Makita Afkortzagen

Bij het kopen van een afkortzaag is het je waarschijnlijk al opgevallen dat er een enorme keuze aan verschillende merken verkrijgbaar is. Zo heeft ook het merk Makita afkortzagen ontwikkeld voor professioneel en thuisgebruik. Op deze pagina vind je de meest populaire afkortzagen van het merk Makita.Makita afkortzaag

Makita Afkortzaag kopen

Op deze pagina vind je de top-5 best verkochte Makita afkortzagen. Ze zijn geselecteerd op basis van gebruikers ervaringen en productspecificaties. Elke afkortzaag heeft weer verschillende mogelijkheden en door ze individueel te bespreken kun jij eentje kiezen die perfect bij je past. Klik op de naam of de afbeelding van de afkortzaag om hem te kopen.

Makita LS1018L

Makita LS1018L AfkortzaagDe Makita LS1018L is de beste afkortzaag van het merk Makita. Dit merk is al jaren een begrip in de gereedschap wereld en levert topkwaliteit producten. De LS1018L is hierop geen uitzondering, en ook deze afkortzaag heeft een ongeëvenaarde kwaliteit. Zaagt tot 310 millimeter breed en 91 millimeter diep. Stofdeeltjes en zaagsel worden opgevangen door de stofafzuiging in de bijgeleverde stofzak.

De Makita Afkortzaag LS1018L heeft een zaagblad met een diameter van 260 mm waardoor heel diep zagen mogelijk is. Met bijgeleverde tafelverbreder, dopsleutel 13, geodriehoek en stofzak.

Makita LS1040F

Makita LS1040FDe LS1040F heeft een zaagblad diameter van 260 mm. Hij dan daardoor tot 130 mm breed en 95 millimeter diep zagen. Hij heeft een vermogen van 1650 watt en een toerental van 4800 toeren per minuut. Het zagen in verstek is erg gemakkelijk omdat de zaagkop naar bijde kanten kantelbaar is. Er zit geen trekfunctie op deze afkortzaag, dus als je daar naar op zoek was kun je beter gaan voor de LS1018L die we hierboven hebben besproken. Dankzij de ingebouwde verlichting is het gemakkelijk om je zaagsnede kaarsrecht te maken zonder fouten.

De LS1040F wordt geleverd met een HM 32T Zaagblad, Materiaalklem (verticaal), stofzak, afstelhoek, dopsleutel, tafelverbreder, TL buis, verloopspring 25×18,88×4,0 millimeter en een handleiding. Op de machine krijg je 3 jaar garantie dus mocht er iets mis zijn schroom dan niet om contact op te nemen.

Makita LS0815FL

Makita LS0815FLDe LS0815FL is de ideale Makita afkortzaag voor mensen die op zoek zijn naar een zaagmachine die van alle markten thuis is. Het zaagblad heeft een diameter van 216 mm en de machine heeft een vermogen van 1400 watt. De afkortzaag heeft een toerental van maarliefst 5000 toeren per minuut. Hij zaagt tot 65 mm in de diepte, en 305 mm in de breedte. De zaagkant is kantelbaar naar bijde kanten tot een hoek van 90°. Bredere wekstukken zaag je gemakkelijk dankzij de trekfunctie.

De zaagmachine heeft een ingebouwde laser die het zagen van een rechte snede gemakkelijk maakt. Ook zit er een stofafzuiging inclusief stofzak op de machine waardoor je werkomgeving mooi schoon blijft tijdens het klussen. Inclusief tafelverbreder, afstelhoek, materiaalklem, dopsleutel en stofzak. Garantie: 3 jaar.

Makita LF1000 260 mm

Makita LF1000 AfkortzaagDeze Makita afkortzaag is geschikt voor de professionele klusser die een machine zoekt waar hij écht alles mee kan. De LF1000 afkortzaagmachine is zo veelzijdig dat je aan mogelijkheden geen gebrek hebt. De machine heeft een vermogen van 1650 Watt en een toerental van 2700 tpm. Hij heeft een kantelbare zaagkop die naar beide kanten kantelbaar is. Dit is ideaal voor het zagen in verstek. De ingebouwde stofafzuiging zorgt ervoor dat je werkvlak mooi schoon blijft tijdens het klussen.

De Makita LF1000 heeft een zaagblad met een diameter van 260 mm. Hij heeft een overbelastingbeveiliging en nulspanningsbeveiliging waardoor je super veilig kan werken met deze machine. Bredere werkstukken kan je zagen met de trekfunctie. Word geleverd met zaagblad, duw lepel, langsgeleider, stofzak, beschermkap, dop en inbussleutels, afstelhoek en een laser.

Niet gevonden waar je naar zocht? Geen probleem! Bekijk dan eens de 10 meest populaire afkortzagen van alle merken. Gegarandeerd dat je daar een machine vindt die precies aan al jou eisen voldoet.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo