Best verkochte Accu Tackers

Accu TackerOp zoek naar een accu tacker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elke klusser is een accu tacker een echte must have. Het draadloze apparaat wordt ook wel een nietpistool genoemd. Het is vaak een lastige klus om uit te kiezen welke tacker nou echt bij je past. Daarom hebben wij voor jou de best verkochte accu tackers op een rijtje gezet.

Wat is een Accu Tacker?

Een accu tacker is een soort nietpistool waarmee je gemakkelijk spijkers en nieten in allerlei materiaal kunt schieten. Een onmisbaar stuk gereedschap bij het stofferen van meubels en het afwerken van latten en lijsten. De tackers beschikken over een hoge kwaliteit accu die snel is opgeladen en lang meegaat. Zo weet u zeker dat u niet zonder stroom komt te zitten als het tijd wordt om hem te gebruiken. Ze worden constant geoptimaliseerd en verbeterd om een betere prestatie te kunnen leveren. Ze hebben een ergonomische handgreep wat het apparaat handzaam maakt en het zorgt ervoor dat je uren lang kunt doorklussen. Ze zijn natuurlijk beveiligd met een vergrendelsysteem zodat je niet zomaar spijkers kunt afschieten, wel zo veilig!

Accu Tacker Kopen

Assistentie bij het kopen. Wij zullen hier de best verkochte accu tackers met je bespreken en de belangrijkste verschillen en overeenkomsten uiteen zetten zodat je een onderbouwde keuze kunt maken bij het kopen van een accu tacker voor persoonlijk gebruik.

Bosch PTK 3,6 Li Softgrip

Bosch PTK 3,6 Li accu tackerDe Bosch PTK 3,6 Li is een klein maar fijne accu tacker. Uitermate geschikt voor het schieten van nieten in verschillende materialen. Hij heeft een geïntegreerde Li-Ion accu die erg lang mee gaat, en waarmee je geen last hebt van zelfontlading of het memory-effect. Dus, altijd klaar voor gebruik. Bovendien krijg je door de accu indicatie direct informatie over de status van de batterij. De ergonomische softgrip handgreep geeft je een comfortabele greep en laat je de tacker gemakkelijk bedienen. Het push & release systeem zorgt voor een gecontroleerde slagactivering.

Bij de Bosch PTK 3,6 Li krijg je een 5-uur oplaadapparaat, 1000 nieten van het type 53 met een lengte van 8 mm en een mooi opbergblik. Het is je ideale stuk gereedschap tijdens het bekleden van meubels of bij het bevestigen van materiaal op hout.

Powerplus Snoerloze Tacker POWX137

Powerplus POWX137De Powerplus POWX137 snoerloze tacker is een uitstekend apparaat voor het schieten van spijkers met grote kracht in verschillende oppervlakten. Hij kan tot wel 30 spijkers per minuut schieten. Een acculading staat garant voor 500 spijkers die je ermee kan afschieten. Dit is ideaal als je dus een grote klus hebt waar veel spijkers voor nodig zijn. Mocht je nog meer willen tacken dan is dat geen probleem, want door de snelle oplaadtijd ben je zo weer bezig.

Het is een echte budget topper die vooral voor de beginnende klusser erg geschikt zal zijn. Voor zwaarder werk is het beter om een zwaarder apparaat te kopen.

Aanbeveling

Wat is nou de beste accu tacker? Het juiste antwoord op die vraag is voor iedereen anders, omdat iedereen hem voor andere doeleinden gebruikt. Voor een klusser die veelzijdig werk wilt verricht is de Bosch PTK 3,6 Li de geschikte keuze. Hij heeft genoeg kracht en is ook ergonomisch erg verantwoord.
Voor de beginnende klusser is de Powerplus POWX137 aan te raden. Hij is goedkoop, licht en laad snel op, maar niet geschikt voor de zwaardere klussen.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo