Boorhamer

BoorhamerEen Boorhamer maakt het makkelijk om in hard materiaal te boren. Dit komt omdat er in de boor een hamer element zet die extra druk uit oefent op de boorkop/schroef. Hoe harder je drukt, hoe meer het hamer element druk zal uitoefenen waardoor je sneller een gat kunt boren. Het is verstandig om tijdens het uitzoeken van een boorhamer te letten op het voltage, de slachkracht per minuut en het toerental. De vuistregel is: hoe meer vermogen, hoe krachtiger en zwaarder de boorhamer is.

Het kopen van een combihamer die bij je past is soms lastig. Welke is geschikt voor de klussen die ik er mee ga uitvoeren? Waar vind ik een groot assortiment en eerlijk advies? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede Boorhamer te kopen. Op zoek naar korting? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen.

Toebehoren

We hebben niet alleen de beste boorhamers voor je uitgezocht, ook boorhamer toebehoren zoals draaibare handgrepen, koffers en extra boortjes zoals SDS-Plus boren.

Merken

Bij het kopen van gereedschap is het altijd verstandig een goed en betrouwbaar merk te kiezen, zodat je gereedschap lang mee gaat. We hebben de beste merken zoals Bosch, DeWalt, Hitachi, Makita en nog vele anderen goed onderzocht, om jou de beste boorhamers te kunnen aanraden. Onze tests en reviews zijn onafhankelijk uitgevoerd, dus je krijgt altijd een goed product. Ook hebben de producten garantie en een retourregeling dus mocht het product niet bevallen, je kunt altijd terecht voor een oplossing.

Goedklusgereedschap.nl
Logo