Top 5 Best Verkochte Accu Cirkelzagen

Bij het klussen in huis is het belangrijk degelijk materiaal te hebben. Goed gereedschap dat vakkundig en secuur werkt is dan van belang. Om precies en moeiteloos te kunnen zagen door dunne materialen, biedt de accu cirkelzaag de oplossing. Deze handige tool komt goed van pas bij het monteren en bewerken van interieuronderdelen en meubels. De accu cirkelzaag is één van de meest gebruikte zagen tijdens het klussen en verbouwen. Met een hoog toerental is dit stuk gereedschap geschikt voor diverse toepassingen.

Accu Cirkelzagen

Een cirkelzaag, of radiaalzaag bestaat uit een stalen schijf. Deze wordt met aandrijving tot een hoog toerental gedreven, waardoor het door materiaal kan zagen. De cirkelzaag is te monteren in een zaagtafel, maar is ook handmatig aan te sturen. De accu cirkelzaag heeft een minder krachtige motor, waardoor deze zeer nauwkeurig en veilig door dunner materiaal kan zagen. Accu cirkelzagen worden vaak gebruikt om door hout te zagen. Het is het ideale gereedschap om plaatmateriaal recht af te zagen. De zaagdiepte leent zich goed voor nauwkeurige klussen in de ruwbouw, afbouw en houtbewerking.

Top 5 best verkochte accu cirkelzagen

Er is een breed aanbod in accu cirkelzagen. De modellen verschillen van elkaar in specificaties en in prestatie. Dit zijn de 5 best verkochte accu cirkelzagen en hun meerwaarde tijdens het klussen. Per stuk worden de voor- en nadelen van elk product besproken. Zo kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Bosch PKS 10,8 LI 1

Bosch PKS 10,8 LI 1Vrijheid van draadloos werken staat centraal bij deze degelijke cirkelzaag. Met een 10,8 volt 2,0 Ah Li-Ion accu is deze erg compacte en zeer lichte cirkelzaag te gebruiken voor elke zaagklus. Of het nu gaat om het op maat maken van kozijnen of de planken van het tuinhek, deze Bosch PKS presteert optimaal. Het zaagt tot 26 mm diep in de 90°-stand en tot 17 mm in de 45°-stand. Met een softgrip en een gewicht van slechts een kleine anderhalve kilo is deze cirkelzaag ontzettend handig in de werkzaamheden.

Het zaagblad heeft een diameter van 85 mm en kan hiermee perfect door materiaal als laminaat, kunststof, hout en MDF zagen. Deze imponerende zaag wordt geleverd met een lader, een zaagblad een adapter voor stofafzuiging en een parallelgeleider. De Bosch PKS 10,8 LI 1 is zeer geschikt voor precieze werkzaamheden. Zonder snoer is het zeer eenvoudig te hanteren en te manoeuvreren om lichte zaagklussen tot de perfectie uit te werken.

Powerplus POWX0076Li

Powerplus POWX0076LiWerken met de Powerplus POWX0076Li wordt als zeer prettig ervaren. De uitstekend presterende accu cirkelzaag is ook nog eens fraai vormgegeven. Met het praktische design is het zeer handzaam en werkt de kluswerkzaamheden bekwaam af. De aandrijving wordt voorzien van een krachtige 18 volt Ah Li-Ion accu. Tot 52 mm kan er in de 90 graden stand gezaagd worden en bij 45 graden tot 36 mm. Met deze Powerplus kun je gaan en staan waar je wilt.

Het heeft een duidelijke schaalaanduiding en met een laserfunctie behoren kromme zaaglijnen tot het verleden. De stofafzuiging zorgt voor het verdwijnen van hinder tijdens het zagen. Met de verstekhoek is het mogelijk om schuin te zagen. Deze accu cirkelzaag wordt geleverd met een zaagblad, een zijgeleider en een snellader. Met een meegeleverde fraaie koffer is deze Powerplus POWX0076Li makkelijk op te bergen.

Bosch PKS 18 LI 1

Bosch PKS 18 LI 1Een prima tool die doet waarvoor hij gemaakt is, is deze Bosch PKS 18 LI 1. Met een 18 volt 2,5 Ah Li-Ion accu is er een gegarandeerd toerental van 3800 toeren per minuut en een zaagcapaciteit tot 48 mm. Dit gebeurt stofvrij dankzij de stofzuigeradapter die aan de achterzijde gemonteerd is. Dankzij een aluminium voetplaat zaag je kaarsrecht met deze lichte cirkelzaag van 2,6 kg. Snoerloos werken is een grote plus tijdens het klussen, daarnaast is het ook veiliger. De Bosch PKS 18 LI 1 bewijst dit principe.

Door een slimme vormgeving is er langdurig te werken met deze accu cirkelzaag. In verstek zagen is mogelijk tot 36 mm diep. Handig dus voor lastige hoekjes als bij plinten. Het apparaat produceert weinig hinderlijk geluid en de uitvoering is zeer makkelijk, zelfs voor onervaren klussers. Dit is een ideaal stuk gereedschap voor de klusser. Met een zaagblad en parallelgeleider is elke zaagklus eenvoudig uit te voeren.

Black & Decker BDCCS18N-XJ

Black & Decker BDCCS18N-XJDuurzaam en veilig, zo is dit accu cirkelzaagmodel van Black & Decker te noemen. Deze snoerloze zaag is zeer krachtig voor klussen in en om het huis. Het heeft een 18 volt Li-Ion accu die in een rechtstaande positie met gemak tot 43 mm zaagt. De Black & Decker BDCCS18N-XJ heeft een zichtlijn en een metalen zool, zodat scheef zagen haast onmogelijk is. Dit model heeft een ingebouwde motorrem, wat de veiligheid verhoogt. Ook is er een thermische beveiliging op dit gereedschap aanwezig. Met een stofafzuiging werk je stofvrij en het met een diameter van 140 mm presteert het zaagblad naar behoren. Het gewicht bedraagt 3,5 kg. Een zaagblad wordt meegeleverd bij dit model van het gedegen merk.

Makita DSS501ZJ

Makita DSS501ZJDeze Makita DSS501ZJ is een snoerloze cirkelzaag en leent zich prima voor een veelvoud aan klustaken. Het is een prima te hanteren gereedschap en is overigens ook makkelijk te vervoeren. Veel professionals kiezen voor dit model van het kwaliteitsmerk. Deze Makita kent een compact ontwerp en deze uitvoering is ideaal voor verticaal en bovenhands gebruik. Door de handige zaagdiepte-indicatie die op de beschermkap aanwezig is, biedt veel ondersteuning om snel en secuur op de juiste diepte te snijden. Het maakt zagen nog eenvoudiger.

De robuuste RVS zool is zeer duurzaam en gaat zodoende erg lang mee. Door het vernuftige ontwerp blaast de luchtstroom zaagsel weg van de machine, wat erg prettig is tijdens het werken. De accu levert 18 volt en is van het type Li-Ion. De diameter van het zaagblad is 136 mm met een asgat van 20 mm. De Makita DSS5001ZJ heeft een motorrem en asblokkering. Verder zorgt de softgrip voor een fijne en praktische hantering. Deze Makita heeft een onbelast toerental van 3600 toeren en de vibratie van het apparaat is zeer minimaal. Met zijn 2,6 kg is het redelijk licht in gewicht. Deze Makita staat voor kwaliteit en voorkomt onnauwkeurig werk.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo