DeWalt afkortzaag met onderstel

Een DeWalt afkortzaag met onderstel is een krachtig en veelzijdige zaag voor het snijden van hout en andere bouwmaterialen. Het onderstel maakt het gebruik van de zaag veiliger en gemakkelijker, aangezien het de zaag op een hoger niveau plaatst en de gebruiker in staat stelt om langere stukken hout te snijden zonder dat ze zich hoeven te bukken of te strekken. Hieronder zie je ons volledige assortiment aan afkortzagen met een onderstel van DeWalt.

DE7023 | Onderstel voor Dewalt Afkortzaag
DE7260 Verrijdbaar Onderstel tbv Afkortzaag/Vlak- en Vandiktebank
DWS774SET afkortzaag | 216mm 1400w | + onderstel DE7033
DWS777U afkortzaag | 216mm 1800w | + onderstel DE7023
DWS778-QS afkort/verstekzaag | 250mm 1800w | + onderstel DE7023
DWS780SET afkort- en verstekzaag | + onderstel DE7033
1.092,62
DWS780KIT afkort- en verstekzaag | + onderstel DE7023
1.123,32
Laatste update was op: 26 januari 2023 23:35

Een DeWalt afkortzaag met onderstel is een uitstekende keuze voor professioneel gebruik en doe-het-zelf projecten. Het is een robuuste, krachtige en veelzijdige afkortzaag en biedt een veilige en efficiënte manier om hout en andere materialen te snijden. Het werkt ook ergonomischer wat weer beter is voor je lichaam.

Het onderstel is gemakkelijk te verplaatsen en te verstellen, waardoor het gebruik van de zaag op verschillende locaties eenvoudig is. Het onderstel biedt daarnaast extra opslagruimte voor gereedschappen en accessoires, waardoor alles bij de hand is tijdens het werk.

We hopen dat je het product hebt kunnen vinden waar je naar zocht. Wij denken zelf van wel. Mocht je toch nog op zoek zijn naar een andere zaag? Check dan even alle afkortzagen van DeWalt.

Veelgestelde vragen over DeWalt afkortzagen met onderstel

Waarom kiezen voor een DeWalt afkortzaag met onderstel?

Al vanaf het moment dat je de afkortzaag op het onderstel plaatst merk je dat je een goede keuze hebt gemaakt. De afkortzaag is makkelijker te bereiken vanuit verschillende hoeken waaruit je wilt zagen. Ook is het een stuk ergonomischer werken doordat je niet diep hoeft te bukken, wat wellicht met een traditionele afkortzaag wel het geval is.

Hoe lang zit er garantie op een DeWalt afkortzaag met onderstel?

Zoals je van DeWalt gewend bent is er een uitstekend garantiebeleid.. Het merk heeft veel vertrouwen in de kwaliteit van hun eigen producten, en dit vertaald zich naar hun garantiebeleid. Zo kun je uitgaan van minstens 2 jaar garantie. Dit is erg handig voor het geval er iets kapot gaat aan je zaag.

Wat zit er in de doos?

Wat je meegeleverd krijgt is: de DeWalt afkortzaag, het onderstel, de montagebouten voor het onderstel, twee standaard 24 tands zaagbladen, materiaalklem en een zaagbladsleutel.

Zijn de afkortzagen met onderstel van DeWalt makkelijk te vervoeren?

Ja zeker, ondanks het onderstel blijven de zagen gemakkelijk te vervoeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door het compacte ontwerp van de zagen. Het gewicht van 12 kg speelt daarin ook een grote rol, want dat maakt het geheel best handzaam.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo