Bosch Boorhamers

Bosch Boorhamers

Een Bosch Boorhamer kan gebruikt worden voor het boren én beitelen in harde steensoorten en hard beton. Het Duitse merk Bosch is een begrip in de gereedschapswereld en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dankzij de jarenlange ervaring van het merk met het ontwikkelen van gereedschap zijn de machines geperfectioneerd tot de hoogste kwaliteitsgraad in de industrie. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire Bosch Boorhamers.

Bosch Boorhamer kopen?

Er is een groot assortiment aan Bosch Boorhamers verkrijgbaar. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire Bosch Boorhamers geselecteerd op kwaliteit, prijs-kwaliteit verhouding, gebruiksmogelijkheden en gebruikerservaringen.

Bosch PBH 2100 RE

Bosch PBH 2100 RE BoorhamerDe Bosch PBH 2100 RE is de allround Boorhamer in het assortiment van Bosch. De Boorhamer heeft een vermogen van 550 watt en een slagkracht van 1,7 Joule per minuut. Het toerental is zelf in te stellen op deze boorhamer dankzij de Bosch Electronic-schakelaar. Door de draaistop is deze boorhamer ook geschikt voor breekwerkzaamheden. Boort gaten tot 20 millimeter diameter in beton. Het allround apparaat weegt slechts 2,2 kilo en is dus uitermate geschikt voor mee op klus en hoger gelegen boorwerk. Heeft een boorkop met SDS-Plus systeem. Word geleverd met een 6-delige SDS Plus S2 borenset zodat je direct aan de slag kunt!

Bosch PBH 3000 FRE

Bosch PBH 3000 FRE boorhamerDe Bosch PBH 3000 FRE is een echte krachtpatser en daarmee geschikt voor zowel zwaar als licht boorwerk. Het is een van de meest krachtige Bosch Boorhamers van dit moment en dat valt terug te zien in de specificaties van het apparaat. Zo heeft de PBH 3000 FRE een vermogen van 750 Watt en een slagkracht van maarliefst 2,8 Joule per minuut. Hij heeft een onbelast toerental van 1450 toeren per minuut en maakt 4000 slagen per minuut. Hierdoor komt de PBH 3000 FRE gemakkelijk door vrijwel elk beton heen. De boorhamer boort gaten tot 26 millimeter in beton. Ondanks dat de machine super krachtig is, heeft hij slechts een gewicht van 3 kilo. Hij wordt geleverd met een soft-grip, zodat je hem stevig vast kunt houden en nauwkeurig kunt boren.

Bosch PBH 2500 SRE

Bosch PBH 2500 boorhamerDe Bosch PBH 2500 SRE is een mooie boorhamer geschikt voor elke klus. Hij heeft een vermogen van 600 watt en een slagkracht van 1,9 Joule per minuut. De boorhamer heeft zowel een SDS-Plus boorkop als een normale snelspan. Hierdoor hoef je niet te switchen van systeem als je al je bestaande boortjes in 1 soort systeem hebt. Het apparaat heeft een geïntegreerde beitelfunctie waardoor het ook geschikt is voor breekwerkzaamheden. Je kan direcht aan de slag met de bijgeleverde 6-delige SDS-plus-S2 borenset. Ook valt een mooie opbergkoffer, extra handgreep en een diepteaanslag tot de meegeleverde accessoires.

Bosch PBH 2800 RE

Bosch PBH 2800 RE BoorhamerDe PBH 2800 RE is de middenmotor onder de Bosch boorhamers. Hij heeft een vermogen van 720 Watt en een slagkracht van 2,6 Joule. Hij kan dankzij het pneumatische Bosch-hamermechanisme gaten boren in beton tot 26 millimeter in diameter. Het is mogelijk om de hamerfunctie uit te zetten zodat boren in hout en metaal mogelijk word. Dit is dus een krachtige allround machine die je voor verschillende klussen kunt gebruiken. De beitelfunctie op het apparaat maakt hem ook geschikt voor breekwerk. Word geleverd inclusief een platte beitel, diepteaanslag en een mooie opberg koffer.

Aanbevolen

Welke Bosch boorhamer past nou het beste bij je? Wij zouden je de Bosch PBH 2500 SRE boorhamer aanraden omdat je hiermee een veelzijdige machine in huis haalt die geschikt is voor vrijwel elke klus. Power en handzaamheid gecombineerd in een machine van top kwaliteit. Deze aanschaf zal je jarenlang plezier brengen tijdens het klussen!

Heb je nou niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan het complete assortiment Bosch Boorhamers hieronder!

+ Bekijk het aanbod Bosch Boorhamers


Bosch PBH 2500 SRE

139
9.2

Kwaliteit

9.0/10

Duurzaamheid

10.0/10

Prijs

8.5/10

Pros

 • Duurzaam product
 • Geschikt voor veelzijdige klussen
 • Allround machine

Cons

 • Geen
Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Goedklusgereedschap.nl
   Logo