Onze partners

Het doel van onze website is mensen te helpen bij de aanschaf van hun gereedschap en moeiteloos te kiezen welk stuk gereedschap past bij hun klus of project. Bij onze productreviews voegen we vaak een link toe op de pagina van het betreffende product dat we bespreken. Hierdoor kun je snel de actuele prijs van het product bekijken, en eventuele extra informatie over het product lezen als dat wenselijk is. Ook kun je via de productlink het product aanschaffen. We bevelen uitsluitend producten aan via onze zelfgekozen partners. Zo weten we zeker dat onze lezers de beste service krijgen, snelle levering van de aankoop en een goede klantenservice naderhand. Door te klikken op onze links kunnen wij een comissie verdienen.

Hoe kiezen wij onze partners?

We maken een keuze in partners op basis van klantreviews en eventuele keurmerken van de betreffende webshop. Zo kunnen we verifiƫren dat deze webshops zich aan een bepaalde standaard houden die wordt vastgesteld door de onafhankelijke reviewpartij/keurmerk.

Coolblue

Coolblue is een van Nederland’s grootste webshops. Ze zijn opgericht in 1999 en ze zijn ze al jaren aan het bouwen om de meest optimale klantervaring voor hun klanten neer te zetten. Ook op het gebied van Gereedschap hebben ze veel te bieden. Coolblue voert het Thuiswinkel waarborg keurmerk, dat er voor zorgt dat ze gehouden worden aan de hoogste standaard die is vastgesteld door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

ToolMax

ToolMax is een grote en bekende gereedschap webshop, actief sinds 2005. Sindsdien hebben ze duizenden klanten blij mogen maken met hun favoriete stuk gereedschap. Ze hebben al meer dan 12.000 onafhankelijke reviews verzameld over de service en ervaring bij het gebruik van hun webshop. Deze kun je bekijken op deze pagina van de Feedback Company.

Amazon

Amazon Nederland

Amazon is misschien wel wereld’s grootste en bekendste webshop. Sinds kort is het ook actief in Nederland, en biedt het gereedschap aan particulieren. Amazon voert ook het Thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor je weet dat ze een betrouwbare webshop zijn.

We hopen dat je wat meer hebt geleerd over hoe wij onze partners kiezen, en hoe wij er voor zorgen dat je zonder twijfel een product via deze partijen kunt aanschaffen.

Samenwerken?

Als je een product of dienst aanbiedt die door Goedklusgereedschap.nl wordt aanbevolen en je geĆÆnteresseerd bent in het aangaan van een partnerschap, stuur ons dan een e-mail naar info@goedklusgereedschap.nl of gebruik onze contact pagina.

Goedklusgereedschap.nl
Logo