Top 10 Bosch Cirkelzagen

Een goede cirkelzaag kopen is niet iets wat je een tussen neus en lippen door doet. Het vraagt best wat nadenkwerk en uitzoekwerk. Welke cirkelzaag past het beste bij me? Welke verwachtingen heb ik van een cirkelzaag? Welk vermogen moet het apparaat hebben? Moet de cirkelzaag draadloos zijn of niet? Antwoord op jouw vragen bij een cirkelzaag kopen krijg je beantwoord op deze website. De 10 best verkochte Bosch cirkelzagen worden uitgelicht. Hiermee kan jij gemakkelijk de beslissing maken en overgaan tot het kopen van jouw Bosch cirkelzaag.

Bosch Cirkelzagen

De cirkelzaag is een zaagmachine met een ronde zaag, zoals de naam al doet suggereren. Dit zaagblad draait razendsnel om, zodat je er hard materiaal mee kan bewerken. Denk hierbij aan hout, buizen of steen. De cirkelzaag is niet voor handmatig gebruik en werkt op basis van een accu of netstroom. Cirkelzaagbladen hebben diverse vormen en variëren in diameters.

De top 10 best verkochte cirkelzagen

Hieronder vind je een overzicht van de 10 bestverkochte Bosch cirkelzagen. Er wordt per cirkelzaag ingegaan op de specificaties dit apparaat. Zo weet je direct wat elke cirkelzaag voor jou kan betekenen. De lijst is aflopend. De lijst begint met de meest verkochte cirkelzaag.

Bosch PKS 66 AF

Bosch PKS 66 AF CirkelzaagDe Bosch PKS 66 AF heeft welverdiend plek nummer 1 veroverd. Met deze cirkelzaag is er bijna geen ene zaagklus te bedenken die deze zaag niet aankan. Deze Bosch cirkelzaag heeft een motor met een oerkracht van 1600 watt. Hierdoor is dit apparaat goed genoeg voor een zaagdiepte van 66 millimeter in hout. De Bosch cirkelzaag is ergonomisch ontworpen en beschikt over een comfortabele softgrip. Hierdoor kan je de zaag ontzettend lang vasthouden, zonder last te krijgen van je handen. De machine beschikt eveneens over een snelpanner. Hiermee is het mogelijk om nauwkeurig de zaagdiepteverstelling te regelen.

Gewicht van 5,4 kilogram. Toerental van 5000 tpm en een snoerlengte van 2,5 meter. De cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging met stofzak. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch PKS 66 AF wordt meegeleverd met: geleiderail, CleanSystem box, hardmetalen zaagblad, speedline Wood, parallelgeleider en een handleiding.

Bosch PKS 55 A

Bosch PKS 55 A CirkelzaagDe Bosch PKS 55 A cirkelzaag staat met recht op plek nummer 2. Deze Bosch cirkelzaag zaagt stabiel en kaarsrecht. De krachtige motor zorgt dat het zaagblad 5600 keer per minuut ronddraait. Én dat in combinatie met een zaagblad met een diameter van 160 millimeter, maakt deze cirkelzaag zeer geliefd onder klussers. Je behoudt gemakkelijk de controle over deze Bosch zaagmachine door de grote voetplaat en de softgrip handgreep. Je hebt geen last van zaagsel door de ingebouwde stofafzuiging van de PKS 55 A.

Gewicht van 3,9 kilogram. De cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging met stofzak. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch PKS 55 A wordt meegeleverd met: speedline Wood zaagblad en een handleiding.

Bosch PKS 10,8 LI 1

Bosch PKS 10,8 LI 1De Bosch PKS 10,8 LI 1 geeft iedere klusser vrijheid. Je kan met de hand zagen en draadloos werken. Het draadloze karakter van deze Bosch zaagmachine is te danken aan zijn 10,8 volt 2,0 Ah Li-Ion accu. De lichte compacte accucirkelzaag wordt gebruikt voor allerlei zaagklussen. Denk hierbij aan het op maat maken van laminaat, schuttingplanken of kozijnen. In de 90°-stand kan je tot wel 26 centimeter diep zagen. In de 45°-stand kan je tot 17 millimeter diep zagen.

De Bosch PKS 10,8 LI 1 heeft een gewicht van 1,4 kilogram. Toerental van 1400 tpm. De cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging met aansluiting met de stofzuiger. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch PKS 10,8 LI 1 wordt meegeleverd met: 10,8 volt 2,0 Ah Li-Ion accu, zaagblad, 1-uurslade, parallelgeleider, adapter voor stofafzuiging en een handleiding.

Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu)

Bosch PKS 18 LI 1De Bosch PKS 18 LI 1 kenmerkt zich door draadloze kracht. Deze cirkelzaag verdient absoluut een plek in de top 10 Bosch cirkelzagen met z’n oersterke 18 volt 2,5 Ah Li-Ion accu en een onbelast toerental van 3800 toeren per minuut. De Bosch cirkelzaagmachine heeft een zaagcapaciteit tot 48 millimeter. In de 45° stand heeft de zaagmachine een zaagcapaciteit van 36 millimeter. De werkplek is stofvrij te houden door de stofzuigeradapter.

De Bosch PKS 18 LI 1 heeft een gewicht van 2,6 kilogram en een toerental van 3800 tpm. De cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging met aansluiting met de stofzuiger. De Bosch PKS 18 LI 1 wordt meegeleverd met: parallelgeleider, zaagblad en een handleiding.

Bosch PKS 66 A

Bosch PKS 66 ADe Bosch PKS 66 A heeft welverdiend een plek in de top 10 best verkochte Bosch cirkelzagen veroverd. Met deze cirkelzaag is het moeilijk een klus te vinden die niet gedaan kan worden. De Bosch PKS 66 A beschikt over een super krachtige 1600 watt motor. Hiermee heeft de Bosch zaagmachine een zaagcapaciteit van 66 millimeter in hout. De Bosch zaagmachine is ergonomisch ontworpen met een softgrip. De machine beschikt eveneens over een snelpanner. Hiermee is het mogelijk om nauwkeurig de zaagdiepteverstelling te regelen.

Gewicht van 5,4 kilogram. Toerental van 5000 tpm en een snoerlengte van 2,5 meter. De cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging met stofzak. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch PKS 66 A wordt meegeleverd met: CleanSystem box, speedline Wood en een handleiding.

Bosch PKS 16 Multi

Bosch PKS 16 MultiDe Bosch PKS 16 Multi is met één hand te bedienen en zeer wendbaar. De Bosch zaagmachine is geschikt voor het zagen van laminaat of voor het op maat maken van aluminium plaat. De Bosch PKS 16 Multi is voorzien van een klein zaagblad. Hierdoor beschikt deze Bosch cirkelzaag over een zaagcapaciteit van slechts 65 millimeter. Dit maakt deze zaagmachine geschikt voor de kleinere klusjes. De Bosch PKS 16 Multi garandeert een stofvrije werkomgeving door de stofafzuiging.

Gewicht van 1,9 kilogram. Vermogen van 400 watt. Cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging voor aansluiting aan de stofzuiger. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch PKS 16 Multi wordt meegeleverd met: zaagblad voor hout , zaagblad voor multi-materiaal, een diamantdoorslijpschijf en een handleiding.

Bosch PKS 40

Bosch PKS 40Snelle zaagklussen gaan appeltje eitje met de Bosch PKS40. Deze lichtgewichte zaagmachine is ergonomisch ontworpen en de bediening is zeer eenvoudig. Zo zijn de zaagdiepte en verstekzaag instellingen nauwkeurig te bedienen. De inschakelblokkering is dubbelzijdig bedienbaar en hiermee wordt de kans op ongelukken op de werkvloer verkleint. De zaagmachine garandeert een stofvrije werkvloer door de stofafzuiging.

Gewicht van 2,4 kilogram. Vermogen van 600 watt. Cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging voor aansluiting aan de stofzuiger. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch PKS 40 wordt meegeleverd met: speedline Wood zaagblad, parallelgeleider en een handleiding.

Bosch Blauw GKS 165

Bosch Blauw GKS 165De Bosch GKS 165 is lichtgewicht en compact. De Bosch Blauw GKS 165 is een gebruiksvriendelijke en zeer handzame cirkelzaag. Het brede zaagblad heeft een zaagcapaciteit van 165 millimeter en kan tot 66 millimeter de diepte in het hout. In de 45° stand heeft de zaagmachine een zaagcapaciteit van 47 millimeter diep en heeft een vermogen van 1100 watt.

Gewicht van 3,6 kilogram. Vermogen van 1100 watt en een hoge toerental van 4900. Cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging voor aansluiting aan de stofzuiger. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch Bosch Blauw GKS 165 wordt meegeleverd met: zaagblad 165 x 1,7 x 20 (12T), parallelgeleider, binnenzeskant, vacuümadapter en een handleiding.

Bosch Blauw GKS 55+ GCE

Bosch Blauw Cirkelzaag GKS 55+ GCEDe Bosch GKS 55+ GCE heeft een vermogen van 1350 watt. Hierom is het een robuuste en krachtige Bosch cirkelzaag die je voor uiteenlopende zaagklussen kan gebruiken. De zaagmachine heeft een zaagcapaciteit waarmee je 63 millimeter diep kan. De Bosch GKS 55+ GCE is veilig in gebruik door de motorrem en de zachte aanloop van de cirkelzaag. De snelheid van de cirkelzaag kan je zelf instellen.

Gewicht van 3,8 kilogram. Vermogen van 1350 watt en een hoge toerental van 4700. Cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging voor aansluiting aan de stofzuiger. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch Bosch Blauw GKS 165 wordt meegeleverd met: zaagblad 165 x 1,7 x 20 (12T), parallelgeleider, vacuümadapter, binnenzeskant, opbergkoffer en een handleiding.

Bosch Blauw GKT 55 GCE + Geleiderail

Bosch Blauw GKT 55 GCE + GeleiderailMet de Bosch GKT 55 GCE kan je heel veel, waaronder afkorten, schulpen, verstekzagen en invalzagen in hout. Het is ook mogelijk om met de geschikte zaagbladen glasbeton, dunne non-ferrometalen en kunststoffen te bewerken. Deze Bosch cirkelzaag is geschikt voor precisie zaagklussen. Deze zaag heeft namelijk een geleidingsrail.

Gewicht van 4,7 kilogram. Vermogen van 1400 watt en een hoge toerental van 6350. Cirkelzaag beschikt over een stofafzuiging voor aansluiting aan de stofzuiger. Te bewerken materiaal: hout, kunststof, laminaat en MDF. De Bosch Blauw GKT 55 GCE wordt meegeleverd met: zaagblad voor hout, geleiderail, opbergkoffer en een handleiding.

Heb je niet gevonden waar je naar zocht? Bekijk dan de 5 best verkochte cirkelzagen. Hier vind je zeker eentje die bij je past. Op zoek naar een ander merk? Bekijk dan eens het assortiment van Makita.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo