Adapters voor Hogedrukreinigers

hogedrukreiniger

Om je hogedrukreiniger aan te sluiten op verschillende soorten accessoires, spuitkoppen en hogedrukreinigers van andere merken, zijn er een paar adapters voor je hogedrukreiniger beschikbaar. Deze kun je gebruiken om de functionaliteit van je reiniger te vergroten waardoor je nog meer plezier hebt van het apparaat! Houd je tuin mooi netjes en schoon dankzij de selectie op deze pagina. Het volledige overzicht vind je hieronder. Hogedrukreiniger kopen? Kijk dan even hier.

Adapters voor hogedrukreinigers kopen

De volgende adapters worden per stuk beschreven met de functionaliteit van het product, en op welk merk ze van toepassing zijn. Lees goed wat ze doen zodat je teleurstelling voorkomt. Het assortiment wordt altijd uitgebreid dus blijf het in de gaten houden. Klik op de oranje knop hieronder om het assortiment adapters te bekijken en er eentje te kopen.

+ Bekijk alle Adapters voor Hogedrukreinigers

Nilfisk ALKA Adapter

Nilfisk ALKA AdapterDeze adapter is geschikt voor mensen die van een karcher machine overstappen naar een Nilfisk hogedrukreiniger. Doordat ze een andere koppeling hebben zijn ze niet compatible met elkaar. Dankzij deze ALKA adapter kun je al je karcher spuitstukken gewoon gebruiken op je Nilfisk machine. Enorm handig want dat scheelt weer in het kopen van andere accessoires. Gratis verzending & retourneren mocht het niet helemaal voldoen.

Nilfisk Uni Adapter

Nilfisk Uni AdapterDe Uni adapter is het tegenovergestelde van de ALKA die we hierboven zagen. Met de Uni is het mogelijk om je Nilfisk spuitstukken te gebruiken op je Karcher hogedrukreiniger. Het heeft dus hetzelfde doel, alleen werkt het precies tegenovergesteld. Voordelen van dit product: bespaart geld in aanschaf nieuwe spuitstukken en accessoires bij transitie van Nilfisk naar Karcher.

Nilfisk C&C Patiocleaner

Nilfisk C&C PatiocleanerMet deze koppeling sluit je de Patio Cleaner Plus aan op je Nilfisk hogedrukreiniger. Het koppelingsstukje zit ook bij de aankoop van de Patio Cleaner Plus, maar het is handig dat je hem kunt nabestellen mocht je hem kwijtraken. Alleen geschikt voor Nilfisk apparaten. Gemaakt van een hoge kwaliteit kunstof dat lang meegaat.

Nilfisk Terugslagklep BA

Nilfisk Terugslagklep BADeze adapter zorgt voor een stukje veiligheid in en om het huis. Met deze Terugslagklep BA kun je namelijk je Nilfisk hogedrukreiniger aansluiten op de hoofdwaterleiding. Dankzij de terugstroomblokkering voldoet deze aan de eisen van de internationale normen (EN 1717). Onmisbaar voor iedereen die veilig en verantwoord om gaat met hoge druk.

Bosch Aquatak naar AQT-adapter

Bosch Aquatak naar AQT-adapterMet deze adapter kun je oudere Aquatak modellen aansluiten op je nieuwe AQT hogedrukreiniger van Bosch. Het Duitse merk is op een gegeven moment geswitcht van verloopstukje, waardoor de conversie van Auquatak naar AQT ontstond. Dankzij deze adapter heb je hier geen problemen meer mee en kun je gewoon verder werken. Eenvoudig te klikken op je spuitstuk en andere accessoires van je AQT Bosch.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Antwoord
  van den Nieuwendijk Adri 6 juni 2020 op 11:46

  Ik zoek een adapter voor een bosch 130 bar dr reiniger naar een parkside hulpstuk nl de telescopische lans

 2. Ik zoek een lans voor mijn Nilfisk C 115.C hogedrukreiniger. Misschien is er iets te krijgen met een adapter (voor een alternatieve lans)

  Laat een reactie achter

  Goedklusgereedschap.nl
  Logo