Top-5 Best Verkochte Metabo Afkortzagen

Ben je op zoek naar een Metabo afkortzaag? Dan ben je bij Goedklusgereedschap.nl aan het juiste adres! Op deze pagina vindt je de best verkochte afkortzagen van het merk Metabo, per stuk uitvoerig onderzocht en geselecteerd op basis van klantreviews en specificaties. Ook zie je alle voor- en nadelen van elke machine in een snel overzicht. Zo kun je via deze pagina een goede keuze maken over welke Metabo afkortzaag het beste bij jou past.

Metabo Afkortzaag

MetaboHet merk Metabo is gerenommeerd in de gereedschapswereld en maakt al jaren kwalitatief sterk gereedschap en machines voor zowel professioneel als particulier gebruik. Het merk is opgericht in 1924, en heeft de test der tijd dus overduidelijk doorstaan. Als je gereedschap koopt van het merk Metabo dan weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit, en dat het jaren mee kan. Dit is met het assortiment afkortzagen niet anders. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zijn een paar van de vele eigenschappen van het merk. Als je een stuk hout moet inkorten, dan bieden deze machines uitkomst.

Metabo KGS 216 M

Metabo KGS 261 M AfkortzaagDe Metabo KGS 216 M staat met stipt op nummer 1 in deze lijst van de 5 best verkochte Metabo afkortzagen. Het is een echte allround machine die je kan helpen met elke klus. Zaag nauwkeurig in hout, houtpanelen en MDF-platen tot maximaal 305 millimeter in breedte en 65 millimeter in de hoogte. Met de geintegreerde laser weet je zeker dat je altijd recht blijft zagen. De zaagdieptebegrenzer helpt je om de zaagdiepte van de machine in te stellen, en deze met een militaire precisie aan te houden.

Zaag in verstek tot 47° aan bijde kanten. Voor de meest voorkomende hoekmaten zijn 5 vaste punten. De Metabo KGS 216 M wordt geleverd met: Een stofzak, een Zaagblad (216x30mm/40 tanden), Materiaalklem en gereedschap voor het wisselen van het zaagblad. Bij de machine krijg je een garantie van maarliefst 3 jaar.

Metabo KGS 254 M Afkortzaag

Metabo KGS 254 M afkortzaagDe Metabo KGS 254 M is de wat zwaardere afkortzaag van Metabo. Hij kan dieper en breder zagen dan zijn broertje die we hierboven besproken hebben. Met een toerental van 1800 Watt en maximaal 4500 toeren per minuut zaagt de Metabo KGS 254 M moeiteloos in hout, houtpanelen en MDF-platen. Het is dan ook een van de krachtigsten binnen zijn segment. Met zijn trekfunctie zaag je door dikke en brede balken tot maximaal 305 millimeter in de breedte en 90 millimeter hoogte. Door de geintegreerde laser blijf je altijd recht zagen. Met de stofafzuiging werk je stofvrij en komt alle afval netjes in de stofzak terecht.

De zaagdieptebegrenzer zorgt er voor dat je nooit dieper zaagt dan de bedoeling is. Het zagen in verstek is eenvoudig mogelijk tot 47° aan bijde kanten. Vaste hoekmaten voor de meest voorkomende 5 vaste punten. Het zaagblad heeft een diameter van 254mm en heeft 48 tanden. De afkortzaag word geleverd met een stofzak, zaagblad, materiaalklem en gereedschap voor het wisselen van het zaagblad.

Metabo KGS 305 M

Metabo KGS 305 MDe Metabo KGS 305 M is een afkortzaag met een zaagblad van 305 millimeter. Hij zaagt 305 millimeter breed en 105 millimeter diep. Door het grote zaagblad is de KGS 305 M geschikt voor brede stukken hout. Hij heeft een vermogen van 1600 watt en een toerental van 3700 tpm. Met ingebouwde stofafzuiging die er voor zorgt dat je ongehinderd kunt doorzagen met een schone werkomgeving. Trekfunctie, lasergeleider en tafelverbreding. Gewicht: 19,6 kg. 3 jaar garantie vanuit Metabo.

Metabo KS 216 M Lasercut

Metabo KS 216 M LasercutDe KS 216 M Lasercut is een erg populaire afkortzaag van Metabo. Door zijn voordelige prijs en veelzijdige functies is hij bruikbaar voor de meest uiteenlopende klussen. Hierdoor zal deze afkortzaag voor de meeste mensen ruim voldoende zijn in functies en mogelijkheden. Het zaagblad heeft een diameter van 216 mm die je tot 120 millimeter breed en 60 millimeter diep laat zagen. Het unieke aan deze machine is de laser die je helpt bij het begeleiden van de zaagsnede. Dankzij de stofafzuiging werk je stofvrij en houd je het overzicht op de werkplaats. Zaag in verstek tot 47° aan bijde kanten. Het is een perfecte machine als je met veel precisie werkzaamheden wilt uitvoeren.

Metabo KGS 254 Plus

Metabo KGS 254 PlusDeze Metabo KGS 254 Plus heeft nét dat beetje extra om het werken met afkortzagen wat gemakkelijker te maken. Een gemakkelijk te bedienen trekfunctie helpt je met het zagen van bredere werkstukken. De zaagkop is naar beide kanten kantelbaar. De ingebouwde lasergeleider helpt je met het zagen in een rechte lijn. De stofafzuiging houd je werkplek schoon. Het vermogen van 2000 Watt en een toerental van 5150 tpm zorgt ervoor dat je gemakkelijk diep zaagt. Zaagt tot maximaal 305 mm in de breedte en 90 mm in de diepte.

De machine word door gebruikers aangeduid als een “Geweldige machine”. De positieve reviews spreken voor zich bij deze verstekzaag. Voornamelijk de kwaliteit van het zaagblad en de krachtige motor worden als pluspunten genoemd.

Niet gevonden waar je naar zocht? Geen nood! Bekijk hier onze lijst van de top-10 meest populaire afkortzagen vanuit het gehele assortiment. Gegarandeerd dat je daar een mooie machine vindt met de gewenste specificaties. Op zoek naar wat anders? Bekijk dan hier het gehele assortiment elektrisch gereedschap.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo