Accuboormachine Aanbiedingen

Het kopen van een Accuboormachine kan een hele investering zijn. Gelukkig hebben we bij Goed Klusgereedschap een heleboel voordeel voor je. We hebben de beste Accuboormachine aanbiedingen voor je, zodat je voordelig een accuboormachine kan kopen. Goed Gereedschap kan heel goedkoop zijn als je bijvoorbeeld een mooie accuboormachine aanbieding van rond de 35% weet te scoren. Het vinden van een actie met zo’n hoge korting is niet altijd even makkelijk… Daarom hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de meest goedkope accuboormachines in de aanbieding. Hierdoor scoor je altijd een goeie deal!

Accuboormachine Aanbiedingen

Hieronder vind je een overzicht van de beste accuboormachine aanbiedingen van dit moment. Je ziet in een oogopslag een stukje informatie over het product, en het kortingspercentage van de aanbieding.

Makita 6271DWEX4

Makita 6271DWEX4 Accuboormachine AanbiedingenDe Makita 6271DWEX4 is een allround accuboor die tevens ook nog eens geleverd word met een 71-delig accesoire set. De 6271DWEX4 heeft een standaard 12 Volt accu die urenlang meegaat. De accuboormachine is krachtig genoeg om gaten te boren en planken of kasten te schroeven. Een echte alleskunner dus. De 71-delige accesoire set bestaat voornamelijk uit verschillende soorten boortjes, bitjes en nog veel meer.

Deze Accuboormachine is nu 24% Goedkoper!

Klik hier voor deze aanbieding!

DeWalt DCD732D2

DeWalt DCD732D2 AanbiedingDeWalt is al jaren een begrip in de gereedschap wereld. Het merk staat voor een goede kwaliteit, duurzame producten die lang mee gaan en betrouwbaarheid. De DCD732D2 Accuboormachine is geen uitzondering en weer een uitstekend product van DeWalt. De boormachine heeft een Accu met 14,4 Volt vermogen. Bij de machine krijg je direct 2 accu’s zodat je genoeg stroom bij je hebt voor een hele dag klussen. Hoge koppel dus geschikt voor zwaarder schroefwerk.

Deze Accuboormachine is nu 18% Goedkoper!

Klik hier voor deze aanbieding!

Black & Decker ASL188KB

black decker ASL188KB AccuboormachineDe Black & Decker ASL188KB is een erg krachtige Accuboormachine die geschikt is voor elke boor of schroef klus in en om het huis. Met een vermogen van 18 Volt in de Accu heeft deze machine een grote kracht. De machine word geleverd met 2 accu’s zodat je nooit zonder stroom zit: Ideaal! Heeft een ingebouwde klopfunctie. Heeft een ingebouwde werklamp zodat je zelfs op donkere plekjes nauwkeurig kunt boren!

Deze Accuboormachine is nu 15% Goedkoper!

Klik hier voor deze aanbieding!


Nog meer aanbiedingen

Het kan natuurlijk altijd zijn dat er in het aanbiedings overzicht hierboven geen geschikte accuboormachine voor jou tussen zit. Niet getreurd! We hebben nog véél meer aanbiedingen voor je verzameld! Klik op de knop hieronder om een actueel aanbod te krijgen van de beste boormachine aanbiedingen.

+ Bekijk de beste Accuboormachine Aanbiedingen

De meeste aanbiedingen geven ongeveer tussen de 20-35% korting per product. Soms heb je geluk en zit er een uitschieter tussen van bijvoorbeeld wel 40% korting.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo