Ryobi Afkortzagen

Ryobi behoort tot een van de grootste fabrikanten van elektrisch gereedschap ter wereld. Het is dan ook geen verassing dat een Ryobi afkortzaag erg gewild is bij vele klussers. Hieronder vind je het overzicht aan Ryobi afkortzagen.

Ryobi Afkortzaag

Het zoeken van een afkortzaag van Ryobi kan soms een beetje lastig zijn. Het merk is niet heel bekend in nederland, maar wereldwijd is het een van de grootste. Gelukkig kun je op Goedklusgereedschap.nl altijd terecht voor afkortzagen van elk merk!

Ryobi EMS254L

Ryobi AfkortzaagDe EMS254L ziet er veraderlijk licht uit voor zijn kunnen en doen. Hij heeft namelijk een 2.000 watt motor onder de kap die het 254 millimeter zaagblad van deze krachtpatser 4.500 keer per minuut doet ronddraaien. Hierdoor kan je met gemak planken en balken door midden zagen en jou bouwprojecten afmaken. Zagen in verstek is mogelijk tot 50 graden aan bijde kanten. Ook heeft de EMS254L een ingebouwde stofafzuiging voor schoon werken, LED verlichting, lasergeleider om recht te zagen, en een handige transportgreep voor als je op klus gaat.

Hij weegt slechts 16 kg en kan tot 90 mm diep zagen. Word geleverd met een 24T zaagblad, klem, verlengstuk, ruime stofzak en een montagesleutel. Klik op de gele knop hieronder om hem te bestellen.

+ Bekijk het aanbod Afkortzagen

Ryobi EMS190DCL

Ryobi EMS190DCLDe EMS190DCL is ideaal voor iemand die zijn apparatuur graag meeneemt naar de klus toe. Hij werkt namelijk volledig op accu! Hij heeft een vermogen van 18 Volt, en een toerental van 4.500 toeren per minuut. Zagen in verstek is mogelijk tot 45 graden aan bijde kanten. Dankzij de lasergeleider zaag je kaarsrecht, en door de ingebouwde afzuiginstallatie ook nog eens geheel stof- en zaagselvrij! Het wisselen van zaagblad is een eitje dankzij de spindelvergrendeling. Word geleverd met 24 Z zaagblad, opspanhulpstuk, spaanopvangzak en bedieningsgereedschap.

Heb je niet de Ryobi afkortzaag kunnen vinden waar je naar zocht? Niet getreurd! Neem eens een kijkje bij onze top-10, waar je de meest populaire zagen van dit moment vind.

Ryobi EMS254L

8.7

Kwaliteit

9.0/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.6/10

Pros

 • Goede kwaliteit
 • Erg krachtige machine

Cons

 • Weinig accessoires meegeleverd

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Goedklusgereedschap.nl
   Logo