Best Verkochte Benzine Heggenscharen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe benzine heggenschaar kan het moeilijk zijn om een goede keuze te maken. Het aanbod is enorm, en je kunt soms door de bomen het bos niet zien. Welke heggenschaar heeft de juiste lengte, genoeg kracht en de speciale features die je nodig hebt? In dit artikel kun je de acht bestverkochte benzine heggenscharen vinden. Alle specificaties worden besproken zodat je makkelijk een goed overwogen keuze kunt maken bij de aankoop van je nieuwe heggenschaar.

Wat is een Benzine Heggenschaar?

benzine heggenschaarHeggenscharen zijn er in verschillende uitvoeringen: handmatig of gemotoriseerd. In de gemotoriseerde categorie heb je de keuze uit elektrisch, of op benzine. Een benzine heggenschaar is een gemotoriseerde schaar die werkt op een benzinemotor. Door de motor wordt het snoeien van een heg en andere planten een makkelijke klus die een stuk minder spierkracht kost dan met een heggenschaar zonder motor. Een benzine heggenschaar is dus hét middel om je tuin snel en efficiënt te snoeien. Ze zijn verkrijgbaar in de traditionele vorm, maar ook in een telescopische variant met lange steel. De heggenscharen worden door verschillende betrouwbare merken gemaakt, waaronder StiGa, Powerplus en McCulloch.

Benzine Heggenschaar Kopen?

Het gebruik van een benzine heggenschaar is bijzonder handig omdat je het gemak hebt van een gemotoriseerd systeem, maar geen last hebt van snoeren en kabels die in de weg zitten. Toch zitten er flink wat verschillen tussen de meerdere modellen die op de markt te vinden zijn. Van het vermogen van de motor en de lengte van het mes tot de flexibiliteit van het handvat: er is een geschikte benzine heggenschaar voor iedere klus te vinden. Bekijk de top 8 bestverkochte benzine heggenscharen en zie welk exemplaar het beste aanluit bij jouw specifieke wensen.

Stiga SHP 60

Stiga SHP 60 benzine heggenschaarDe Stiga SHP 60 is een perfecte heggenschaar het gemiddelde en grote werk. De kracht van machine is groot, met een vermogen van 0,85kw. Het snoeien op hoge plekken wordt makkelijk gemaakt door de lengte van het mes. Met een lengte van 61 centimeter is deze benzine heggenschaar uitzonderlijk lang waardoor je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Bovendien kan het handvat in drie verschillende standen worden gezet, zodat je altijd vanuit de juiste hoek kunt werken.

De messen van de Stiga SHP 60 zijn met lasers gesneden waardoor ze van hoge kwaliteit zijn. Bovendien heeft de heggenschaar een hoogwaardige trillingsdemper waardoor je veilig en secuur je tuin kunt snoeien.

Powerplus POWXQG3050

Powerplus POWXQG3050De Powerplus POWXQG3050 is de ideale heggenschaar voor het snoeien van dikkere takken. Het 61 centimeter lange mes kan takken tot wel 35 millimeter doorzagen. De heggenschaar heeft een easy start systeem waardoor je gemakkelijk kunt beginnen met snoeien en het werk ook snel kunt oppakken wanneer je even gepauzeerd hebt. Ook dit model heeft een vermogen van 0,85kw. Het handvat kan volledig roteren waardoor je de heggenschaar altijd op de meest praktische manier kunt hanteren.

Bovendien heeft de heggenschaar een 4-punts antivibratiesysteem dat het gebruik minder vermoeiend maakt. De Powerplus POWXQG3050 wordt geleverd met een schroevendraaier, dopsleutel, mengflesje voor de benzine en mesbescherming voor het veilig opbergen van je apparaat.

Powerplus POWXG2061

Powerplus POWXG2061Voor het werk op grotere afstand is de Powerplus POWXG2061 een geschikte aankoop. De heggenschaar heeft een steel die te verlengen valt tot een reikwijdte van 3 meter. Je hebt dus niet langer een ladder nodig om hoge plekken te kunnen bereiken. De kop van de heggenschaar kan in verschillende standen worden gedraaid waardoor je zelfs moeilijk bereikbare plekken makkelijk kunt snoeien. De handgreep is zacht, wat het werken met dit apparaat een stuk comfortabeler maakt.

De benzine heggenschaar heeft een prima motor met een vermogen van 0,75kw. De Powerplus POWXG2061 wordt geleverd met een verlengstuk voor de stang, een bougie, bougiesleutel, draagriem en een leeg flesje.

Powerplus POW6128

Powerplus POW6128Wanneer je niet op zoek bent naar een uitgebreide heggenschaar voor het grote geschut maar juist een simpel model wilt dat iedere gemiddelde klus wel kan klaren, is de Powerplus POW6128 het perfecte model voor jou. De heggenschaar met een vermogen van 0,58kw en een meslengte van 60 centimeter is perfect voor het snoeien van heggen van een gemiddelde grootte. Met een gewicht van 6 kilo is deze heggenschaar aan de lichte kant en ook dit model heeft een roterend handvat waardoor het gebruik erg flexibel en eenvoudig is. De Powerplus POW612 wordt geleverd met een bougiesleutel, schroevendraaier en een mengflesje voor de benzine.

McCulloch Superlite 4528

McCulloch Superlite 4528De McCulloch Superlite 4528 is een heggenschaar met een vermogen van 0,6kw en een 45 centimeter. Het systeem heeft een geïntegreerde messenbescherming waardoor het gebruik buitengewoon veilig is. Los van zijn veiligheid ziet hij er ook nog eens superstrak uit. We kunnen oprecht zeggen dat de producten van deze fabrikant onder het label ‘Designer’ kunnen worden geplaatst. De benzine heggenschaar heeft twee handvatten met antivibratiesyseem waardoor de machine stevig kan worden vastgegrepen en de armen minder snel vermoeid aanvoelen. Het ontwerp van de heggenschaar is simpel en strak, en het apparaat weegt slechts 4,8 kilo. Een zeer geschikte heggenschaar voor gemakkelijk en comfortabel gebruik zonder al teveel poespas.

McCulloch Ergolite 6028

McCulloch Ergolite 6028De McCulloch Ergolite 6028 is een heggenschaar die speciaal is ontwikkeld om perfect in je hand te liggen. Het handvat is draaibaar en is daardoor zeer flexibel en ideal om de heggenschaar horizontaal en verticaal te gebruiken. Ook dit model heeft een geïntegreerde mesbescherming om te verzekeren dat het gebruik veilig en gebeurd en zodat de messen langer goed blijven. De motor heeft een vermogen van 0,6kw en de messen kunnen door takken van 20 millimeter heen zagen. Het starten van deze heggenschaar is eenvoudig en snel waardoor je meteen aan de slag kunt.

Powerplus POWXG2016

Powerplus POWXG2016Met een vermogen van 0,75kw en een mes met een lengte van 51 cm is de Powerplus POWXG2016 ideaal voor het snoeien van grote en middelgrote heggen. De handvatten kunnen roteren waardoor je vanuit iedere hoek kunt snoeien zonder enige moeite. De schaar maakt 7000 snijbewegingen per minuut waardoor je met gemak door takken van 20 millimeter heen kunt snijden. De motor is zeer sterk waardoor je binnen de kortste keren je tuin hebt gesnoeid. De Powerplus POWXG2016 wordt geleverd met een bougie, bougiesleutel, schroevendraaier, lege vulflacon en 1 liter olie.

Powerplus POW6129

Powerplus POW6129De Powerplus POW6129 is een heggenschaar die makkelijk in gebruik is. De motor heeft een vermogen van 0,65kw en het mes heeft een reikwijdte van 55 centimeter. Het schoonmaken van deze heggenschaar is zeer eenvoudig, dus je bent snel klaar met het opbergen na gebruik. Het mes is geschikt voor het snoeien van middelgrote heggen en het apparaat is makkelijk te hanteren door de roterende handvatten. Het snoeien van je tuin gaat dus eenvoudig en snel met deze benzine heggenschaar. De Powerplus POW6129 wordt geleverd met een schroevendraaier, bougiesleutel een flesje om de benzine in te mengen.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo