Muurfrezen

Met een muurfrees (ook wel muursleuvenfrees genoemd) kun je gemakkelijk sleuven in een muur zagen waar je kabels en leidingen in kunt verwerken. De sleuven worden in de muur gefreesd met speciale slijpschijven die geschikt zijn voor het type muur waar je de frees voor gaat gebruiken. Zo zijn er slijpschijven voor hout, beton en steen. Door de afstand tussen de slijpschijven te bepalen kun je instellen hoe breed je sleuf moet zijn.

Muurfrees kopen

Hieronder vind je een overzicht van de best verkochte muurfrezen van dit moment. We hebben ze per stuk aandachtig bekeken en de specificaties van elke frees duidelijk vermeld. Hierdoor kun je gemakkelijk een keuze maken bij het kopen van een muurfrees.

Ferm WSM1008

Ferm WSM1008De Ferm WSM1008 is een muurfrees met een maximale freesdiepte van 40 mm. Hij heeft een vermogen van 1.600 watt, en kan groeven maken van 30 mm breed. Ook is de WSM1008 aansluitbaar op een stofzuiger dankzij de ingebouwde stofafzuiging. Het handige aan deze freesmachine is het lange snoer van 3 meter, waardoor je vaak geen verlengsnoer nodig bent tijdens het klussen. Dankzij het ergonomische ontwerp en de softgrip heb je comfort tijdens het frezen, hoewel de muurfrees met zijn 6,8 kg wel wat aan de zware kant is.

Voorzien van lasergeleider waardoor je mooi recht freest in muren en vloeren. Inclusief twee diamantzaagbladen van 150 millimeter, batterijen voor laser, 2 koolborstels, beitel, draagtas en stofzuigeradapter. Op de WSM1008 krijg je maarliefst 3 jaar garantie.

Ferm WSM1009

Ferm WSM1009De Ferm WSM1009 is de grotere broer van de WSM1008 die we hierboven besproken hebben. Hij is dan ook geschikt voor het wat zwaardere freeswerk. Met zijn vermogen van 1.700 watt is hij geschikt om door de hardste beton- en steensoorten heen te frezen. Onbelast draait de slijfschijf met 4.000 toeren per minuut in de rondte. Zijn maximale freesdiepte is 28 mm, en de maximale groefbreedte is instelbaar tot 29 mm. Ook deze machine heeft weer een snoer van 3 meter wat ideaal is. Dankzij de instelbare groefbreedte kun je zelf bepalen hoe breed je groef moet zijn afhankelijk van het soort kabel of leiding dat je in de groef moet verwerken.

De WSM1009 komt inclusief lasergeleider die precies laat zien hoe recht je aan het frezen bent. Ook krijg je er 2 diamantzaagbladen bij, 2 batterijen voor de laser, een beitel, ingebouwde stofafzuiging en een mooie opbergkoffer. Op de WSM1009 krijg je 3 jaar garantie.

Heb je niet gevonden waar je naar zocht? Bekijk dan ook eens het volledige assortiment freesmachines op onze website. Het is goed mogelijk dat je daar de machine vind waar je naar op zoek bent.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo