Top-10 Bestverkochte Afkortzagen

Bestverkochte AfkortzagenHet kopen van een afkortzaag is vaak een lastig karwei. Welke afkoortzaag past het beste bij me? Welke afkortzaag doet precies wat ik ver van verwacht? Deze en andere vragen rondom het kopen van een afkortzaag worden op deze site beantwoord. De 10 bestverkochte afkortzagen worden uitgelicht en besproken op basis van gebruikersreviews en persoonlijke ervaring. Hiermee kan jij gemakkelijk de beslissing maken en overgaan tot aanschaf van jou afkortzaag.

Afkortzagen

Een afkortzaag (ook wel verstekzaag genoemd) is geschikt voor het afkorten van materiaal zoals balken, planken en laminaat. Dit kan gebeuren in zowel een hoek, in verstek of in dubbelverstek. De Afkortzaag is ideaal om kleinere stukken hout en profielen af te korten. Ook kan je gemakkelijk laminaat zagen, door een afkortzaag te kopen met een trekfunctie. Afkortzagen worden gemaakt door vele gerenommeerde merken zoals Makita, Metabo, Bosch en natuurlijk PowerPlus.

De 10 Bestverkochte Afkortzagen

Qua assortiment heb je bij het kopen een enorme keuze. Veel mensen zijn hierdoor niet meer zeker dat ze de beste afkortzaag voor hun werkzaamheden hebben aangeschaft. Deze pagina helpt je hierbij en zorgt ervoor dat je een Geïnformeerde keuze kunt maken. Hieronder vind je een overzicht van de 10 bestverkochte afkortzagen van dit moment. Per afkortzaag word er een klein stukje verteld over de specificaties en de voor- en nadelen van deze machine. Zo weet je direct wat dit stuk elektrisch gereedschap voor jou kan betekenen. De lijst is aflopend, beginnend met de beste afkortzaag.

Metabo KGS 216 M

Metabo KGS 261 M AfkortzaagDe Metabo KGS 216 M staat met stipt op nummer in in deze lijst van de 10 bestverkochte afkortzagen. Het is een echte allround machine die je kan helpen met elke klus. Zaag nauwkeurig in hout, houtpanelen en MDF-platen tot maximaal 305 millimeter in breedte en 65 millimeter in de hoogte. Met de geintegreerde laser weet je zeker dat je altijd recht blijft zagen. De zaagdieptebegrenzer helpt je om de zaagdiepte van de machine in te stellen, en deze met een militaire precisie aan te houden.

Zaag in verstek tot 47° aan bijde kanten. Voor de meest voorkomende hoekmaten zijn 5 vaste punten. De Metabo KGS 216 M wordt geleverd met: Een stofzak, een Zaagblad (216x30mm/40 tanden), Materiaalklem en gereedschap voor het wisselen van het zaagblad. Bij de machine krijg je een garantie van maarliefst 3 jaar.

Makita LS1018L

Makita LS1018L AfkortzaagDe Makita LS1018L is de beste afkortzaag van het merk Makita. Dit merk is al jaren een begrip in de gereedschap wereld en levert topkwaliteit producten. De LS1018L is hierop geen uitzondering, en ook deze afkortzaag heeft een ongeëvenaarde kwaliteit. Zaagt tot 310 millimeter breed en 91 millimeter diep. Stofdeeltjes en zaagsel worden opgevangen door de stofafzuiging in de bijgeleverde stofzak.

De Makita Afkortzaag LS1018L heeft een zaagblad met een diameter van 260 mm waardoor heel diep zagen mogelijk is. Met bijgeleverde tafelverbreder, dopsleutel 13, geodriehoek en stofzak.

Metabo KGS 254 M Afkortzaag

Metabo KGS 254 M afkortzaagDe Metabo KGS 254 M is de wat zwaardere afkortzaag van Metabo. Hij kan dieper en breder zagen dan zijn broertje die we hierboven besproken hebben. Met een toerental van 1800 Watt en maximaal 4500 toeren per minuut zaagt de Metabo KGS 254 M moeiteloos in hout, houtpanelen en MDF-platen. Het is dan ook een van de krachtigsten binnen zijn segment. Met zijn trekfunctie zaag je door dikke en brede balken tot maximaal 305 millimeter in de breedte en 90 millimeter hoogte. Door de geintegreerde laser blijf je altijd recht zagen. Met de stofafzuiging werk je stofvrij en komt alle afval netjes in de stofzak terecht.

De zaagdieptebegrenzer zorgt er voor dat je nooit dieper zaagt dan de bedoeling is. Het zagen in verstek is eenvoudig mogelijk tot 47° aan bijde kanten. Vaste hoekmaten voor de meest voorkomende 5 vaste punten. Het zaagblad heeft een diameter van 254mm en heeft 48 tanden. De afkortzaag word geleverd met een stofzak, zaagblad, materiaalklem en gereedschap voor het wisselen van het zaagblad.

Bosch PCM 8 ST

Bosch PCM 8 ST afkortzaagDe Bosch PCM 8 ST is een veelzijdige afkortzaag van het Duitse merk Bosch. Het mooie aan deze zaagmachine is het bijgeleverde onderstel dat geschikt is voor het zagen van grote werkstukken. Door 2 stabiele zijverlengingen en trekfunctie met dubbele spangeleiding is het mogelijk om zaaghoogtes te bereiken tot 65 mm en zaagbreedtes tot wel 220 mm. Hij heeft een vermogen van 1200 Watt en een toerental tot maximaal 4800 per minuut. De zaagkop is kantelbaar naar één kant.

De afkortzaag heeft een lasergeleider, trekfunctie en stofafzuiging inclusief bijgeleverde stofzak. Het zaagblad heeft een diameter van 216 mm. Ook heeft deze zaagmachine een werklamp die het mogelijk maakt om donkere hoekjes te verlichten, ideaal! Geleverd met compleet onderstel, combinatieklem, tafelverlening en zaagblad.

Hitachi C12LCH(LA)

Hitachi C12LCH afkortzaagDe Hitachi C12LCH is een afkortzaag gemaakt voor de veeleisende klusser. De machine is mobiel en kan wanneer hij ingeklapt is gemakkelijk verplaatst worden met de handgreep. Ideaal voor klussers die op locatie zaagwerk verrichten. De C12LCH heeft een vermogen van 1520 Watt en een maximaal toerental van 4000 tpm (toeren per minuut). Met de kantelbare zaagkop maak je gemakkelijk dubbelversteksneden in aluminium, hout en MDF-platen. Hij zaagt gemakkelijk tot 200 millimeter breed en 98 millimeter diep.

De C12LCH heeft een zaagblad met een diameter van 305 mm. De ingebouwde laser zorgt ervoor dat je netjes binnen de lijntjes zaagt. Je werkt extra stabiel met deze afkortzaag door de brede aanslag en het grote tafeloppervlak. De hoek en verstekinstelling valt af te lezen via 2 digitale display’s.

Powerplus POWX07587

Powerplus POWX07587 afkortzaagDe Powerplus POWX07587 is een combinatie van een afkortzaag en een tafelzaag. Je kan het werkvlak omdraaien om hem te transformeren in een tafelzaag. Gemakklijk switchen tussen tafel en afkort modus. De machine is super krachtig met een vermogen van 2000 Watt. Een toerental van 4200 tpm zorgt er voor dat je overal doorheen komt. De Powerplus POWX07587 afkortzaag is voorzien van een stofafzuiging en stofzak. Je werkt super veilig dankzij de gemonteerde langsgeleider.

DeWalt DW770 Afkortzaag

DeWalt Dw770 afkortzaagDeze afkortzaag van het gerenommeerde merk DeWalt is een echte topper. De afkortzaag heeft een motor met een vermogen van 1600 Watt. Deze kan een toerental leveren van maarliefst 6300 tpm. Dit is ongekend hoog in vergelijking met andere afkortzagen. De DeWalt DW770 heeft een kantelbare zaagkop en een zaagblad met een diameter van 216 mm. Hij zaagt tot 270 millimeter breed en 60 millimeter diep. Bredere werkstukken zijn ook geen probleem dankzij de trekfunctie. De ingebouwde stofafzuiging met stofzak zorgt ervoor dat je netjes kan werken zonder rommel.

Makita LF1000 260 mm

Makita LF1000 AfkortzaagDeze Makita afkortzaag is geschikt voor de professionele klusser die een machine zoekt waar hij écht alles mee kan. De LF1000 afkortzaagmachine is zo veelzijdig dat je aan mogelijkheden geen gebrek hebt. De machine heeft een vermogen van 1650 Watt en een toerental van 2700 tpm. Hij heeft een kantelbare zaagkop die naar beide kanten kantelbaar is. Dit is ideaal voor het zagen in verstek. De ingebouwde stofafzuiging zorgt ervoor dat je werkvlak mooi schoon blijft tijdens het klussen.

De Makita LF1000 heeft een zaagblad met een diameter van 260 mm. Hij heeft een overbelastingbeveiliging en nulspanningsbeveiliging waardoor je super veilig kan werken met deze machine. Bredere werkstukken kan je zagen met de trekfunctie. Word geleverd met zaagblad, duw lepel, langsgeleider, stofzak, beschermkap, dop en inbussleutels, afstelhoek en een laser.

Metabo KGS 254 Plus

Metabo KGS 254 PlusDeze Metabo KGS 254 Plus heeft nét dat beetje extra om het werken met afkortzagen wat gemakkelijker te maken. Een gemakkelijk te bedienen trekfunctie helpt je met het zagen van bredere werkstukken. De zaagkop is naar beide kanten kantelbaar. De ingebouwde lasergeleider helpt je met het zagen in een rechte lijn. De stofafzuiging houd je werkplek schoon. Het vermogen van 2000 Watt en een toerental van 5150 tpm zorgt ervoor dat je gemakkelijk diep zaagt. Zaagt tot maximaal 305 mm in de breedte en 90 mm in de diepte.

De machine word door gebruikers aangeduid als een “Geweldige machine”. De positieve reviews spreken voor zich bij deze verstekzaag. Voornamelijk de kwaliteit van het zaagblad en de krachtige motor worden als pluspunten genoemd.

Einhell TE-SM 2131

Einhell TE-SM afkortzagenDeze Einhell TE-SM 2131 behoort tot de kleinere afkortzagen. Desalniettemin is het een krachtige machine die je bij al je zaagwerkzaamheden kan assisteren. Het vermogen van 1600 Watt en een toerental van 5000 toeren per minuut helpen je snel en kaarsrecht te zagen. Het zaagblad van 210 millimeter helpt je om tot max 310 mm in de breedte te zagen. Zagen in dubbelverstek is ook mogelijk, zelfs met lasergeleider. Natuurlijk ontbreekt ook stofafzuiging en een trekfunctie niet in deze machine.

Aanbevolen

Het is altijd moeilijk om een keuze te maken. Welke van deze afkortzagen past het beste bij me? Wij zouden je de Metabo KGS 216 M aanraadden. Deze staat dan ook op de eerste plek in onze lijst. Het is een veelzijdige machine en is voor de meeste klussers de perfecte afkortzaag. De 3 jaar garantie maken de aankoop helemaal compleet. Zo kan je zorgeloos aan de slag, en weet je zeker dat je jaren plezier hebt van je aankoop.


Heb je niet gevonden waar je naar op zoek was? Bekijk dan het gehele aanbod afkortzagen door op de gele knop hieronder te klikken.

+ Bekijk het aanbod Afkortzagen

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo