Gardena Bladblazers

Om je tuin goed schoon te houden maak je gebruik van een Gardena bladblazer. Hiermee zuig je los vuil zoals bladeren, eikels en kastanjes en ander tuinafval gemakkelijk op. De moderne bladblazers van Gardena zorgen dat je snel kunt werken met maximale efficiëntie.

Gardena Bladblazers

gardena De bladblazers van Gardena zijn ontwikkeld dankzij de jarenlange ervaring met tuingereedschap dat het merk heeft opgebouwd. Gardena staat wereldwijd bekend als hét merk voor tuingereedschap zowel elektrisch als op accu. Het merk is opgericht in 1961 in Duitsland. Sindsdien is het bedrijf verantwoordelijk voor verschillende ontwikkelingen in tuingereedschap. Ook in de Gardena bladblazers vind je allerlei handige snufjes die het merk uniek maken.

Gardena Bladblazer kopen?

Wij hebben hieronder het assortiment Gardena bladblazers voor je op een rijtje gezet. We bekijken bij elke machine de voor- en nadelen van het apparaat. Ook gaan we langs de specificaties van de machine en kijken we voor welke klussen hij zoal geschikt is. Zo kun je gemakkelijk kiezen welke voor jou het meest geschikt is.

GARDENA – ErgoJet 3000 Bladblazer

Gardena Ergojet 3000De Gardena ErgoJet 3000 is de best verkochte bladblazer van het merk. Dit komt omdat hij ondanks zijn voordelige prijs bomvol zit met allerlei handige functies die hem een echte alleskunner maken. De ErgoJet 3000 heeft een vermogen van 3.000 watt. Hij heeft een blaassnelheid van 310 km/h, en heeft ook nog een zuig- en versnipperfunctie. De versnipperfunctie maakt al het opgezogen afval gemiddeld 16x kleiner. Daarna wordt het opgevangen in de bijgeleverde opvangzak (inhoud 45 liter) waardoor je hem gemakkelijk in de afvalcontainer kunt legen.

De ErgoJet is optimaal gebalanceerd voor een goede gewichtsverdeling en een ergonomische grip. Zo kun je urenlang werken met deze machine. Het is wel noodzakelijk om bij deze bladblazer een verlengsnoer te gebruiken omdat het netsnoer van de ErgoJet 3000 erg kort is. Je krijgt op deze bladblazer 2 jaar garantie. Inclusief opvangzak van 45 liter, schouderband en een handleiding.

Gardena AccuJet 18-Li

Gardena AccuJet 18 LiDe Gardena AccuJet 18-li is de best verkochte accu bladblazer van Gardena. Hij is met zijn lichte gewicht van 1,75 erg handzaam. Dit komt ook omdat hij is ontwikkeld met ergonomie in gedachten. De AccuJet 18-li heeft een blaassnelheid van 190 km/h. Op deze machine zit helaas geen opzuigfunctie, je zult de bladeren zelf bijelkaar moeten vegen en in de container gooien. Het grote voordeel aan deze machine is natuurlijk dat je geen last hebt van snoeren. Vooral voor mensen met een grote tuin kan dit erg veel gedoe besparen.

De AccuJet 18-li komt met een 18 volt batterij die het volgens vele gebruikers verassend lang uithoud. Ook het lichte gewicht word geprezen door gebruikers van de accu bladblazer. Inclusief 2 jaar garantie, acculader en handleiding.

Gardena ErgoJet 2500

Gardena ErgoJet 2500De Gardena ErgoJet 2500 is een uitstekende keuze als bladblazer voor je tuin. Compleet met blaas, zuig en versnipperfunctie. Hij weegt 4,8 kg en heeft een blaassnelheid van 310 km/h. Met zijn vermogen van 2.500 watt is de motor ook erg krachtig. De versnipperfunctie versnipperd al het afval en maakt het daardoor 90% kleiner voordat het in de opvangzak terechtkomt. Zo maak je van de 45 liter inhoud van de opvangzak optimaal gebruik. De goede gewichtsverdeling en de ergonomische softgrip maken deze bladblazer een plezier om mee te werken.

Wat de gebruikers als nadeel ervaren is dat er geen wielen onderaan de buis zitten waardoor je de bladblazer voortdurend van de grond moet houden. Ook is het nodig een verlengsnoer te gebruiken. Inclusief 2 jaar garantie, opvangzak en handleiding.

We hopen dat je een mooie Gardena bladblazer hebt kunnen vinden die bij jou wensen past. Mocht dat niet het geval zijn dan raden we je aan de 10 best verkochte bladblazers eens te bekijken. Hier zit gegarandeerd eentje voor jou tussen.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo