Makita DDF453SFE

Makita DDF453SFEDe Makita DDF453SFE is de juiste keus voor vrijwel alle boor- en schroefklussen. Deze 18 volt accuboormachine met extra lange accuduur geeft gemak en kwaliteit in al uw werkzaamheden. Het gemak van een 2e meegeleverde accu is dat deze kan opladen terwijl u de klus uitvoert met de 1e accu. De elektrische toerenregeling is een groot voordeel om de machine zodanig af te stellen dat de boorwerkzaamheden per materiaalsoort optimaal worden verricht. De Makita DDF453SFE heeft tevens 2 versnellingen en een gewicht van slechts 1,8 kilogram. Deze machine staat voor kwaliteit en is de allround machine voor middelzware werkzaamheden.

+ Bestel Direct Online

Specificaties Makita DDF453SFE

Met een maximaal koppel van 42 Nm, en maar liefst 16 koppelstanden, komt dit vooral van pas bij het schroeven van de grotere diameters en bij het uitdraaien van vastgeroeste schroeven. De twee mechanische versnellingen zijn vooral efficiënt. Het lage toerental van 0 – 400 rpm in de 1e versnelling is goed om gaten te boren in harde materialen, zoals metaal en steen. Het hogere toerental van 0 – 1300 rpm in de 2e versnelling is uitermate geschikt voor boorwerkzaamheden in de wat zachtere materialen, denkt u daarbij aan hout en kunststof.

De motor is 2-polig, de praktische afmetingen zijn 214x79x227 mm, de machine is tevens voorzien van een softgrip en asblokkering.

Capaciteit

De toepassing voor deze accuboormachine zijn voor schroeven, boren in hout, metaal, gips en zacht steen. De maximum capaciteit per materiaalsoort in diameter is:

Hout: 36 mm
Metaal: 13 mm
Zacht steen: 13 mm

Functionaliteiten

De Makita DDF453SFE is uitgerust met diverse handige en praktische functies die het uitvoeren van een boorklus in een handomdraai vergemakkelijken. Makita heeft grote naamsbekendheid opgebouwd en de reputatie van zeer betrouwbaar en functioneel gereedschap die de vakman in staat stellen de klus optimaal uit te voeren. Duurzaamheid is een welbekend feit bij Makita gereedschap, mede dankzij de geharde stalen tandwielaandrijving. Met een accuduur capaciteit van 3 milliampère (mAh) en een oplaadtijd per accu van slechts 30 minuten is dit een groot voordeel tijdens de boorwerkzaamheden. Het snelle opladen van de batterij geeft continuïteit voor het werk.

Met de snelspanboorkop draai je op een snelle manier de boor vast in zijn kop. Uitermate belangrijk bij het snel willen schakelen tussen verschillende boordiameters, een aanzienlijke tijdsbesparing voor de vakman.

Accessoires Makita DDF453SFE

Wanneer u besluit voor deze accuboormachine wordt automatisch meegeleverd:

18 volt 3,0 Ah Li-Ion Accu (2x)makita 18v DDF453SFE
Oplader DC18SD
Beschermkap batterij
1″ PH schroefbit (2x)
Koffer
Handleiding

Garanties en retour

De Makita DDF453SFE heeft een standaard garantie van 2 jaar. Deze is ook eventueel uit te breiden naar 3 jaar bij online registratie bij Makita. Als het voorkomt dat de accuboormachine niet helemaal naar wens is dan is er de mogelijkheid om deze binnen 30 dagen te retourneren.

Ervaringen van gebruikers

Belangrijk om te weten wat de gebruiker tot nu toe heeft ervaren met deze accuboormachine in het praktische gebruik. Hieronder staan de meest voorkomende voor- en nadelen van de Makita DDF453SFE zoals de gebruiker het heeft ervaren.

Voordelen

Door de accuspanning van 18 volt zijn vrijwel alle boor- en schroefklussen uitvoerbaar.
Draadloos werken door het gebruik van oplaadbare accu’s
Continuïteit in je werk door 2 accu’s
Door het koppel van meer dan 40 Nm geschikt voor zware schroefklussen.

Nadelen

Ongeschikt voor boren in hardere steensoorten als baksteen of tegels.
Geen bits of boren meegeleverd

Bestellen Makita DDF453SFE

Is uw interesse gewekt in de Makita DDF453SFE? Bestel hem eenvoudig en snel door een simpele klik op de button hieronder. Wij hebben deze zorgvuldig voor u geselecteerd op prijs, kwaliteit en service. Maak zelf uw keuze en bestel!

+ Bestel Direct Online

Makita DDF453SFE

9.1

Kwaliteit

9.9/10

Duurzaamheid

9.0/10

Prijs

8.5/10

Pros

 • Stevig en robuust
 • Veelzijdige mogelijkheden
 • 2 accus! Ideaal

Cons

 • Geen harde steensoorten
Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Goedklusgereedschap.nl
   Logo