DeWalt Zaagtafels

DeWalt ZaagtafelEen zaagtafel (ook wel zaagbank genoemd) kan je gebruiken voor het afkorten van verschillende soorten materialen. Ook kun je er lange, precieze zaagsnedes mee maken.  Het merk DeWalt staat bekend om zijn assortiment aan kwalitatief zeer sterke zaagtafels. Op deze pagina zul je een overzicht vinden van de beste DeWalt zaagtafels.

DeWalt Zaagtafel kopen?

DeWalt heeft verschillende soorten zaagtafels die elk weer voor een ander doel te gebruiken zijn. Hieronder vind je een handig overzicht met voor en nadelen van elke zaagtafel. Zo kun je goed geinformeerd een keuze maken over je aanschaf. Klik simpelweg op de titel of het plaatje van de zaagtafel om er meer informatie over te krijgen of om hem te kopen.

DeWalt DW745

DeWalt DW745 ZaagtafelDe DeWalt DW745 is de ideale tafelzaag voor intensief gebruik. Hij is zeer voordelig geprijsd, en heeft de specificaties die hem tot de categorie “alleskunner” scharen. Hij heeft een zaagblad met een diameter van 250 mm en een vermogen van 1.850 watt. Hij kan zagen tot wel 77 mm diep onder een hoek van 90 graden. Met een gekanteld zaagblad kun je tot 57 millimeter diep zagen. Dankzij het ontbreken van een onderstel weegt de zaagtafel slechts 22 kilo. Dit maakt hem erg makkelijk verplaatsbaar wat handig is voor op de klus of bouwplaats.

De tafelcirkelzaag maakt maarliefs 3800 toeren per minuut waardoor je erg snel kunt werken met deze machine. Hij heeft een ingebouwde stofafzuiging waardoor je werkplek tijdens het zagen schoon blijft en zaagsel direct opgezogen wordt. Voorzien van verstekgeleider, duwstok & parallelgeleider. Sommige gebruikers vinden het een nadeel dat er 1 zaagblad wordt meegeleverd.

DeWalt DWE7491

DeWalt DWE7491De DeWalt DWE7491 is een wat krachtigere zaagtafel dan de DW745. Hij heeft een vermogen van 2.000 watt en een zaagblad met een doorsnee van 250 mm. Hij zaagt tot 90 millimeter rechtop en 57 millimeter onder een hoek van 45 graden. Je hebt een werkvlak van 67 x 63 centimeter waardoor grotere stukken geen probleem zijn. Het is een machine voor de echte professional. Hij heeft geen onderstel en is dankzij z’n gewicht van 26 kilo makkelijk vervoerbaar.

De meegeleverde stalen rolkooi beschermd de DWE7491 tegen beschadigingen bij een eventueel vervoer. Aansluitbaar op een stofafzuiging om je werkplek schoon te houden. Dankzij het tandheugelaanslagsysteem makkelijk te monteren op een tafel. Inclusief zaagblad, verstekgeleider, zaagbladsleutels, parallelgeleider, stofzuigadapter en duwhout. De machine wordt geleverd met 2 jaar garantie.

DeWalt DW743N

DeWalt DW743NDe DeWalt DW743N is een zeer krachtige zaagtafel die voor bijna elke klus geschikt is. Je kunt met deze machine zeer snel zonder sleutel schakelen van afkort- naar de tafelzaagstand. Dankzij het verstelbare onderstel werk je op de perfecte hoogte. De DW743N heeft een vermogen van 2.000 watt en een zaagblad van 250 mm in doorsnee. Hij zaagt tot 140 mm rechtop, en tot 68 mm in een hoek van 90 graden. Hij heeft geen lasergeleider, maar wel een parallelgeleider en duwhout. Wat deze combinatiezaag speciaal maakt is de makkelijke switch tussen tafel-, afkort- en verstekzaag.

De geintegreerde stofafzuiging houd je werkplek mooi schoon. Wordt geleverd met een 30 tands HM zaagblad, accessoires, beschermkap, afneembare poten, sleutels en 2 jaar garantie.

DeWalt D27107XPS-QS

DeWalt D27107XPS-QSDeWalt staat bekend om het fijn afgewerkte gereedschap. Dit zorgt ook voor een wat hogere prijs. Vooral bij de D27107XPS-QS merk je dit, en dit is ook gelijk de meest prijzige tafelzaag uit deze lijst. Hij heeft een groot zaagblad met een diameter van 305 mm. Hierdoor zaag je zowel op 45 als 90 graden tot maximaal 155 mm diep. Koppel dit aan zijn vermogen van 2.000 watt en je hebt de ultieme zaagbank. Alles goed zichtbaar dankzij de ingebouwde verlichting, en de stofzuigeraansluiting maakt het mogelijk een stofafzuiging aan de machine te koppelen.

Het onderstel is zeer precies af te stellen, en dankzij de meegeleverde wielen is deze zaagtafel makkelijk verplaatsbaar. Hij heeft een toerental van 4000 tpm, en een afgemeten werkblad van 72 x 80 cm. Inclusief zaagblad, accessoires, beschermkap, materiaalklem, montagesleutel en 2 jaar garantie.

Meer zaagtafels

Mocht je nou nog niet de juiste zaagtafel hebben gevonden, neem dan eens een kijkje bij de 10 best verkochte zaagtafels. Grote kans dat de machine die jij zoekt daar tussen zit!

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo