Top-5 bestverkochte Accuboormachines

De 5 best verkochte Accuboormachines

Met de aanschaf van een nieuwe accuboormachine haal je een stuk gereedschap in huis waarmee de meest uiteenlopende karweitjes makkelijker uitgevoerd worden. Maar schroefmachine A is niet hetzelfde als schroefmachine B. Tussen de onderlinge exemplaren bestaan er veel verschillen – het hangt van je persoonlijke wensen en voorkeuren af welke variant jij in huis haalt. Heb je geen specifieke wensen, maar wil je gewoon de beste accuboormachine? Kijk dan eens naar de onderstaande modellen. Deze exemplaren behoren namelijk tot de vijf bestverkochte accuboormachines van dit moment. Haal een van deze producten in huis en je weet in ieder geval dat jouw schroefmachine voldoet aan de beste standaarden. Ze worden namelijk dagelijks gebruikt door honderden mensen, en dat zegt genoeg over de kwaliteit.

De accuboormachine: wat is het?

Accuboormachines vormen simpel gezegd een combinatie tussen een vrij forse schroevendraaier en een elektromotor. Daarmee hoef je als gebruiker niet zelf een schroef ergens in te draaien: dit wordt voor je gedaan. Desondanks heeft zo’n apparaat meerdere werkingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om schroeven los te draaien door gebruik te maken van een zogenaamde omvormingsschakelaar. Daarnaast hebben de meeste machines een element die zorgt voor de regeling van wat we de aandraaikoppel noemen.

Al met al maakt een accuboormachine allerhande klussen in huis of op werk een stuk aangenamer. Welke machine je daarvoor in huis moet halen? We doen een aantal suggesties.

Einhell RT-SD 3,6/1 Li Kit (Accu)

Einhell RT-SD Accu schroevendraaierDit exemplaar geldt als een van de meest veelzijdige apparaten en is – mede daardoor – het best verkochte exemplaar van dit moment. Uniek is de accu die meer capaciteit biedt, een garantie voor een langere looptijd. Daarnaast is de machine vanwege de zogenaamde zwenkkoppeling óók inzetbaar als een staafschroevendraaier.

Einhell BT-Sd 3,6/1 Li 1,3 Ah (Accu)

Einhell BT-SD AccuschroefmachineDeze accuboormachine is de op één na best verkochte schroefmachine van dit moment en, evenals de nummer een uit deze lijst, afkomstig van fabrikant Einhell. De accuschroevendraaier beschikt eveneens over de zwenkkoppeling en stelt de gebruiker in staat om te schroeven op plaatsen die normaal gesproken lastig bereikbaar zijn. Ook noemenswaardig is de aanwezigheid van een instelbare koppel: deze zorgt voor een juiste dosering van kracht bij iedere schroefklus.

Bosch IXO 4 (Accu)

Bosch IXO 4De Bosch IXO 4 is de best verkochte accuboormachine uit de stal van fabrikant Bosch en staat bekend om zijn compactheid. Deze schroefmachine wordt ook geroemd wegens haar fraaie en vernieuwende design, waarbij de afmetingen klein zijn. Met het aanwezige bevestigingsoog zorg je eenvoudig voor een bevestiging aan een keycord. De schroefmachine heeft ten slotte PowerLight: een ingebouwde lichtdiode die ervoor zorgt dat je jouw werkstuk zélfs in het holst van de nacht uitstekend ziet.

Meer van dit merk zien? Bekijk dan eens alle accuboormachines van Bosch, en kijk welke producten het duitse merk nog meer heeft ontwikkeld. Voor zowel doe-het-zelvers als professionele bouwvakkers en timmermannen.

Powerplus POWX0060LI (Accu)

Powerplus POWX0060LIDeze snoerloze boormachine is prima geschikt voor de kleinere werkzaamheden rondom je woning. Met de LED-lamp zie je altijd en overal waar je aan werkt, terwijl de verschillende koppelstanden erop toezien dat er tijdens iedere klus gebruik wordt gemaakt van precies de juiste hoeveelheid kracht.

Powerplus POW0074LI (Accu)

Powerplus POWX0074LIDe laatste accuboormachine uit dit rijtje is, net als nummer vier, afkomstig van Powerplus. Ook dit model is snoerloos en voorzien van het handige LED-lampje. Ook handig is de zogenaamde dopsleutelhouder. Deze zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt wisselen van dopsleutels. De schroefmachine wordt inclusief accu en snellader geleverd.

 

Conclusie
Met een van deze accuboormachines ben je verzekerd van een apparaat met een degelijke kwaliteit. Ten slotte kan het niet zo zijn dat veel mensen een kwalitatief onwaardig apparaat in huis halen – zeker niet in crisistijden als nu. Bepaal wat jij precies met de producten wilt doen en maak een keuze voor een van deze schroefmachines.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo