Over ons

Goedklusgereedschap.nl is een website gericht op het reviewen, en makkelijk groeperen van het juiste gereedschap dat bij jou past. Of het nou gaat om Elektrisch gereedschap, tuingereedschap of Accu gereedschap: ons doel is om jou te helpen met het vinden van de machine die past bij de klus die je uit wilt voeren. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld een heg hebt die je wilt knippen, maar nog geen juiste heggenschaar hebt. Op onze site kun je dan makkelijk en snel de beste telescopische heggenschaar vinden.

Om de juiste producten te vinden uit de productgroep, doen we onderzoek naar de verschillende producten/gereedschappen in elke categorie. We bekijken alle gerenommeerde merken als Bosch, Makita, Gardena, DeWalt, Black+Decker, Metabo, Festool, Powerplus en nog vele anderen. We bekijken de voor-en nadelen van elk product, en zetten deze af tegen de beschikbare alternatieven. We geven onze mening over welk product wij het beste vinden. Daarnaast nemen we de gebruikerservaringen mee waarmee we een gedegen beeld van een product kunnen neerzetten.

We zijn begonnen in 2015 en hebben inmiddels bijna 100 verschillende reviews en top-10 lijsten gemaakt. We updaten onze site regelmatig om de bezoeker van zoveel mogelijk relevante en actuele informatie te voorzien. We beoordelen alles wat we aanbevelen onafhankelijk en vanuit ons eigen perspectief. Wanneer u via een onze links een product koopt, kunnen we een commissie verdienen.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste doe-het-zelvers en professionele klussers. Onze kennis op het gebied van gereedschap en klussen helpt ons bij het schrijven van onze artikelen.

Mocht je ons willen contacteren dan kun je dat doen via onze contactpagina, of via ons email adres: info@goedklusgereedschap.nl. Ook kun je ons volgen op onze Facebook pagina.

Goedklusgereedschap.nl
Goedklusgereedschap.nl
Logo