Makita RT0700CX3J

Makita RT0700CX3JDe Makita RT0700CX3J is een multifrees die maarliefst 3 verschillende vormen kan aannemen. Zo kan hij dienst doen als een bovenfrees, kantenfrees en als trimmer. Ontworpen & ontwikkeld door het in 1915 opgerichte bedrijf Makita dat al jarenlang kwalitatief sterke freesmachines maakt. Ook de RT0700CX3J is hierop geen uitzondering. Geschikt voor zowel de professional als de thuisklusser.

+ Bestel direct Online

Specificaties Makita RT0700CX3J

De RT0700CX3J heeft een vermogen van 710 watt en een instelbaar toerental met een maximum van 30000 toeren per minuut. Hij kan dienst doen als bovenfrees, kantenfrees en trimmer en zijn maximale freesdiepte is 35mm. Deze freesdiepte is overigens in 3 standen in te stellen. Zijn spantangdiameter is 8mm. De machine weegt 1,8 kilo maar voelt ondanks zijn lichte gewicht robuust aan, en je merkt dat de machine gemaakt is van duurzaam materiaal dat lang meegaat.

FunctionaliteitenRT0700CX3J

Ontwikkeld met zowel de hobbyist als de professional in gedachten is deze freesmachine voorzien van talloze functies. Een erg fijne functie vonden wij de stofafzuiging die er voor zorgt dat je werkplek mooi schoon blijft tijdens het frezen. Geen zaagsel of ander afval meer onder het werken, wat een opluchting! Dankzij de ergonomische soft- en bodygrip is de machine erg handzaam en gebruiksvriendelijk. Het lichte gewicht is te danken aan de aluminium hals en voeten.

Accessoires RT0700CX3J

Bij de RT0700CX3J multifrees krijg je natuurlijk weer een scala aan accessoires zoals je van Makita gewent bent. Gelukkig krijg je er ook een robuuste opbergkoffer bij waar de multifrees en al zijn accessoires in opgeborgen kunnen worden. Inclusief: trimvoet, afstandvoet, kantelvoet, bovenfreesvoet, parallelgeleider, 8mm spantang, steeksleutel 13 mm, adapter voor stofafzuiging, 10mm kopieerring, spantang 6mm en natuurlijk de handleiding.

Garantie & Retour

Op de Makita RT0700CX3J multifrees krijg je 3 jaar garantie. Meld je machine aan op mijn Makita voor een extra jaar garantie en service. Mocht het apparaat niet bevallen kun je het binnen 30 dagen gratis retour sturen.

Recensies Gebruikers

Hieronder vind je een overzicht van de voor- en nadelen van deze multifrees zoals aangegeven door gebruikers van de machine. Hoewel wij de RT0700CX3J al in onze top-10 plaatsten, is het ook goed om even de mening van anderen te lezen.

Voordelen

 • Geschikt voor meerdere freesbewerkingenopzetstuk
 • Erg handzaam in gebruik
 • Snel switchen van freestype
 • Goede prijs

Nadelen

 • Licht vermogen in vergelijking met losse machines
 • Kwaliteit bijgeleverde spantang laat te wensen over

RT0700CX3J Bestellen

Wil jij de Makita RT0700CX3J bestellen? Dat kan gemakkelijk bij Goedklusgereedschap.nl door de gele knop hieronder aan te klikken. Binnen 1 werkdag geleverd, zelfs op zondag.

+ Bestel direct Online

Video

In de video hieronder laat Ike van Makita een unboxing van de RT0700CX3J zien. Hij verteld je welke onderdelen geschikt zijn voor de verschillende klussen. Erg handig om te bekijken vonden wij.

Makita RT0700CX3J

9.5

Kwaliteit

10.0/10

Duurzaamheid

9.5/10

Prijs

9.0/10

Pros

 • 3 freesmachines in 1
 • Robuust, gaat jaren mee
 • Goed op te bergen in luxe koffer

Cons

 • accessoires kwalitatief niet sterk
Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Goedklusgereedschap.nl
   Logo