Black & Decker MT300KA

Black & Decker MT300KADe Black & Decker MT300KA multitool is een echte must-have voor iedere doe-het-zelver die snel en efficiënt een grote variatie aan werkjes tot een goed einde wil brengen,en het apparaat is dan ook heel erg veelzijdig – mede door de ontelbare accessoires waarmee het uitgerust kan worden. Bij de levering van deze machine worden eveneens vier verschillende zaagbladen gevoegd, alsook zes schuurvellen en een schuurzool.

+ Check huidige prijs

De Black & Decker MT300KA is revolutionair, zowel op het vlak van ontwerp (het gaat immers om een robuust toestel dat wel tegen een stootje kan) als gebruiksgemak. Het fijne body en de softgrip maken het de ideale tool voor wie naast efficiënt ook comfortabel wil werken. Daarbij kan de snelheid van het apparaat volledig aangepast worden om meer controle te hebben bij diverse, uiteenlopende werken.

Specificaties van de Black & Decker MT300KA

De MT300KA is een waar technisch hoogstandje: het toestel is perfect voor zowel kleine als middelgrote werken, en heeft zijn naam als oscillerende multitool dus niet gestolen. De stroomvoorziening steunt op netstroom, en het toestel is eveneens voorzien van een sleutelvrijer, gebruiksvriendelijke gereedschapswissel voor meer comfort. Met een vermogen van 300 watt kan de MT300KA in elk geval tellen als een must-have voor iedere fanatieke klusser.

De algemene kenmerken van de MT300KA

Deze topper heeft echter nog meer in petto dan gewoon gebruiksgemak en een degelijk vermogen. Zo weegt het toestel slechts 1,4 kilogram, en kan dus gemakkelijk vervoerd worden of meegenomen in de hand. Hierdoor wordt ermee werken natuurlijk ook een stuk eenvoudiger en minder belastend.

MT300ka-qs multitool

Met een toerental van 10.000 tot wel 22.000 toeren per minuut is dit apparaat de beste van zijn klasse, en de uitbreiding met wel 11 verschillende accessoires maken het nog beter. Bij de MT300KA worden tenslotte een invalzaagblad, een schraapblad, een schuurstuk, een schaf en een segmentzaagblad geleverd, waardoor het dus voor een heel gamma aan verschillende toepassingen gebruik kan worden.

De voordelen van de MT300KA

De MT300KA is dus overduidelijk dé tool voor werken zoals het zagen van verschillende materialen, schuurwerken, slijpen en schrapen. Deze grote variatie aan werkzaamheden wordt deels mogelijk gemaakt door de oscillerende beweging van het systeem. Flexibel zijn is één van de belangrijkste kwaliteiten van het apparaat.

Daarbij biedt het eveneens heel wat gebruiksgemak dankzij de constante stroomaanvoer – het systeem werkt immers op netstroom, waardoor uitvallen en haperen dus geen risico meer vormen. Ook de opzetstukken dragen bij aan het gebruiksgemak van dit toestel, aangezien er geen extra gereedschap nodig is om deze te bevestigen. Het vermogen tot 300 watt zorgt er daarbij voor dat de MT300KA tot de sterkere van zijn segment behoort.

Tenslotte maken een 3 meter lang snoer het gemakkelijk om op iets grotere afstanden te werk te gaan, en op plaatsen waar het donker is (waardoor werkzaamheden uitvoeren dus heel wat uitdagender wordt) biedt een speciale verlichting ongetwijfeld alle nodige hulp.

Meegeleverd bij de Black & Decker MT300KA

Bij het apparaat worden een invulzaagblad, een segmentzaagblad, een solide schraper voor zwaardere schraagwerken en een reeks aan verschillende accessoires geleverd. Daarbij zorgt een koffer en een duidelijke handleiding ervoor dat werken met dit toestel nog eenvoudiger wordt.

Een snelle levering van je MT300KA

Als je je MT300KA voor 12 uur ’s nachts bestelt, dat wordt het de volgende dag al gratis afgeleverd. Je kan je bestelling echter ook gratis ophalen bij één van de 2600 afhaalpunten, en als je niet tevreden bent met je aankoop an je het binnen de 30 dagen gratis terugzenden. De vernieuwende multitool heeft daarbij een garantie van 2 jaar.

De MT300KA voor de veeleisende doe-het-zelver

Elke doe-het-zelver heeft recht op degelijk apparatuur waarmee snel en efficiënt gewerkt kan worden, en de kwaliteiten die dit systeem kenmerken maken het ongetwijfeld tot één van de favorieten. Of je nu wil slijpen, schrapen of schuren, de MT300KA is een must-have voor een optimaal resultaat.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

1 Reactie
  1. Zelf hele goede ervaringen gehad met de MT300KA. Bedankt mannen!

    Laat een reactie achter

    Goedklusgereedschap.nl
    Logo