Bosch Bladblazers

BoschHet kopen van een Bosch Bladblazer hoeft geen moeilijke klus te zijn. We hebben voor jou het gehele assortiment Bosch Bladblazers op een rijtje gezet, en individueel de voor- en nadelen van elke machine besproken. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken over de aankoop van jou bladblazer, en zul je nog veel plezier hebben van je aankoop.

Bosch Bladblazer kopen

Het merk Bosch is al sinds 1886 een van de beste gereedschapsmerken wereldwijd. Het duitse bedrijf legt de nadruk op duurzaam gereedschap dat lang mee gaat. Ook op het gebied van Bladblazers is deze traditie voortgezet. In het assortiment zitten zowel accu als elektrische bladblazers. Of je nou met of zonder snoer de tuin rond wil, er is altijd een geschikte machine voor jou.

Bosch ALS 30 Elektrische Bladblazer

Bosch ALS 30 Elektrische BladblazerDe Bosch ALS 30 is een echte alleskunner. Zo heeft hij naast de blaasfunctie ook nog een zuig- en versnipperfunctie. Het opgezogen vuil wordt direct versnipperd en in een handige opvangzak opgevangen. De versnipperfunctie reduceert het volume van het afval met 90%, waardoor je een enorme hoeveelheid tuinafval kwijt kunt in de opvangzak. De ALS 30 heeft een vermogen van 3.000 watt en een maximale blaassnelheid van maarliefst 300 km/h. Hij weegt slechts 3,2 kg en heeft een ergonomisch handvat waardoor je lang kunt werken met de bladblazer. De meegeleverde afvalzak heeft een volume van 45 liter. Hij wordt aangedreven door elektriciteit. Het is aan te raden om een verlengsnoer aan te schaffen ivm het korte snoer.

Bosch ALB 18 Li 2,5Ah Accu Bladblazer

Bosch ALB 18 Li 2,5Ah Accu BladblazerVoor degene die een grote tuin heeft en liever geen snoer wilt gebruiken is er de Bosch ALB 18. Deze machine is een absolute topper op het gebied van accu bladblazers van Bosch. Hij weegt slechts 1,8 kg wat super licht is in vergelijking met de Bosch ALS 30 die we hierboven besproken hebben. Hij heeft een accuspanning van 18 Volt en een maximale blaassnelheid van 210 km/h. De ALB 18 heeft geen zuig- en versnipperfunctie, dus je zult zelf de bladeren moeten opvegen om ze op te ruimen. Op deze machine zit 2 jaar garantie.

Gehele assortiment

Heb je nou niet gevonden waar je naar zocht? Wees dan niet getreurd en bekijk eens de top 10 bladblazers of de Benzine Bladblazers. We weten zeker dat je daar een goede machine kunt vinden die bij je wensen past. Verder hebben we ook nog andere gerenommeerde merken in ons assortiment opgenomen waar je wellicht een goede keuze kunt maken.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo