Stanley Lijmklem

Op zoek naar een Stanley lijmklem? Op deze pagina vindt je het gehele assortiment gesorteerd op populairiteit. De productlijn van Stanley lijmklemmen valt onder de noemer FatMax, en is ontzettend populair onder professionele klussers en doe-het-zelvers.

FATMAX® EENHANDKLEM M (300 mm) | FMHT0-83233
FATMAX® Stanley lijmklem M (150 mm) | FMHT0-83232
FATMAX® Lijmklem - 200mm - FMHT0-83244
FATMAX® Spanklem - 400mm - FMHT0-83245
Stanley FATMAX® lijmklem L (150 mm) | FMHT0-83234
FATMAX® Spanklem - 600mm - FMHT0-83246
FATMAX® Spanklem - 800mm - FMHT0-83247
FATMAX® EENHANDKLEM L (600 mm) | FMHT0-83236
Laatste update was op: 28 januari 2023 23:44

Met een Stanley lijmklem, klem je gemakkelijk materialen aan elkaar vast tijdens het lijmen. Deze klemmen zijn speciaal ontworpen om een stevige grip te hebben op een breed scala aan materialen, waaronder hout, metaal, kunststof en zelfs gipsplaat. Dankzij deze klemmen kan de lijm goed opdrogen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de materialen uit elkaar vallen tijdens het drogen van de lijm.

Voordelen

De Stanley FatMax lijmklemmen zijn gemaakt van koudgewalst staal, waardoor ze super robuust zijn. Dankzij het staal hebben ze een hoge klemkracht, tot wel 635kg. De klemmen zijn ook voorzien van een zachte rubbercoating, waardoor ze geen krassen of beschadigingen aanbrengen aan de materialen die je vastzet.

Een van de grootste voordelen van de Stanley lijmklemmen is dat ze een enorme klemkracht kunnen uitoefenen. Dit maakt ze perfect voor het vastzetten van zware materialen, zoals dikke houten planken. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de materialen stevig vastzitten tijdens het drogen van de lijm, zonder dat er kans is op vervorming of verplaatsing.

Overige voordelen

 • De handgreep is voorzien van een krachtige hefboomwerking en een stalen kern voor een maximale klemkracht
 • Ergonomische ontgrendeltrekker voor het eenvoudig losmaken van de stevige klemming
 • De zachte bekken zorgen voor een gelijkmatige druk tijdens het vasthouden of vastlijmen
 • De bek is omkeerbaar met een drukknopontgrendeling voor snel omschakelen naar een spreidtang
 • Het stalen I-profiel van 150mm-1250mm fungeert als ‘ruggengraat’ van de lijmklem.

Veelgestelde vragen over Stanley Lijmklemmen

Waar wordt een Stanley Lijmklem voor gebruikt?

Een Stanley Lijmklem wordt gebruikt voor het vastzetten van twee stukken materiaal tijdens het lijmen. Het is een hulpmiddel dat de druk op de lijm verdeelt en ervoor zorgt dat het materiaal op de juiste plaats blijft zitten totdat de lijm is uitgehard.

Waarom een lijmklem van het merk Stanley kopen?

Stanley is een gerenommeerd merk op het gebied van handgereedschap. Ze maken al sinds 1857 gereedschap, en zijn een waar begrip geworden. Als je een product van dit merk koopt weet je dat je kunt uitgaan van uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak.

Hoe lang garantie zit er op deze klemmen?

Op deze klemmen zit minstens 2 jaar garantie. Je kunt bij een fout aan het product dus altijd terecht voor een oplossing.

Video

Benieuwd naar de overige voordelen van deze klemmen? Bekijk onderstaande video voor een mooie opsomming van alles wat deze lijmklemmen te bieden hebben.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

   Goedklusgereedschap.nl
   Logo