SDS-Plus Boren

SDS-Plus boren kun je gebruiken bij gereedschap met een SDS-Plus boorkop. SDS is een afkorting voor Special Direct System. De kracht van deze accesoires is dat het gebruik maakt van een kliksysteem om de boren in de boorkop te plaatsen in plaats van een regulier systeem. Hierdoor gaat er geen energie verloren bij het vastklemmen van het bitje. Het systeem kan de grote krachten die vrijkomen bij het boren in harde materialen zoals beton weerstaan en daarom kom je deze soort vaak tegen in de wat zwaardere gereedschappen zoals Boorhamers. SDS-Plus boorkoppen worden gebruikt door allerlei verschillende merken en SDS-Plus boren zijn dan ook universeel bruikbaar. De SDS-Plus boren hebben een schacht van 10mm met twee sleuven.

SDS-Plus Boren Kopen?

Hieronder vind je het assortiment van de meest bekende SDS-Plus Boren geselecteerd op kwaliteit, prijs-kwaliteit verhouding, gebruiksmogelijkheden en gebruikerservaringen. Er zal dus altijd wat voor je tussen zitten. Bij elk product staat een knop waarmee je direct alle prijsinformatie kunt krijgen en een bestelling kunt plaatsen.

SDS-Plus Borensets

SDS-Plus Borensets

Wel zo gemakkelijk: een hele set hoogkwalitatieve SDS-Plus boren in een handig opbergdoosje. Zo heb je voor elke klus het juiste boortje in huis en kan je ongestoord verder met klussen. De boren hebben verschillende diameters en lengtes afhankelijk van welk product uit het aanbod je kiest. Op het gehele aanbod borensets krijg je 3 jaar garantie. Verschillende merken zoals: DeWalt, Metabo, Einhell, Bosch en Makita.

+ Bekijk het aanbod SDS-Plus Borensets

SDS-Plus Boren (los)

SDS-Plus borenOp zoek naar hoogkwalitatieve losse SDS-Plus boren? Soms heb je alleen een los boortje nodig in plaats van direct een hele set. Hier bieden de losse boren een uitkomst. Specifieke maten en soorten voor allerlei situaties. Groot aanbod gerenommeerde merken zoals DeWalt, Metabo, Einhell, Bosch en Makita. Op alle losse SDS-Plus boren krijg je 3 jaar garantie en ze worden gratis bij je bezorgd.

+ Bekijk het aanbod losse SDS-Plus Boren

SDS-Plus Beitels

VSDS-Plus beitelserschillende soorten SDS-Plus Beitels geschikt voor elke klus. Specifieke diameters en lengtes beschikbaar, zodat je altijd kan vinden waar je naar op zoek bent. De beitels zijn universeel bruikbaar. Groot aanbod gerenommeerde merken zoals DeWalt, Metabo, Einhell, Bosch en Makita. 3 Jaar garantie op alle beitels. Gratis levering. Besteld voor 23:00 = morgen in huis. En als hij niet goed is heb je 14 dagen de tijd om hem te retourneren.

+ Bekijk het aanbod SDS-Plus Beitels


We hopen dat je gevonden hebt waar je naar zocht. Zo niet? Bekijk dan het onderstaande filmpje. Hier wordt het verschil tussen een P2S en een P4S Betonboor voor je uitgelegd. Misschien heb je er wat aan!

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo