Accuboormachine

AccuboormachineDe accuboormachine, ook wel accuschroefmachine genoemd, is het bekendste stuk accu gereedschap ter wereld. Deze boormachine / schroefmachine heeft iedereen, omdat hij eigenlijk bij al het boor en schroef werk wel van pas komt. Ze komen vaak in handige gereedschaps kistjes, zodat je ze makkelijk kan opbergen.

Handzaamheid

Accuboormachines zijn een stuk handzamer dan normale boormachines, doordat ze gevoed worden door de accu die onderaan de schroefmachine hangt. Hierdoor zijn ze lichter en kan je ze overal mee naartoe nemen. Helaas zijn de accuboormachines niet krachtig genoeg om hele harde materialen te doorboren, daarvoor zouden we je toch de normale boormachines aanraden.

Merken

Er zijn honderden verschillende Accuboormachines op de markt. Om te voorkomen dat je een miskoop doet, hebben we de accuboormachines van de gerenommeerde merken op een rijtje gezet, zodat je makkelijk je keuze kan maken. Onze test/reviews zijn onafhankelijk en geven je de zekerheid dat je een kwaliteitsproduct thuis krijgt.

Goedklusgereedschap.nl
Logo