Bosch PBH 2500 SRE

Bosch PBH 2500 boorhamerDe Bosch PBH 2500 SRE is een krachtige boorhamer en bruikbaar voor veel verschillende materialen. Het is een van de meest populaire boorhamers onder de af-en-toe klussers en fanatieke doe-het-zelvers. En dat is niet zonder reden! Deze boorhamer beschikt over sterke specificaties, heeft een krachtige capaciteit, bezit diverse kenmerkende functionaliteiten en heeft mooie garantieregelingen. Lees het allemaal hier!

+ Meer info en prijs

Specificaties PBH 2500 SRE

Met een vermogen van 600 watt en een slagkracht van 1,9 Joule is deze boorhamer een ware krachtpantser. De boorhamer machine is met een gewicht van maar 2,2 kilogram zeer gemakkelijk te bedienen en geschikt voor langdurige klussen. Het ergonomische design, de compacte bouw, de diepteaanslag en de tweede handgreep maakt dat je hier zeer precies mee kan werken. De boorhamer heeft een handige geïntegreerde beitelfunctie met Vario-Lock. Hiermee kan je beton of breekwerkzaamheden mee uitvoeren. Hiermee is deze boormachine tegelijkertijd een combi-boor.

Capaciteit

De Bosch PBH 2500 SRE is geschikt voor boren in hout, metaal, gips, zacht steen, tegels, baksteen, beton en breken (beitelen). Het aantal materialen waarmee je aan de slag kan met deze boorhamer machine is gigantisch. Hieronder staat de capaciteit per materiaalsoort in millimeter weergegeven.

 • Hout heeft een maximale capaciteit van 30 millimeter
 • Metaal heeft een maximale capaciteit van 13 millimeter
 • Steen heeft een maximale capaciteit van 22 millimeter
 • Zacht steen heeft een maximale capaciteit van 22 millimeter
 • Beton heeft een maximale capaciteit van 22 millimeter

De capaciteit van de boorhouder is 1,5 tot 13,0 millimeter.

PBH 2500 SRE

Functionaliteiten

De Bosch PBH 2500 SRE beschikt over handige functies waarmee iedere af-en-toe klusser of fanatieke doe-het-zelver aan de slag kan gaan. De boor is uiteraard het allerbeste in boren. De boormachine heeft een vermogen van 600 Watt en heeft een onbelast toerental van maar liefst 2000 toeren per minuut. Met dit grandioze vermogen en toerental is het heel goed mogelijk om in metaal en hout te boren, maar ook in beton en ander hard materiaal. Al met al is dit een van de beste Bosch boorhamers op basis van deze functionaliteiten.

Accessoires Bosch PBH 2500 SRE

Bij de aankoop van de Bosch PBH 2500 SRE kan je meteen aan de slag. Je krijgt namelijk meteen een 6-delige SDS-plus-S2 borenset meegeleverd. Daarnaast krijg je een SDS-adapterboorhouder, kunststof koffer, diepteaanslag, extra handgreep en een handleiding standaard meegeleverd. Natuurlijk is het mogelijk om aanvullende accessoires te bestellen zoals stofmaskers, veiligheidsbrillen en bouwradio’s. Zodoende kan jij je gereedschapskist opvullen met allerlei handige tools.

Garantie en Retour

Op de Bosch PBH 2500 SRE krijg je 2 jaar Carry-in-garantie. Ben je niet tevreden met de aankoop? Dan mag je de boormachine binnen 30 dagen retourneren. Dit is overigens ook van toepassing op het kleinere broertje van deze 2500 SRE, de Bosch PBH 2100 RE.

Recensies gebruikers

Alleen wat vinden gebruikers van de Bosch PBH 2500 SRE? Om jou daar meer duidelijkheid over te geven, staat hieronder een lijst weergegeven met alle voor,- en nadelen van deze machine die de mensen hebben toegekend aan deze boor. Deze machine is mede door de ervaringen van deze gebruikers ook opgenomen in onze top-5.

Voordelen

 • Lichtgewicht en daardoor prima te gebruiken voor langdurige klussen
 • Boorsnelheid is goed te doseren
 • Mooie kleur en degelijke ontwerp
 • Krachtige machine
 • Breekwerkzaamheden zijn mogelijk

Nadelen

 • Enkel geschikt voor gaten tot 22 millimeter
 • Erg variabel in prijs
 • Heeft geen koolborstelloze motor
 • Beschikt niet over een klopfunctie

Bosch PBH 2500 SRE bestellen

Interesse in de Bosch PBH 2500 SRE? Bestel deze krachtmotor snel en eenvoudig hieronder. De aanbieders zijn gekozen op basis van hun voordelige tarieven en klantgerichte service. Maak een keuze en bestel! Wellicht zie je hem ook nog terug op onze aanbiedingen pagina.

+ Meer info en prijs

Instructievideo

Hieronder vind je een video van Bosch over deze boorhamer die de moeite waard is om te bekijken. Let wel, het filmpje is in het duits.

PBH 2500 SRE Bosch Boorhamer

9.8

Kwaliteit

10.0/10

Duurzaamheid

10.0/10

Prijs

9.5/10

Pros

 • Lichtgewicht & Ergonomisch
 • Hoge kwaliteit

Cons

 • SDS-plus boorkop zorgt er voor dat je geen normale boortjes kunt gebruiken
Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Goedklusgereedschap.nl
   Logo