Makita Accuboormachines

Het lijkt gemakkelijk om een accuboormachine uit te kiezen, maar er zijn nogal wat dingen waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf. Want welke past nu bij je en welke voldoet aan je verwachtingen? Om je te helpen bij het oplossen van de verwarring hebben we de beste vijf Makita accuboormachines voor je op een rij gezet. Aan de hand van de specificaties en gebruikersreviews willen we je een duidelijk beeld geven van wat de desbetreffende accuboormachine je te bieden heeft en welke bij jouw wensen aansluit. Ze staan in willekeurige volgorde, dus niet van de beste naar minder goed.

Makita Accuboormachine kopen?

Makita Makita is een Japanse gereedschapsproducent welke internationaal enkel gereedschap ontwikkelt en verkoopt. Hierdoor zijn zij op dit gebied gespecialiseerd, ook in accuboormachines.
Accuboormachines zijn handzame machines die gebruikt kunnen worden als schroevendraaier of als lichte boormachine, om bijvoorbeeld in hout te boren. Voor steen is de accuboormachine meestal niet geschikt. Deze machine krijgt zijn energie van een bijbehorende accu.

Via de informatie op deze pagina word het gemakkelijk voor jou om een Makita accuboormachine te kopen. We bekijken de 5 best verkochte accuboormachines van het merk Makita individueel en zien wat de voor- en nadelen van elke machine zijn. We geven ook de specificaties van de machines zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken welke het beste bij jou past.

Makita HP457DWEX9

Makita HP457DWEX9De Makita HP457DWEX9 accuboor is ideaal voor intensief gebruik. Dus wanneer je regelmatig boort en schroeft is deze accuboormachine geschikt voor jou. Uniek aan deze Makita accuboormachine is zijn klopboorfunctie, waarmee je tevens in baksteen en tegels kunt boren. Met een accuspanning van 18 volt, een toerental van 1400 toeren per minuut en het onbelast aantal slagen van 21000 per minuut, zijn met deze krachtpatser vrijwel alle boor- en schroefklussen in en rondom het huis uit te voeren. De HP457DWEX9 heeft twee accu’s, zo kun je gerust de accu vervangen wanneer de eerste leeg is. Mocht je veel geklust hebben en zijn ze beiden leeg, dan kun je in je pauze de accu opladen met de bijhorende snellader. Deze laadt de accu in maar liefst 60 minuten volledig op. De accuboormachine wordt geleverd in een robuuste aluminium koffer die tot de nok vol zit met accessoires als boortjes, bitjes en doppen. Alleen in het donker is het wat lastiger klussen, omdat er geen verlichting op deze accuboormachine zit.

Bij de HP457DWEX9 wordt standaard meegeleverd: Handleiding, Twee 18 Volt 1,3 Ah Li-Ion accu’s, Snellader, Aluminium koffer, HSS-R boren (metaal), Houtspiraalboren (hout), Speedboren (hout), Bits 1/4″ zeskant C, Bits 1/4″ zeskant E, Doppen 1/4″ vierkant, Verzinkboor, Boren-meter, Bithouder, Magnetische bithouder voor vorm C bits. Na registratie bij Makita ontvang je een garantie van maar liefst 3 jaar.

Makita DF347DWE

Makita DF347DWEDe Makita DF347DWE is met zijn compacte 1,4 kg erg handzaam en wendbaar in gebruik. Met deze allround boormachine kun je naast het boren in hout (tot zo’n 25 mm diep) ook schroeven. Met een accuspanning van 14,4 Volt alle klusjes wel aan. Deze Makita accuboormachine heeft twee accu’s, welke met de bijhorende snellader in een uur opgeladen zijn. Met de 1,3 Ah Li-Ion accu hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat deze langzaam leegloopt wanneer je hem niet gebruikt. De DF347DWE is niet geschikt om in harde steensoorten te boren. Ook deze accuboormachine heeft geen verlichting.

De DF347DWE wordt geleverd met de handleiding, een opbergkoffer, twee 14,4 Volt 1,3 Ah Li-Ion accu’s, de acculader, twee Li-ion 1,1A beschermkappen, schroefbit PH2x5x65mm en een garantie van 3 jaar bij online registratie bij Makita.

Makita DDF343SYE

Makita DDF343SYEDe Makita DDF343SYE lijkt heel erg op zijn broertje hierboven. Ook de prijs verschilt niet enorm, maar er zijn wel wat verschillen. Opvallend aan deze accuboormachine is dat hij een sterkere accu heeft. Deze genereert direct een maximaal koppel van 36 newtonmeter, en een hogere capaciteit van maar liefst 1,5 Ah. Nog een voordeel is dat de bijhorende snellader er maar 30 minuten over doet om de accu op te laden. De DDF343SYE heeft een softgrip handvat, waardoor deze accuboormachine lekkerder en steviger in de hand ligt. Dus wanneer je comfort in het gebruik net zo belangrijk vindt als de kracht, dan is dit de ideale accuboormachine voor jou. Net als zijn broertjes, heeft deze accuboormachine geen verlichting.

Er wordt standaard meegeleverd bij de DDF343SYE: de handleiding, twee 14,4 Volt 1,5 Ah Li-Ion accu’s, twee accubeschermkappen, koffer, snellader, schroefbit PH2xSl6x45mm en een garantie van 3 jaar bij registratie.

Makita DDF482RTJ

Makita DDF482RTJDe Makita DDF482RTJ is voor iedere klus inzetbaar met zijn accuspanning van 18 Volt en het bijzonder hoge toerental van 1900 per minuut. Dankzij een accucapaciteit van 5,0 Ah werk je bovengemiddeld lang op 1 acculading. De behuizing beschermt tegen vocht en stof, maar beveiligd ook tegen overbelasting en oververhitting. Uniek voor deze accuboormachine is dat deze werkverlichting heeft, zodat je in het donker kunt blijven doorwerken. Een hele handige krachtpatser dus.

De DDF482RTJ wordt geleverd met de handleiding, de twee 18 volt 5,0 Ah Li-Ion accu’s, acculader, koffer (Mbox nr. 2), draaghaak, schroefbit en een garantie van 3 jaar bij registratie.

Makita DDF343SHX3

Makita DDF343SHX3De Makita DDF343SHX3 heeft een prima accuspanning van 14,4 Volt, maar een wat krappere capaciteit van 1,3 Ah. Deze accuboormachine is dus perfect voor de sporadische of beginnende klusser. Er zit een uitgebreide accessoirekoffer bij, zodat je direct aan de slag kunt met boren en schroeven in hout en metaal. Verdere voordelen aan deze accuboormachine zijn de oplaadtijd van de accu in 30 minuten en het lage gewicht van 1,4 kg. Jammer genoeg zit er geen verlichting op deze accuboormachine.

De DDF343SHX3 wordt geleverd met de handleiding, de twee 14,4 volt 1,3 Ah Li-Ion accu’s, acculader, aluminium koffer met 57-delige accessoireset en een 3-jarige garantie na registratie bij Makita.

Heb je nou niet gevonden waar je naar op zoek was? Niet getreurd, en bekijk dan eens onze lijst van de meest populaire boormachines van alle merken. Gegarandeerd dat daar een goede machine tussen zit die aan al uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar advies over boormachines? Bekijk dan eens deze pagina.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo