Boorhamer Aanbiedingen

Een beetje goede Boorhamer zit toch al gauw qua prijs rond de 150 euro als je er een wilt hebben die lang mee gaat en een goede prestatie levert. Het is daarom altijd handig om te weten welke boorhamers in de aanbieding zijn, zodat je net even die korting mee kan pakken. Hieronder vind je een overzicht van de beste Boorhamer aanbiedingen. Per boorhamer word aangegeven hoeveel korting je krijgt op het product. Bekijk ook de best verkochte boorhamers.

Boorhamer Aanbieding

Hieronder vind je alle informatie over de aanbiedingen die je moet weten. Je ziet direct het kortingspercentage van het product. Klik op de aanbieding of foto van het product voor meer info en om hem aan te schaffen.

Makita HR2230X4

Makita HR2230X4 BoorhamerDe Makita HR2230X4 is een fantastische Boorhamer bruikbaar voor meerdere toepassingen. Hij kan gaten maken in beton tot 30 millimeter. Hij heeft een slagkracht van 2,2 joule, en een vermogen van 710 watt. Hij is uitgerust met de bekende SDS-Plus boorkoppen die we wel vaker zien op boorhamers. Met de Makita HR2230X4 ben je klaar voor elke boorklus, en het is geweldig dat je hem nu in de aanbieding kunt kopen. Wordt geleverd met een 14-delige borenset, een diepteaanslag, handige opbergkoffer en de handleiding.

Deze Boorhamer is nu 32% Goedkoper!

Klik hier voor deze aanbieding!

Bosch PBH 2100 RE

Bosch PBH 2100 RE Boorhamer aanbiedingDeze boor- en combihamer is de ultieme alleskunner van Bosch. De PBH 2100 RE is een felbegeerde boorhamer en het is goed nieuws dat hij nu in de aanbieding is. Hij beschikt over een vermogen van 550 watt. Hij heeft een slagkracht van 1,7 joule en kan gaten tot 20 mm in beton boren. Hij weegt slechts 2,2 kilo wat hem erg wendbaar maakt. Hij is ergonomisch en wordt geleverd met een extra handgreep, diepteaanslag, opbergkoffer, 6 delige SDS-plus borenset en een handleiding.

Deze Boorhamer is nu 30% Goedkoper!

Bekijk deze aanbieding!

Einhell RT-RH 32

Einhell RT-RH 32Ook deze Einhell boorhamer is in de aanbieding. De RT-RH 32 is een veelzijdig apparaat dat erg krachtig is. Hij heeft namelijk een vermogen van maarliefst 1.250 watt. Met een slagkracht van 3,5 joule kan hij gaten in beton boren tot maximaal 32 mm. Hij is voorzien van een draaistop, wat hem ook geschikt maakt voor licht breek- en beitelwerk. Hij heeft een SDS-plus boorkop en wordt geleverd met 3 boren, 2 beitels, een koffer en een handleiding.

Deze Boorhamer is nu 19% Goedkoper!

Bekijk deze aanbieding nu!

Bosch PBH 2500 SRE

BoorhamerDe PBH 2500 SRE aanbieding is een speciale boorhamer. Hij heeft namelijk een pneumatisch hamermechanisme met een slagkracht van 1,9 joule. Hij weegt 2,2 kilo en heeft een vermogen van 600 watt. De boorkop is universeel: zowel snelspan als SDS-plus is mogelijk. De maximum boorcapaciteit in beton is 22 mm. Hij heeft een tweede handgreep, en de nadruk ligt duidelijk op het ergonomische design. Geleverd met koffer, adapter, diepteaanslag, extra handgreep en een 6-delige borenset.

Deze Boorhamer is nu 15% Goedkoper!

Klik hier voor deze aanbieding!


Nog meer aanbiedingen

Heb je niet gevonden wat je zocht? Wees niet getreurd! We hebben nog vele andere aanbiedingen voor je verzameld. Bekijk de volgende pagina voor goedkope boorhamers met kortingen tot wel 30%. Het aanbod veranderd elke dag, dus er zijn elke dag nieuwe kansen op een koopje.

+ Bekijk alle Boorhamer Aanbiedingen

Nog meer elektrisch gereedschap nodig? Neem dan een kijkje op de rest van de site.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo