Top-5 Bestverkochte Cirkelzagen


Wanneer je tegenwoordig op zoek bent naar het juiste gereedschap, merk je al snel dat je wordt overstelpt door informatie. Elke dag zijn er weer nieuwe bedrijven die beweren dat ze de beste gereedschappen in huis hebben, maar dat is simpelweg onmogelijk. Deze situatie geldt ook voor cirkelzagen. Ben je op zoek naar de juiste cirkelzaag, maar weet je niet goed welke je het beste kunt kiezen? Om je hierbij te helpen hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan en een lijst samengesteld met de tien beste cirkelzagen van dit moment. We hebben alleen topproducten in de lijst opgenomen, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken voor het beste gereedschap voor jouw situatie.

Wat is een cirkelzaag?

Een decoupeerzaag heeft een kort zaagblad van ongeveer vijf tot tien centimeter lang en wordt aangevoerd door een motor die het zaagblad op en neer laat bewegen. Deze zaag wordt ook wel een wipzaag genoemd. Dit gereedschap is zeer geschikt om figuren uit plaatmateriaal te kunnen zagen. Het is niet bruikbaar om bijvoorbeeld door een muur heen te zagen. Er zijn verschillende soorten decoupeerzagen voor hout, metaal, tegeltjes, kunststof, enzovoort. Je kunt ze met grove of fijne tanden en in verschillende formaten aanschaffen. Lees hieronder verder om de verschillende zagen te ontdekken en de beste eruit te kunnen kiezen.

Product reviews
We hebben de vij beste cirkelzagen van het moment hier overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Bosch PKS 66 A Cirkelzaag – 1200 Watt

Bosch PKS 55 A CirkelzaagMet de Bosch PKS 66 A kun je dankzij de krachtige motor van 1200 Watt zaagsneden maken die tot 55 millimeter diep gaan. Met deze zaag heb je volledige controle en kun je zeer precies en recht werken. De cirkelzaag heeft een omtrek van 160 millimeter en het boorgat is 20 millimeter. Het onbelaste toerental is 5600 min-1 en het product weegt 3,9 kilo. Er zit een speciale CleanSystem Box bij waarmee er schoon kan worden gewerkt. Dankzij de veiligheidsschakelaar kan de cirkelzaag niet zomaar worden aangezet. Het is een krachtige en ergonomische zaag die zeer effectief en werkbaar is.

Skil 5255GR Cirkelzaag – 1150 Watt

Skil 5255GR CirkelzaagDe Skil 5255GR kenmerkt zich door het compacte formaat en de gebruiksvriendelijke handelswijze. Deze cirkelzaag weegt maar 2,7 kilo en kan met de handige handgrepen gemakkelijk worden gebruikt. Het zaagblad heeft een diameter van 80 millimeter. De zaagdiepte gaat tot 16 millimeter en het maximale toerental is 6200 omw/min. Bij de aanschaf van de Skil 5255GR krijg je een handige draagtas, een steeksleutel, inbussleutel en tien wasstaafjes voor het zagen van zachte metalen erbij. Het is een zeer handige cirkelzaag die direct kan worden gebruikt.

Bosch PKS 66 AF Cirkelzaag – 1600 Watt

Bosch PKS 66 AF CirkelzaagDe Bosch PKS 66 AF cirkelzaag is een krachtige machine waar je mooie rechte sneden mee kunt maken dankzij de geleidingsrail. De zaagdiepte gaat tot maximaal 66 millimeter in hout met een motor van 1600 Watt. Er zit een CleanSystem Box in waardoor je gemakkelijk schoon kunt werken. Het zaagblad heeft een diameter van 190 millimeter en het maximale toerental ligt rond de 5000 omw/min. Deze krachtige cirkelzaag werkt gemakkelijk en precies.

BLACK+DECKER – KS1500LK Cirkelzaag – 1500 Watt

BLACK+DECKER KS1500LK CirkelzaagMet de BLACK+DECKER haal je een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding voor een cirkelzaag in huis. Dit product heeft weinig vibratie en maakt weinig geluid, ideaal voor werkplekken waar niet al teveel lawaai kan worden gemaakt. De zaagdiepte gaat tot 55 millimeter. Het zaagblad heeft een diameter van 170 millimeter. Met een gewicht van 5,5 kilo en een vermogen van 1100 Watt schaf je hiermee een krachtige machine aan. De veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat de BLACK+DECKER niet onbedoeld kan worden ingeschakeld. En dankzij de stofzuigaansluiting kan er schoon worden gewerkt. Het is een krachtige en degelijke cirkelzaag die zeer duurzaam is.

Hitachi C7SS LA HSP Cirkelzaag – 1050 Watt

Hitachi C7SS LA HSP CirkelzaagDe Hitachi C7SS LA HSP is een ideale handcirkelzaag voor verstekzagen en precies overlangs zagen. Het apparaat is gemakkelijk in te stellen, gebruiksgemak staat hierbij voorop. Het zaagblad heeft een diameter van 185 millimeter en kan tot 65 millimeter diep zagen. Het vermogen bedraagt 1200 Watt met een maximale toerental van 5500 omw/min. Met een gewicht van 4,3 kilo kan de Hitachi C7SS LA HSP zeer goed als handcirkelzaag worden gebruikt. De kabellengte is twee meter en daarom wordt wel aangeraden om er een extra verlengkabel bij aan te schaffen. Het is een zeer gebruiksvriendelijk gereedschap.

Accessoires

Wie op zoek is naar accessoires voor zijn machine doet er goed aan om ook eens naar de accessoires te kijken. Vooral met verschillende cirkelzaagbladen kun je de functionaliteit van je machine behoorlijk uitbreiden, en deze geschikt maken voor elk mogelijke zaagklus. Verschillende diameters, zaagbladen, asgaten en diamantpunten verkrijgbaar.

Conclusie

Er zijn zeer veel verschillende soorten cirkelzagen op de markt die allemaal hun eigen voordelen hebben. We hebben de vijf best beoordeelde voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een krachtige cirkelzaag? Neem dan een kijkje bij de Bosch PKS 55 A, de BLACK+DECKER, de FERM Precisie of de Bosch PKS 66 AF. Voor een compacte cirkelzaag kun je het beste bij de Batavia Multicut 80, de Powerplus POW 1044 of de Makita 230V zijn. Goede minicirkelzagen zijn de Powerplus POWX 1365MB en de Batavia XXL Speed Saw. De Batavia Mad Maxx is de ideale multifunctionele cirkelzaag. Neem een kijkje bij elk van deze producten en ontdek degene die het beste bij jouw wensen past.

Bosch PKS 66 A Cirkelzaag

€179
9.5

Kwaliteit

10.0/10

Duurzaamheid

9.5/10

Prijs

9.0/10
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo