Hogedrukreinigers

hogedrukreinigerDe hogedrukreiniger is het ideale gereedschap om snel een terras, auto of vrachtwagen schoon te spuiten. De hogedrukspuit is erg krachtig doordat de waterstraal zeer geconcentreerd is, zodat je gericht en met een goede kracht kunt reinigen. Dankzij de verschillende opzetstukken kun je het apparaat voor een enorme hoeveelheid verschillende klussen gebruiken. We hebben de meest populaire hogedrukspuiten op een rijtje gezet op basis van gebruikerservaringen en specificaties. Dit helpt je enorm met het kopen van je hogedrukreiniger. Zo wordt bij elk product de werkdruk, wateropbrengst, vermogen en de reinigingscapaciteit genoemd. Met deze informatie kan je weer een afweging maken over je aankoop.

Merken

Als je op zoek bent naar een hogedrukreiniger is het belangrijk dat je kiest voor een goed merk. Dit zal je de garantie geven van een kwalitatief en duurzaam product. Op Goedklusgereedschap.nl vind je de beste hogedrukreinigers van merken als Bosch, Nilfisk, Eurom en Karcher. Zo heb je nog jaren plezier van je aanschaf!

hogedrukreinigerEen hogedrukreiniger maakt het mogelijk om gemakkelijk je terras, auto, fiets, huis en nog vele andere dingen schoon te maken doormiddel van water op hoge druk. Er zijn verschillende opzetstukken beschikbaar die elk weer verschillende schoonmaakdoelen hebben. Het enorme assortiment aan hogedrukreinigers maakt het soms lastig om te kiezen welke je moet kopen.

Best Verkochte Hogedrukreinigers

Hieronder vind je een overzicht van de best verkochte hogedrukreinigers van dit moment. Ze zijn per stuk op basis van specificaties en klantbeoordelingen onderzocht. Bij elke hogedrukreiniger valt te zien voor welke klussen je hem kunt gebruiken, wat ideaal is als je er eentje wilt kopen. Zo koop je altijd waar je op zoek naar bent, zonder een miskoop te doen.

Nilfisk C 130.2-8 PAD

Nilfisk C 130.2-8 PADDeze Nilfisk hogedrukreiniger is een echte alleskunner. Of je nou je terras eens goed wilt schoonspuiten of je auto reinigen, voor deze hogedrukspuit is het geen probleem. Met een vermogen van 1.800 watt kan deze hogedrukreiniger bijna elke klus aan. Hij heeft een werkdruk van 130 bar en wordt aangedreven door elektriciteit. De wateropbrengst van deze hogedrukspuit is 520 liter/uur. Hij heeft een reinigingscapaciteit van 30 m²/uur. De lengte van de hogedrukslang is 8 meter, zodat je genoeg bewegingsvrijheid hebt bij het reinigen. Een groot pluspunt van deze machine is dat hij super compleet wordt geleverd. Je haalt in 1 keer een volledige set in huis die elke klus aan kan.

Zo krijg je bij je aankoop: Een G3 spuitpistool, G3 spuitglans, een spuitslang van 8 meter, vuilfrees (powerspeed), tornado sproeier met platte straal, schuimunit, reinigingsnaald, duwbeugel, Gardena koppeling, patiocleaner, platte wasborstel, rioolslang 8 meter en een handleiding. Zoals je kan zien kan je met deze Nilfisk C 130.2-8 PAD alles aan!

Eurom Force 2000

Eurom Force 2000Deze hogedrukspuit van Eurom is erg krachtig en kan gebruikt worden voor het zwaardere gebruik. Hij heeft een wateropbrengst van 400 liter/uur en een werkdruk van maarliefst 150 bar. De reinigingscapaciteit van 60 m²/uur laat je bergen werk verzetten met deze machine. Het vermogen is dan ook een krachtige 2.000 watt aangedreven door een elektrische motor. Ook heeft de Force 2000 een ingebouwd waterfilter, waardoor je motor nooit vastloopt. De hogedrukslang is 5 meter, wat voor sommigen nét iets te kort is om overal goed bij te kunnen qua bereik. Voor een ander is dit geen probleem, het is maar net wat je zelf het fijnst vind.

Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met een scala aan accessoires die je helpen je schoonmaakklussen te volbrengen. Zo vind je bijvoorbeeld een terrasreiniger, slang 5 meter, vlakstraalnozzle, een roterende vuilfrees en een handleiding. Vooral de terrasreiniger is ideaal om je terras snel en spatvrij te reinigen met hoge druk.

Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA

Nilfisk E 140.3-9 PADMet deze hogedruikreiniger heb je jarenlang plezier dankzij de stille inductiemotor met een vermogen van 2.100 watt, aangedreven door elektriciteit. De hogedrukspuit is te gebruiken voor klussen die een middelmatige kracht nodig hebben zoals het reinigen van je auto, fiets, tuinset of terras. Hij heeft een maximale werkdruk van 140 bar en een wateropbrengst van 500 liter per uur. Gemakkelijk te bedienen dankzij de telescopische grip. Makkelijk te transporteren dankzij de wielen. En als je hem niet gebruikt is hij gemakkelijk op te bergen en dankzij de slanghaspel heb je geen warrige kabels in je opberghok. De Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA is een complete set inclusief een scala aan verschillende accessoires en schoonmaakmiddelen.

Zo krijg je bij deze Nilfisk hogedrukreiniger een 9 meter lange hogedrukslang voor maximaal bereik. Ook vind je een 8 meter lange rioolslang in deze set. Daarnaast krijg je een powerspeed sproeier, tornado sproeier, tussenlans, G4 spuitpistool met tussenlans, reinigingsnaald, schoonmaakmiddel, een terrasreiniger en een handleiding bij deze set.

Karcher K2 Premium

Karcher K2 PremiumHet merk Karcher is al jarenlang een topmerk wat betreft hogedrukreinigers. Het is dan ook niet verassend dat de K2 Premium Home tussen de best verkochten staat. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 110 bar en is geschikt voor licht gebruik. Hij heeft een vermogen van 1.400 watt en een reinigingscapaciteit van 20 m²/uur. De wateropbrengst van de Karcher K2 Premium is 360 liter per uur, waarmee hij geschikt is voor het schoonmaken van tuinmeubels, fietsen en je patio. Echt licht reinigingswerk dus. Wordt geleverd met spuitpistool clips, 6 meter lange slang, een vuilfrees, spuitlans, terrasreiniger T50 en een handleiding.

Nog meer Karcher hogedrukreinigers zien? Bekijk dan ook eens onze pagina met informatie tijdens het Kacher hogedrukreinigers kopen.

Goedklusgereedschap.nl
Logo