Top-10 Best Verkochte Accu Klopboormachines

Het kan een hele onderneming zijn om een accu klopboormachine aan te schaffen. Welke accu klopboormachine is het beste? Welke voldoet aan mijn verwachtingen? Om je zoektocht wat gemakkelijker te laten verlopen worden deze vragen op deze site beantwoord. Hier vindt je de tien best verkochte accu klopboormachines op basis van recensies en specificaties. Waarschijnlijk weet je aan het einde van dit artikel wel welke accu klopboormachine het beste bij je wensen aansluit.

Wat is een accu klopboormachine?

Accu KlopboormachineEen klopboormachine (ook wel slagboormachine genoemd) is een boormachine soort. De klopboor maakt een krachtig kloppende heen-en-weer gaande beweging. Dit maakt de klopboor efficiënter in het boren van baksteen, tegels en beton. Het materiaal wordt door de kloppende beweging verpulverd en door de roterende beweging wordt dit verpulverde puin afgevoerd. De klop beweging is niet voelbaar wanneer de boor vrij draait, maar wordt pas voelbaar wanneer er druk op de boor wordt uitgeoefend. Doordat de stroomvoorziening via een accu verloopt kun je heel vrij werken zonder snoeren die in de weg kunnen komen te zitten. Accu klopboormachines wordt gemaakt door merken als Makita, Bosch, Black & Decker en Metabo.

De 10 best verkochte accu klopboormachines

Hieronder vindt je de top 10 best verkochte accu klopboormachines van dit moment. Er wordt per accu klopboormachine een stuk beschreven op basis van de specificaties en recensies. We beginnen met de best verkochte accu klopboormachine. De lijst loopt geleidelijk af naar nummer tien.

Makita HP457DWEX9

Makita HP457DWEX9De Makita HP457DWEX9 staat met stipt op nummer 1 in de top 10 van de best verkochte accu klopboormachines. En dit is natuurlijk niet zomaar. Alleen het openen van de robuuste bijbehorende accessoirekoffer is al geweldig, deze is tot de rand gevuld met accessoires. Ook kan de Makita HP57DWEX9 er in opgeborgen worden. Deze krachtpatser heeft een 18 volt 1,3 Ah Li-Ion accu waarmee je iedere boor- en schroef klus in een mum van tijd af hebt. Hij geschikt om in hardere steensoorten als baksteen en tegels te boren. Mocht je accu leeg zijn, geen probleem, want bij deze klopboormachine krijg je een tweede accu erbij. Zo kun je gerust doorgaan met je werk, wanneer je net zo lekker bezig bent.

De Makita HP57DWEX9 wordt geleverd met aluminium koffer gevuld met HSS-R boren (om in metaal te boren), houtspiraalboren en speedboren (beide om in hout te boren). Nog meer extra’s in de koffer zijn doppen (1/4″ vierkant), een verzinkboor, een boren-meter, een bithouder en een magnetische bithouder, diverse bits (1/4″ zeskant C en E voor Phillips, Pozidriv, Zaagsnede, Inbus). Uiteraard krijg je er de twee 18 volt 1,3 Ah Li-Ion accu’s, een snellader en de handleiding bij. Bij Makita zijn ze best vrijgevig, dat blijkt ook uit de garantie van 3 jaar.

DeWalt DCD796D2

DeWalt DCD796D2Op nummer twee staat de accu klopboormachine van het merk DeWalt, die met dit product kracht en gemak heeft kunnen bundelen. Doordat de motor geen koolborstel bevat, is dit een efficiënte machine met een langere levensduur. En wil je niet beperkt zijn in het alleen maar kunnen werken op verlichte plekken en tijden. Klussen op minder verlichte locaties wordt je gemakkelijker gemaakt met LED werkverlichting.

De DeWalt DCD796D2 wordt je toegestuurd in een stevige draagkoffer, inclusief handleiding, een riemhaak, een magnetisch bithouder, een XR multilader (voor 10,8-14,4-18V XR accu’s) en natuurlijk de twee 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu’s. Wanneer je besluit deze accu klopboormachine aan te schaffen, ontvang je er een garantie bij van 2 jaar.

Black & Decker EGBL188BAFC

Black & Decker EGBL188BAFCBen je op zoek bent naar een klopboormachine die niet alleen krachtig zijn werk doet in hout, maar ook in steensoorten? Dan is de Black & Decker EGBL188BAFC wellicht iets voor jou. Dat moet vast wel lukken met de 160 accessoires die je erbij krijgt. Samen met zijn twee krachtige 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accu’s is hij een professional in het boren in steen. Hij heeft namelijk een klopfunctie met maar liefst 20.000 slagen per minuut! En mocht je hem even een tijdje niet nodig hebben, door zijn Li-Ion accu hoef je niet bang te zijn dat je klopboormachine leegloopt wanneer hij stil staat.

De Black & Decker EGBL188BAFC wordt geleverd in een bijbehorende koffer inclusief een 160-delig accessoire set. In de koffer vindt je ook de oplader en twee 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accu’s. En mocht je niet weten waar te beginnen? Wees gerust, je krijgt er ook de handleiding bij. Ook Black & Decker geeft een garantie van 2 jaar.

Black & Decker ASL148KB

Black & Decker ASL148KBHecht je veel waarde aan snel de klus te klaren, dan is deze (klop)boormachine misschien wel iets voor jou. De Black & Decker ASL148KB is een boormachine met een klopfunctie waarmee je gemakkelijk in hout, steen en metaal kunt boren. En wanneer je een schroef vast wilt draaien heb je een goede aan dit type Black & Decker. En ben je van plan om een boor- of schroefklus in een donkere omgeving te doen, dat kan allemaal met het handige LED-lampje wat erop zit.

Na bestelling van de Black & Decker ASL148KB krijg je deze in een handige draagkoffer met de oplader, twee 14,4 volt 1,3 Ah Li-Ion accu’s en de handleiding thuisgestuurd. Inclusief 2 jarige garantie.

Black & Decker EGBHP1881BK

Black & Decker EGBHP1881BKDeze lichte en compacte accu klopboormachine heeft flinke spierballen door zijn accuspanning van 18 volt 1,5 Ah Li-Ion en een koppel van 43,7 Nm. Dat maakt deze klopboormachine geschikt voor de zwaardere klussen. Ondanks zijn formaat kan hij naast hout gemakkelijk steen aan met zijn klopfunctie van 25.500 slagen per minuut. Mochten je beide accu’s leeg zijn, dan heb je met de snellader binnen 40 minuten de accu weer helemaal opgeladen. En mocht je de accu of klopboor een tijdje niet gebruiken, dan hoef je je geen zorgen te maken over eventueel leeglopen ervan.

Mocht je de Black & Decker EGBHP1881BK willen bestellen, dan krijg je er een koffer inclusief twee 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accu’s, de snellader en de handleiding bij. Ook deze Black & Decker is inclusief 2 jaar garantie.

Metabo SB 18 LT Mobile

Metabo SB 18 LT MobileBen je van plan te schroeven of te boren in hout? Dan is deze accu klopboormachine van Metabo een prima machine om jou daarbij te ondersteunen. Dankzij zijn 4-polige motor en zijn 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu, waar je er twee van krijgt, is hij hiertoe goed in staat. Je kunt direct aan de slag met de goedgevulde accessoirekoffer. De snelspankop is afneembaar, zodat je gebruik kunt maken van de onderliggende zeskanthouder voor schroefbits.

Metabo geeft graag veel extra’s. Naast de twee 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu’s en de acculader (ASC 30-36 V “AIR COOLED”), krijg je bij aankoop een flink gevulde kunststof accessoirekoffer, een snelspanboorhouder, een riemhouder met bitdepot, de handleiding en een garantie van maar liefst 3 jaar erbij.

Black & Decker EGBHP188BK

Black & Decker EGBHP188BKDeze laatste accu klopboormachine uit de Black & Decker familie doet zeker niet onder voor zijn broertjes. Ook deze is goed geschikt voor dagelijkse klusjes in en rondom het huis, zelfs in het donker met de geïntegreerde werklamp. Deze 18 volt accu klopboormachine heeft 24 koppelstanden, zodat je altijd de juiste kracht bij de juiste klus hebt. Hij maakt in klop stand 25.000 slagen per minuut en in boor stand maximaal 1500 toeren per minuut. De Black & Decker EGBHP188BK heeft 1,5 Ah accu capaciteit. Wanneer de accu leeg is, kun je gewoon de tweede gebruiken die bijgeleverd wordt. Met de snellader is je accu in 40 minuten weer helemaal vol.

Bij het aanschaffen van de Black & Decker EGBHP188BK ontvang je een koffer met twee 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accu’s, een snellader en de handleiding. Net als de andere accu klopboormachines van Black & Decker zit er bij deze ook een garantie van 2 jaar.

Bosch PSB 10,8 LI-2

Bosch PSB 10,8 LI-2Deze accu klopboormachine van het Duitse merk Bosch is zeer geschikt om te schroeven en te (klop)boren. De machine is pas nog verbeterd, waardoor hij voldoende kracht heeft om die klussen te klaren. Hij is ook nog eens handzaam in gebruik door zijn kleinere formaat en gewicht. Doordat hij zo compact is zou je niet verwachten dat hij een draaimoment selectie met 20 draaimoment standen en twee snelheidsstanden heeft. Je krijgt direct zin om aan die schoef- of boor klus te beginnen. En is je accu leeg, maak je dan geen zorgen. Je accu is namelijk binnen 1 uur alweer opgeladen.

Je ontvangt een kunststof koffer met één 10,8 volt 2,0 Ah Li-Ion accu, een 1-uurs snellader, een dubbele schroefbit en uiteraard de handleiding. De garantie die je bij Bosch krijgt is 2 jaar.

Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic

Bosch PSB 18 LI-2 ErgonomicZoals de naam al doet vermoeden is de Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic ergonomisch vormgegeven om het werk te vergemakkelijken. Met deze 18 volt 2,5 Ah Li-Ion machine kun je bovengemiddeld lang werken. Door de LED werklamp wordt het werkvlak verlicht en mocht je accu leeg zijn dan kun je kiezen voor de oplader die binnen 1 uur je accu vult, of gewoon je tweede accu gebruiken. Met zijn koolborstelloze motor zal deze machine gegarandeerd langer meegaan.

Bij deze Bosch accu klopboormachine worden in de bijhorende koffer twee 18 volt 2,5 Ah Li-Ion accu’s, een 1-uurs snellader, een dubbele schroefbit en de handleiding standaard meegeleverd. Ook bij deze variant van de Bosch accu klopboormachine ontvang je 2 jaar garantie.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo