Makita Boorhamers

Makita Boorhamer

Een Makita Boorhamer gebruik je voor zwaar boorwerk in harde materialen zoals beton, staal, tegels, gips en baksteen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire Makita boor- en combihamers.

Makita Boorhamer Kopen?

Hieronder vind je een selectie van de meest populaire Makita Boorhamers geselecteerd op kwaliteit, prijs-kwaliteit verhouding, gebruiksmogelijkheden en gebruikerservaringen. Het merk specialiseert zich sinds 1915 in het ontwikkelen van het beste elektrische gereedschap, en ook de boor- en combihamers van dit bedrijf zijn van uitstekende kwaliteit. Wie specifiek op zoek is naar een machine van dit merk, is op deze pagina aan het juiste adres.

Makita HR2230X4

Makita HR2230X4 BoorhamerDe Makita HR2230X4 is de meest populaire boorhamer uit het assortiment van Makita. De HR2230X4 heeft een vormogen van 710 Watt en een slachkracht van 2,2 Joule. Hiermee is de HR2230X4 geschikt voor elke boorklus en haal je met deze boorhamer een echte alleskunner in huis.

De HR2230X4 word geleverd met een luxe opbergkoffer waar een lade inzit met 14 SDS-Plus boren van een hoge kwaliteit. Met zijn toerental van 1050 toeren per minuut in combinatie met de slagkracht van van 2,2 Joule per minuut kom je door elk denkbaar materiaal heen. Boort gaten tot 22 mm in beton. De machine is afgewerkt met een duurzame, robuuste behuizing met bumpers zodat hij lang meegaat.

Makita HR2600

makita-hr2600-boorhamerDe Makita HR2230 is de echte krachtpatser uit het aanbod van de fabrikant. Met maarliefst 800 Watt aan vermogen en een slachkracht van 2,4 Joule komt deze boorhamer zonder moeite door het beton. De machine is geschikt om mee te boren, klopboren en betonboren. Boort gaten tot 26 millimeter in beton. De HR2600 is door TNO gecertificeerd voor het stofvrij werken aanbod. Dit houd in dat hij 100% stofdicht is en daardoor zeer duurzaam is. Dit is een boorhamer waarmee je jaren mee kan. De HR2600 heeft een toerental van 1200 toeren per minuut en trilt niet. Dit komt omdat het apparaat is uitgerust met de Anti Vibratie Technologie (AVT).

De HR2600 is door TNO gecertificeerd voor het stofvrij werken aanbod. Dit houd in dat hij 100% stofdicht is en daardoor zeer duurzaam is. Dit is een boorhamer waarmee je jaren mee kan. De HR2600 heeft een toerental van 1200 toeren per minuut en trilt niet. Dit komt omdat het apparaat is uitgerust met de Anti Vibratie Technologie (AVT).

Makita HR2460

Makita HR2460 BoorhamerDe Makita HR2460 is de middenmotor van het merk. Kracht & mobiliteit gecombineerd in een geavanceerd stuk gereedschap. Het apparaat heeft een krachtige motor met 780 Watt vermogen en een toerental van 1100 toeren per minuut. De slagkracht van de HR2460 is 2,2 Joule per minuut en hij heeft een maximaal aantal slagen van 4500 per minuut.

Met zo’n kracht is natuurlijk geen enkele muur een probleem voor deze boorhamer. Hij boort gaten tot 24 millimeter in beton. Hij is ook TNO-gecertificeerd en volledig stofvrij. Als je op zoek bent naar een duurzame, krachtige betonhamer dan is de HR2460 zeker wat voor jou.

Makita HR2631FTJ

Makita HR2631FTJ CombihamerDe Makita HR2631FTJ is een combinatie van een Boor- en Combihamer in 1. De combihamer is heel veelzijdig en kan elke klus aan. De boor heeft een vermogen van 800 Watt en een slagkracht van 2,4 Joule per minuut. Boort gaten tot 26 millimeter in beton. De boor heeft een ingebouwde stofafzuiging waardoor het rondom de klusser niet stoffig word. De HR2631FTJ  geeft 40 beitelstanden en word geleverd met een snelspan- en een SDS-boorkop waarmee gemakkelijk tussen gewisseld kan worden.

Ook is hij uitgerust met het de de Anti Vibratie Technologie (AVT) waardoor hij een zeer laag trillingsniveau heeft. Hierdoor is nauwkeurig werken met chirurgische precisie geen enkel probleem. Kan ook gebruikt worden voor breekwerkzaamheden door dat de HR2631FTJ is uitgerust met een draaistop.

Makita HR2300

Makita HR2300 boorhamerEen krachtige boorhamer met een keuzeschakelaar aan de onderzijde van het apparaat zodat het beter beschermd is. De HR2300 heeft een vermogen van 720 Watt en een slagkracht van 2,3 Joule per minuut. Hij boort moeiteloos door beton heen tot een diameter tot wel 23 millimeter. Met een schakelaar kun je de hamerfunctie aan of uit zetten zodat je eigenlijk 2 machines in 1 krijgt. Bestand tegen zware omstandigheden op de bouwplaats en beschermd met een zig-zag coating.

Veilig werken

Om veilig te werken met je Makita boorhamer is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen eventueel stof, splinters en ander afval dat vrijkomt tijdens het boren. We raden aan om een veiligheidsbril te dragen, gehoorbeschermers op te zetten, en werkhandschoenen te dragen tijdens de boorwerkzaamheden. Deze veiligheidsaccessoires zullen je beschermen tegen rondvliegend vuil en stof.

Aanbiedingen

Benieuwd of er ook aanbiedingen zijn om de machine goedkoper aan te schaffen? Bekijk dan onze aanbiedingen pagina en kijk of er wat voor jou tussenzit. Aan de rechterzijde van deze pagina zie je ook nog alle andere merken die wij voeren.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo