Bosch Accu Schuurmachines

Een beetje klusser moet af en toe ook wel eens iets schuren. Een schuurmachine is dan je beste vriend natuurlijk. Maar het is wel vervelend als je geen stopcontact in de buurt hebt, of dan het verlengsnoer de in de weg zit. Daarom is een accu schuurmachine de perfecte uitkomst.

Wat is een accu schuurmachine?

Accu SchuurmachineEen accu schuurmachine, de naam zegt het al een beetje, is een schuurmachine die werkt via een accu. Je moet de accu af en toe opladen maar zit dus niet vast aan een snoer en een stopcontact. Een accu schuurmachine is dus een schuurmachine die je overal kan gebruiken, ook als er geen elektriciteit in de buurt is. Dat maakt deze schuurmachine zo handig. Nooit meer gedoe met verlengsnoeren die uit het stopcontact gaan of in de weg zitten tijdens het schuren, neem een accu machine.

Een accu schuurmachine van Bosch kopen?

BoschBosch is een van de grootmeesters in gereedschap. Bosch levert -zoals al hun gereedschap- erg mooie, kwalitatief goede accu schuurmachines. Een accu schuurmachine van Bosch gaat wel een flinke tijd mee. Vergeleken met B-merken is een accu schuurmachine van Bosch misschien wel even een investering, maar je werkt er hoogstwaarschijnlijk wel fijner en dus sneller mee. Ook zijn de accu schuurmachines van Bosch vaak erg snel op te laden en kan je ze dus, zeker wanneer je ze vaak nodig hebt, in principe non-stop gebruiken en in je lunchpauze even opladen.

Bosch PSM 18 LI

Bosch PSM 18 LIDe Bosch PSM 18 LI is een hele krachtige accu schuurmachine. Dit omdat hij uit te rusten is met een accu van wel 18 volt. Het is een deltaschuurmachine met een klittenbandbevestiging, wat ervoor zorgt dat je makkelijk van schuurvel kan wisselen, een groot voordeel aan deze accu schuurmachine.

Het apparaat is erg praktisch en door de praktische vorm kan je ook makkelijk moeilijke hoekjes bereiken. Door het microfiltersysteem kan je stof direct wegzuigen. Er wordt een microfilterbox meegeleverd zodat je vrijwel zonder stof kan klussen. Het schuurplateau van dit apparaat is in twee delen gesplitst zodat je het schuurpapier optimaal benutten kan. Je maakt de deltapunt van het schuurpapier en het plateau zonder ook maar enige moeite los.

Met dit apparaat kan je met een enorme snelheid plinten en kozijnen schuren. Het apparaat maakt namelijk tot wel 22.000 schuurbewegingen per minuut! Je koopt het apparaat met een handige koffer en schuurvellen zodat je hem naar iedere klus meebrengen kan, en meteen aan de slag kunt! Je moet er na een tijdje klussen wel wat meer papier bijkopen, want er worden ‘maar’ drie vellen schuurpapieren meegeleverd met de Bosch PSM 18 LI.

Bosch PSM 10,8 Li 1

Bosch PSM 10,8 Li 1Dit is een prachtige snoerloze deltaschuurmachine. Je kunt hem voor vrijwel alle schuurklussen gebruiken, zowel wanneer je een vlakke oppervlakte of een moeilijk hoekje schuren wil, de Bosch PSM 10,8 Li 1 staat altijd voor je klaar.
Deze Bosch heeft een Li-lon accu wat ervoor zorgt dat je geen last hebt van zelfontlading en ook niet van het geheugeneffect. Deze Bosch staat dus altijd voor jou klaar om te gebruiken en is je beste vriend bij iedere klus.
De Bosch heeft een zeer ergonomisch ontwerp en wordt door vrijwel iedere klus geliefd omdat hij met zowel een als twee handen te besturen is. Je zou er eigenlijk non-stop mee willen werken, en dat kan ook, want wanneer je deze Bosch koopt krijg je er een snellader bij waarmee de accu in negentig minuten weer helemaal vol zit.

Een ander voordeel van deze Bosch is dat hij een aansluiting heeft om stof af te zuigen. Met deze schuurmachine hoef je dus niet in de stof te happen, deze zuigt hij voor je af. Ook is deze prachtige accu schuurmachine voorzien van PowerAutomatic, wat wil zeggen dat hij door druk automatisch zijn afnamecapaciteit verhoogt. Je koopt de Bosch met drie schuurbladen, iets dat voor sommige klussers misschien een beetje weinig is, maar wat natuurlijk niet opweegt tegen de geweldige functies van dit apparaat.

Bosch PSM 100 A

Bosch PSM 100 AJe gaat geen praktischere, compactere accu schuurmachine vinden dan de Bosch PSM 100 A. Je kunt met deze kleine maar fijne schuurmachine precies de pressie geven die bij je klus nodig is. Dit apparaat ligt heerlijk in de apparaat en schuren zal dan ook geen probleem zijn met dit apparaat. Door de compactheid komt deze Bosch makkelijk in iedere hoek, en de microfilterbox zuigt al het stof voor je op zodat je niet in de stof hoeft te werken. Lekker schoon werken dus. Je maakt het schuurplateau zonder ook maar enige moeite los.

Door de bevestiging van klittenband kan je makkelijk het schuurvel verwisselen. Ondanks de kleine maat van dit apparaat maakt hij alsnog 26.000 schuurbewegingen per minuut, wat ervoor zorgt dat je in no-time je klus af hebt. Bij het apparaat krijg je ook een prachtige koffer waar je het apparaat overal in heen kan nemen. Dit apparaat komt met drie schuurvellen, en is dus erg geschikt voor kleine klusjes in het huis. Wanneer je een grotere schuurklus voor de boeg hebt is het misschien beter om een andere Bosch te nemen.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo