Bessey Lijmklem

Bessey Lijmklem kopen? Bekijk hieronder alle lijmklemmen van het merk Bessey. Vandaag besteld is meestal morgen in huis.

Bessey Lijmtang met gegoten beugels TPN-BE 150/50
Bessey Lijmtang met gegoten beugels TPN-BE 120/60
Bessey Lijmtang met gegoten beugels TPN-BE 200/50
Lijmtang met gegoten beugels TPN-BE 200/80
Bessey lijmklem 300 mm
Bessey Lijmtang geheel staal classiX GS 200/100 - GS20
Bessey Lijmtang met gegoten beugels TPN-BE 300/120
Lijmtang met gegoten beugels TPN-BE 400/120
éénnhands lijmklem Bessey 300 mm
Bessey Lijmtang met gegoten beugels TPN-BE 400/175
Bessey lijmtang 600 mm - Meest populaire
éénnhands lijmtang Bessey 900 mm
Bessey Lijmtang geheel staal classiX GS 600/120 - GS60
Bessey Zware lijmtang met gegoten beugels TGK-2K 400/120
Zware lijmtang met gegoten beugels TGK-2K 600/120
Lijmtang geheel staal classiX GS 800/120 - GS80
Bessey OMEGA lijmtang GMZ-2K 400/120
Bessey Zware lijmtang met gegoten beugels TGK-2K 1000/120
Zware lijmtang met gegoten beugels TGK-2K 1250/120
Zware lijmtang met gegoten beugels TGK-2K 2000/120
Laatste update was op: 28 januari 2023 13:57

Beste Bessey lijmklemmen

Bessey lijmklemmen vallen onder de meest populaire klemmen die er momenteel op de markt zijn. Deze klemmen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen om een stevige grip te bieden op het werkstuk tijdens het lijmen. Dankzij hun unieke ontwerp zijn ze perfect geschikt voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Menig doe-het-zelver heeft dan ook een lijmtang van Bessey in de gereedschapskist liggen.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van een lijmklem van Bessey is dat ze eenvoudig te bedienen zijn. Dankzij de verstelbare klemmen kunt u de juiste druk op het werkstuk uitoefenen, waardoor het lijmen efficiënter verloopt, en het eindresultaat beter wordt. De klemmen zijn voorzien van een speciale beschermingslaag, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en chemische stoffen.

Lijmklemmen van Bessey zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en modellen, waardoor er altijd een klem is die geschikt is voor uw specifieke project. Bekijk hierboven alle verschillende modellen. Of u nu een kleinere klem nodig heeft voor een kleiner project of een grotere klem voor een grotere taak, Bessey heeft het allemaal.

Een ander groot voordeel van Bessey lijmklemmen ten opzichte van de concurrentie is dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Dankzij de gladde oppervlakken en het gebruik van roestvrij staal zijn de klemmen eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek of een mild reinigingsmiddel.

Tot slot zijn Bessey lijmklemmen ook heel duurzaam en robuust. Dankzij de hoogwaardige materialen en de goede constructie zijn deze klemmen in staat om jarenlang mee te gaan, waardoor ze een goede investering zijn voor elke houtwerker of doe-het-zelver.

Veelgestelde vragen

Waar wordt een Bessey Lijmklem voor gebruikt?

Een Bessey lijmklem wordt gebruikt om twee objecten stevig aan elkaar te verbinden met behulp van lijm. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het repareren of versterken van houten meubelstukken, het maken van houten projecten, of het repareren van gebroken spullen. De lijmklem wordt gebruikt om de twee objecten op hun plaats te houden terwijl de lijm droogt, zodat de verbinding stevig en duurzaam is.

Waarom een lijmklem van het merk Bessey kopen?

Bessey is al jaren een van de meeste gerenommeerde merken wat betreft handgereedschap. We zijn zelf fanatiek gebruiker van het handgereedschap dat dit merk produceert, gebruiken het tot op heden altijd naar tevredenheid. We hopen dat onze lezers ditzelfde ervaren.

Wat kost een Bessey lijmklem?

De kosten van deze lijmklemmen variëren per model, afhankelijk van de specificaties, het gebruikte materiaal (hout of staal) en functionaliteiten van de klem. Op deze pagina staat per model aangegeven wat het model kost.

Zit er garantie op de klemmen?

Absoluut, op deze klemmen zit standaard 2 jaar garantie. Mocht er dus wat mis zijn met je product, kun je hem altijd retourneren.

Productie

Op onderstaande video laat Bessey zien hoe ze de lijmtangen maken. Krijg een uniek inkijkje in het gehele productieproces, van het smelten van het staal, tot het eindproduct. Een aanrader om eens te bekijken!

Mocht je nou niet gevonden hebben waar je naar zocht, bekijk dan ook eens al onze andere lijmklemmen.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo