Lamellenfrezen

Met een lamellenfrees maak je gemakkelijk stevige en blinde houtverbindingen doormiddel van een lamel. Ze werken onder elke hoek en op met elke houtsoort. Er zijn verschillende lamellenfrezen in ons assortiment met elk weer andere specificaties.

Lamellenfrees kopen

Als je een lammellenfrees wilt kopen moet je een keuze maken uit het assortiment aan frezen. We hebben dit gemakkelijk gemaakt voor je door van elke lamellenfrees de voor- en nadelen van de freesmachine te bespreken. Ook komen de specificaties en features aan bod. Zo maak jij gemakkelijk en snel uitkomt bij de beste lamellenfrees voor jou.

Ferm BJM1009 Lamellenfrees

Ferm BJM1009De Ferm BJM1009 is een uitstekende all-round lamellenfrees die je voor bijna elke houtverbinding kunt inzetten. Hij heeft een vermogen van 900 watt en een maximale freesdiepte van 14 mm. Hij is duurzaam ontwikkeld met aluminium als basis voor de freesmachine. De Ferm BJM1009 is geschikt voor zowel de professional en de hobbyist. Tevens is deze machine geschikt voor het zagen van plinten langs parket of muur.

Ook is de BJM1009 voorzien van een stofzak waardoor je schoon werkt zonder afval. Standaard geleverd met: een mooie opbergkoffer, 50 lamellendeuvels, Schijffrees, Sleutel, Stofopvangzak, Extra koolborstelset en een handleiding. Inclusief 3 jaar garantie.

Powerplus POWX1310

Powerplus POWX1310Deze 900 watt lamellenfrees van Powerplus is een erg fijne machine die geschikt is voor hoek-,kozijn-,lengte- en dwarsverbindingen. Een echte alleskunner dus. De POWX1310 beschikt over een maximale freesdiepte van 19 mm en een groefbreedte van 22 mm. Deze dieptes zijn vooraf in te stellen en daarna dankzij de fijninstelmogelijkheid gemakkelijk bij te stellen tijdens het frezen.

Soms komt het voor dat je een lamellenfrees in verstek moet gebruiken, wat voor de Powerplus POWX1310 geen probleem is. Verander simpelweg de freeszool van hoek en je kunt aan de slag! Aan de zijkant van de machine is gemakkelijk af te lezen onder welke hoek de freeszool staat. Wordt geleverd met stelsleutel, zaagblad en een handleiding. Inclusief 3 jaar garantie.

Makita PJ7000

Makita PJ7000 lamellenfreesDe Makita PJ7000 is een erg krachtige en veelzijdige lamellenfrees die elke klus aankan. Hij heeft een vermogen van 701 watt en een maximale freesdiepte van 20 mm. De diameter van de doorslijpschijf is 100 mm. De PJ7000 heeft een aansluiting voor een stofafzuiging, en een stofzak word meegeleverd bij het apparaat. Met deze machine kun je houtverbindingen maken onder elke hoek en elke houtsoort. Ook is het mogelijk om langs de plint/muur zagen van parket.

De behuizing is gemaakt van duurzaam aluminium en de gehard stalen tandwielaandrijving zorgt er voor dat deze lamellenfrees jaren mee kan. Uitgebreide instelmogelijkheden met duidelijke aanduidingen. Inclusief 3 jaar garantie. Geleverd met: lamellenzaag, nokkensleutel, stofzak, verstekgeleider en vulplaat.

DeWalt DW682K

DeWalt DW682K lamellenfrezenDe DeWalt DW682K is een kwaliteitsmachine onder de lamellenfrezen. Hij heeft een vermogen van 600 watt en een maximale freesdiepte van 20 mm. Diameter van de doorslijpschijf is 100 mm en daarnaast is er een groefdiepte instelling tot 20 mm voor extra gebruiksmogelijkheden. Gemakkelijk verstelbare verstekgeleider in de hoogte aan te passen. Werk schoon dankzij de stofafzuiging aansluitmogelijkheid. Ook frees je makkelijk door anti-slip pinnen, geleidingssponningen en de doorkijkaanslag.

Bladwissel is gemakkelijk en maar 1 sleutel benodigd. Inclusief 3 jaar garantie. Geleverd met HM freesblad, spaanderzak, spansleutel, 35mm mondstuk voor stofafzuiging en stevige draagkoffer.

Accessoires

Lamellenfrezen zijn niks als je niet de benodigde lamellendeuvels hebt om de houtverbindingen te maken. Bekijk daarom ons assortiment lamellen. Verkrijgbaar in alle standaard maten.

Veiligheid

Om veilig te werken met een lamellenfrees is het belangrijk dat je de de volgende veiligheidsmaatregelen treft. Het is aan te raden om altijd een berschermende bril te dragen, dikke werkhandschoenen aan te trekken, en gebruik te maken van gehoorbeschermers. Niet alleen zorgen deze veiligheidsmaatregelen ervoor dat je veilig klust, ze zorgen ook nog eens voor een extra stukje comfort. Vergeet deze dus niet en draag ze tijdens het klussen.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo