je tuingereedschap voor meerdere doeleinden inzetbaar. Kijk niet verder want op deze pagina zul je zeker slagen. Op zoek naar een hogedrukreiniger? Bekijk dan het volledige assortiment.

Eurom hogedrukreiniger accessoires kopen

Elke accessoire wordt per stuk beschreven met informatie over het product. Hierdoor kun je kijken of het handig is om te hebben alvorens het te kopen. Het assortiment wordt altijd uitgebreid dus blijf het in de gaten houden. Klik op de oranje knop hieronder om het assortiment Eurom hogedrukreiniger accessoires te bekijken en er eentje te kopen.

+ Bekijk alle Accessoires voor Eurom Hogedrukreinigers

Eurom Force Floorcleaner

Eurom Force FloorcleanerDe Force Floorcleaner van Eurom maakt het gemakkelijk om je terras of vloer schoon te maken met hoge druk. Koppel de Floorcleaner aan je Eurom hogedrukreiniger en je hebt in een ogenblik een schoon terras. Dit accessoire is speciaal vormgegeven dat het oppervlak dat hij bereikt vergroot is maar nog wel onder dezelfde hogedruk wordt gereinigd. Wordt geleverd met een Karcher adapter, mocht je dat merk ook willen gebruiken.

Force Rioolslang 15 meter

Force Rioolslang 15 meterDeze rioolslang heeft een mooie lengte van maarliefst 15 meter. Maakt het mogelijk om verstoppingen in het afvoer, rioolbuizen en regenpijpen te ontstoppen. Valt te koppelen aan je Eurom of Karcher hogedrukreiniger dankzij het meegeleverde koppelstuk. Geen bereik meer? Met deze rioolslang is dat probleem voorgoed opgelost. Bij je aankoop krijg je een gratis retourmogelijkheid en 2 jaar garantie.

Force Autowasborstel

Force AutowasborstelIs jou bolide wel toe aan een goede schoonmaakbeurt? Deze autowasborstel maakt het mogelijk om je auto te reinigen met hoge druk, zonder hem te beschadigen. Geen krassen in de lak of dergelijke ellende dankzij de zachte haartjes op de borstel. Koppel hem aan je hogedrukreiniger doormiddel van de adapter en je kunt direct aan de slag. Ook compatibel met Karcher machines.

Force Verlengslang van Rubber (8 Meter)

Force Verlengslang van Rubber (8 Meter)Vergroot het bereik van je hogedrukreiniger met maarliefst 8 meter zodat je overal bij kan. Niks is zo vervelend als nét niet je object te kunnen bereiken tijdens het reinigen. Dankzij deze verlengslang van rubber is dat verleden tijd. Geschikt voor de Force 1200, 1400, 1800, 2000 en de 2500IND. Niet compatibel met de 2200IND.

Aluminium Verlenglans Force

Aluminium Verlenglans ForceMet een verlenglans kun je het spuitstuk van je hogedrukreiniger verlengen zodat je terwijl je op de grond staat hoge plekken kunt reinigen. Dit is bijvoorbeeld handig als je de dakgoot van beneden even wilt schoonmaken. Deze verlenglans past op je Eurom hogedrukreiniger en vergroot de lengte met 1,67 meter. Doordat hij van aluminium is weegt hij slechts 800 gram.

Kunstof verlengslang Force (8 Meter)

Kunstof verlengslang Force (8 Meter)Een verlengslang van 8 meter van kunstof. Geschikt voor de Force 1200, 1400, 1800, 2000 en de 2500IND. Niet compatibel met de 2200IND. Let hier goed op bij het kopen van je accessoire. Als je op zoek bent naar een rubberen variant, die hebben we hierboven uitgelicht.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo