Top-10 Best Verkochte Accu Multitools

Een accu multitool is een geweldig apparaat bij het klussen. Doordat er geen stroom bij komt kijken kan je echt vrijuit werken. Er zijn veel soorten accu multitools te koop. Hoe weet je welke je kopen moet, en wat zijn de voor- en nadelen van iedere accu?

Wat is een multitool?

multitoolMet een accu multitool wordt iedere klus leuk. Je kunt met een accu multitool onder andere schuren, snijden en zagen. Het is een snoerloze machine. Er zijn veel uitvoeringen, soms worden ze verkocht met veel accessoires of een handige opbergkoffer. Het fijne van de accu multitool is dat er dus geen snoer of elektriciteit bij komt kijken. Je kunt dus vrijuit werken en bent niet gebonden aan een stopcontact. De meeste accu multitools zijn ook redelijk klein en dus makkelijk mee te brengen.

Bosch PMF 10,8 Li 1 (Inclusief tweede accu)

Bosch PMF 10,8De Bosch PMF 10,8 Li 1 is een geweldige accu multitool. Hij is geschikt voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging die het apparaat maakt. Je bevestigt verschillende stukken gereedschap op het apparaat waardoor je zelfs lastige hoekjes of lastig bereikbare plekjes makkelijk kan bereiken. Het apparaat is voorzien van een 10,8 volt Li-lon accu die al in anderhalf uur volledig opgeladen is. Mocht dit niet snel genoeg zijn kan je hem ook met een extra tweede accu kopen zodat je extra lang werken kan.

Het is een erg fijn apparaat om mee te werken. De motor is erg stil en de trillingen zijn laag. Je hoeft dus niet in een vervelende herrie te werken. Verder is de Bosch PMF 10,8 Li 1 voorzien van een softgrip-handvat, wat ervoor zorgt dat hij makkelijk vast te houden is ondanks de kracht die dit apparaat in zich heeft.

Dremel 8100 inclusief 15-delige accessoireset

Dremel 8100De Dremel 8100 is een makkelijk apparaat waar je veel verschillende dingen mee kunt doen. Hij is erg vriendelijk in gebruik. Je kunt de opzetstukken namelijk makkelijk en snel verwisselen zonder dat je hiervoor gereedschap nodig hebt. De Dremel 8100 is dus een handig apparaat als je meerdere opzetstukken nodig hebt. De EZ-Twist draaineuskap zorgt hiervoor.

Dit apparaat wordt geleverd met een 7,2 volt Li-lon accu, wat ervoor zorgt dat deze al in een uur opgeladen is! Terwijl jij aan het lunchen bent kan je dus in principe je accu al laten opladen, zodat je er daarna weer tegenaan kan. De Dremel is perfect te gebruiken voor gedetailleerde klussen zoals graveren.

Dremel 8200 + 20-delig/45-delige accessoires

Dremel 8200De grote broer van de Dremel 8100, deDremel 8200. Een geweldig apparaat. Net als bij de Dremel 8100 kan je de opzetstukken zonder gereedschap vervangen dankzij de geweldige EZ-Twist. De Dremel 8200 wordt met wel twintig accessoires geleverd zodat er altijd wel iets bij zit voor jouw klus. Wanneer dit niet genoeg is zijn er ook nog pakketten met 45 accessoires. Iets wat de Dremel 8200 anders maakt dan de Dremel 8100 is dat er een tweede accu in het apparaat zit. Je hoeft dus niet te wachten tot je accu weer opgeladen is maar kan zo de tweede gebruiken. Je zou in principe eeuwig door kunnen gaan met klussen.

Het enige nadeel van de Dremel 8200 is wel dat er geen verlichting aanwezig is. Op donkere plekken is het dus lastig te zien wat je aan het doen bent.

Fein accu multimaster AFMM18

Fein accu multimaster AFMM18Dit is een perfecte accu multitool voor fijne en middelgrote klussen. De Fein accu multimaster AFMM18 is perfect voor klussen als het verwijderen van voegen, het schuren van traptreden of het zagen van plinten op een bepaalde maat. De accu is erg sterk en je krijgt er twee meegeleverd, zodat je niet opgehouden kunt worden door een lege accu.

Iets dat wel weer een nadeel is bij de Fein accu multimaster AFMM18 is dat er geen licht bij is geleverd. Je ziet dus niet goed wat je doet in het donker, al is dit natuurlijk redelijk makkelijk op te lossen door een andere lichtbron te gebruiken.

Fein accu multitool AFMM18QSL

Fein AFMM18QSLDe Fein accu multimaster AFMM18QSL is een fijne accu multitool. Door de oscillerende beweging is hij geschikt voor veel verschillende klussen zoals schuren, zagen, schrapen en slijpen. Je kunt er vrijwel alles mee doen. Door de zeventien accessoires die bij het apparaat meegeleverd worden is er altijd wel iets te vinden voor bij jouw klus.

De opzetstukken die meegeleverd worden bij de Fein AFMM18QSL zijn onder andere een invalzaagblad, schraapblad, schuurstuk en segmentzaagblad. Een voordeel van dit apparaat is dus dat hij voor veel verschillende klussen te gebruiken is. Het nadeel van dit apparaat is wel weer dat hij geen licht heeft, dus dat het wel lastig is als je in het donker moet werken.

Fein accu multitalent quickstarter AFMT12QSL

Fein accu multitool AFMT12QSLDe naam zegt het al een beetje, dit apparaat is een multitalent. Dit 12 volt 2,5 Ah Li-lon apparaat is namelijk voor veel verschillende klussen te gebruiken, hij is heel veelzijdig. Een groot voordeel van de Fein AFMT12QSL is de zelfdragende motor, voorzien van een trillingsontkoppeling en het feit dat het apparaat zeer goed herrie en trillingen onderdrukt. Je hebt dus geen last van allerlei lawaai terwijl je aan het klussen bent.

Verder is fijn aan dit apparaat dat het een sleutelvrije gereedschapswissel heeft. Je hoeft dus niet veel tijd te verspillen aan het verwisselen van opzetstukken en kan in principe aan een stuk door werken. De Fein wordt daarnaast ook nog geleverd met twee accu’s en ook nog een sneloplader. Het enige dat non-stop klussen nog in de weg staat is een lamme arm van het dragen van het gereedschap. Al zal ook dit niet snel voorkomen aangezien het apparaat van lichtgewicht materiaal is gemaakt.

Fein accu supercut AFSC18QSL

Fein AFSC18QSLDit apparaat zorgt ervoor dat jij draadloos kunt klussen. Je kunt lekker lang aan het werk aangezien hij een accucapaciteit van 2,5 Ah heeft. De Fein wordt geleverd met twee accu’s en een luxe draagkoffer zodat alles netjes bij elkaar blijft. Je kunt overal heen met dit apparaat omdat hij zonder snoer werkt. Een groot voordeel van dit apparaat is dat hij voorzien is van een StarlockPlusgereedschapshouder die zorgt voor een perfecte draaimomentoverbrenging. Hij werkt dus erg lekker.

Het nadeel van dit apparaat is wel dat er geen accessoires bij zitten, die moet je er dus nog wel bij kopen. Al is dit niet heel erg aangezien de basis wel erg goed is.

Dremel 8050 micro + 35-delige accessoireset

Dremel 8050 microDe Dremel 8050 micro wordt geleverd met maar liefst 35 accessoires! Er zit dus altijd wel iets voor jouw klus bij. Door de roterende beweging is dit apparaat ook geschikt voor gedetailleerder werk. Je kunt de opzetstukken zonder gereedschap en dus erg snel en gemakkelijk verwisselen. Een voordeel van dit apparaat is dat hij maar twintig centimeter lang is, hij is dus makkelijk mee te nemen. Hij draait maar liefst 5000 tot 8000 toeren per minuut, een kleine snelheidsduivel dus.

Het nadeel van dit apparaat is wel dat je lang moet wachten voordat hij is opgeladen, maar liefst vier uur. Vergeleken met andere apparaten is dit redelijk lang.

Powerplus POWX13302 accu multitool

Powerplus POWX13302Dit is een redelijke goedkope accu multitool. Ondanks dat wordt hij wel geleverd met maar liefst 26 accessoires, het is een veelzijdig apparaatje waarmee je zowel kan snijden, slijpen, zagen als schuren.

Het nadeel van dit apparaat is wel dat je een sleutel nodig hebt om opzetstukken te verwisselen. Niet dat dit zo erg is, het kost alleen iets meer tijd. Toch wordt dit een beetje opgeheven door de snelheid van het apparaat, hij draait maar liefst 5000 tot 19000 toeren per minuut, hij is erg snel dus.

Dremel 8200 Platinum editie

Dremel 8200 Platinum editieDit is een apparaat waar je vrijwel alles mee zou kunnen doen. Er worden maar liefst 65 accessoires bij het apparaat meegeleverd, waaronder een SpeedClic, er zit dus voor iedere klus wel wat bij. Het is een erg luxe apparaat.

Bij het apparaat zit een luxe alluminium koffer waar je ook nog eens vijf hulpstukken in kunt vinden namelijk een freesopzetstuk, detailhandgreep, bewerkingsplatform, beschermkap en lijn- en cirkelfrees.

Het apparaat wordt ook nog eens geleverd met een extra 10,8 volt 1,5 Ah Li-lon accu, die zeker wel een flinke tijd mee gaat. Een nadeel van dit apparaat is wel dat er verlichting ontbreekt, wat je waarschijnlijk wel nodig hebt omdat je met dit apparaat dag en nacht wil klussen.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo