Koopadvies Heggenscharen


Wil je een heggenschaar kopen? Bekijk dan dit koopadvies zodat je zeker weet dat je de juiste heggenschaar in huis haalt. Tuingereedschap komt in alle soorten en maten, zo ook bij deze snoeimachines. Er zijn namelijk verschillende soorten heggenscharen die elk weer een apart doel hebben. Het is belangrijk van te voren te weten welke klus je gaat uitvoeren zodat je je aankoop daarop kunt aanpassen. Op deze pagina leer je alles wat er te weten valt over het kopen van een heggenschaar, zodat jij met het juiste gereedschap de tuin in gaat.

Verschillende soorten

Voor verschillende heggen zijn er verschillende soorten gereedschap. Een buxus snoeien is een heel ander verhaal dan een taxushaag snoeien. Vanzelfsprekend is het dus belangrijk dat je voor jou klus de juiste soort gereedschap aanschaft. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten.

Buxusscharen

buxusschaarEen buxusschaar is geschikt om kleine heggen en struiken te snoeien. Hij wordt ook gebruik voor het snoeien van de buxushaag. Dit komt omdat hij erg handzaam is waardoor je perfect je buxus kunt modelleren. Hij is te bedienen met 1 hand en is uiterst handzaam en ergonomisch. Hij werkt vaak op accu waardoor je gemakkelijk op elke locatie en in rare hoeken en vormen kan snoeien. Heel wendbaar en licht waardoor je urenlang kunt werken met deze schaar.

Buxusschaar kopen

Elektrische Heggenschaar

Elektrische HeggenscharenVoor middelgrote heggen is er de elektrische heggenschaar. Deze werkt volledig op elektriciteit en is gemakkelijk te gebruiken om heggen te snoeien. Ze zijn verkrijgbaar met zowel een klein of groot snoei zwaard. Hoe langer het zwaard, hoe meer je kunt bereiken en hoe sneller je kan werken. Het is dus overbodig om een enorm groot zwaard te kiezen voor een kleine heg. Let hier goed op bij je aankoop. Ze zijn zowel beschikbaar in draadloze varianten of met snoer. Het zijn de krachtigste heggenscharen beschikbaar.

Elektrische Heggenschaar Kopen

Telescopische Heggenschaar

Telescopische HeggenschaarVoor het snoeien van grote, hoge heggen is de telescopische heggenschaar zeer geschikt. Door de telescoopsteel heb je een groot bereik en kun je de hoogste struiken weer keurig strak snoeien. Deze is geschikt voor de allerhoogste heggen waar je niet bij kan zonder trap. Het verzetten van de trap en telkens op en neer te lopen neemt een boel tijd. Met deze telescopische versie is dat verleden tijd en kun je gewoon vanaf de grond je hoge heg snoeien. Daarnaast kun je hier ook de middelgrote heggen en kleine heggen mee snoeien. Een echte alleskunner dus!


Telescopische Heggenschaar kopen

Merken

Bij de meeste heggenscharen heb je wel een idee van welke soort je wilt kopen, maar nog niet welk merk. Er is een groot scala aan merken van tuingereedschap dat jarenlang bezig is geweest met het ontwikkelen van de beste heggenschaar. Het is dan ook niet gek dat je ontzettend twijfelt over welk merk nou het beste is. Gelukkig vindt je op goedklusgereedschap.nl verschillende advies pagina’s die je kunnen helpen met het bepalen welk merk heggenschaar het beste bij jou past. We bevelen je dan ook van harte om eens een kijkje te nemen bij het assortiment Bosch heggenscharen.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo