Accu Haakse Slijper

De Accu haakse slijper is een stuk gereedschap bekend bij menig klusser. Met de accu haakse slijper kun je gemakkelijk metalen staven door slijpen, of een stuk oppervlakte schuren. Normale haakse slijpers die bedraad zijn hebben vaak maar een snoer van 5 meter, dit is erg kort. Accu haakse slijpers zijn hierbij een ideale uitkomst. Geen zorgen meer of er een stopcontact in de buurt is, en geen geknoei meer met verlengsnoeren.

Vermogen

Als je iets slijpt dan heb je daar een haakse slijper voor nodig met behoorlijk wat vermogen. Kan een haakse slijper met accu daar wel aan voldoen? Het antwoord is gelukkig: ja. De accu haakse slijper is zeer krachtig en heeft een groot vermogen. Dit komt omdat de accu industrie een aardige ontwikkeling heeft doorgemaakt de afgelopen jaren, waardoor er nu veel meer gereedschap door een accu wordt gevoed.

Merk

Wanneer je een Accu haakse slijper koopt wil je dat deze van een goed merk is, zodat hij nog 20 jaar mee kan. Wij hebben de beste gereedschaps merken opgezocht, en per merk de beste accu haakse slijpers uitgezocht en getest. Zo kun je makkelijk je aankoop doen, en weet je dat het product van een goede kwaliteit is.

Goedklusgereedschap.nl
Logo