Accu Cirkelzaag Kopen

Met een accu cirkelzaag word zagen op locatie wel heel gemakkelijk. Als je ervaring hebt met een handcirkelzaag, dan weet je hoe vervelend het kan zijn om gebonden te zijn aan een netsnoer. Je moet vaak een verlengkabel meenemen die soms net weer tekort schiet. Daarom is een accu cirkelzaag een geweldige oplossing. Geen gedoe meer met stopcontacten en snoeren, gewoon zagen waar je maar wilt. Hieronder bespreken we dingen om op te letten bij het accu cirkelzaag kopen.

Accu Cirkelzaag kopen?

cirkelzagenAls je een accu cirkelzaag koopt wil je wel dat hij lang meegaat. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een duurzame versie. Deze is gemaakt met duurzaamheid in gedachten en dat betekend dat deze jarenlang meegaat. De garantie op deze machines alleen is vaak al meer dan 3 jaar. Dit zegt genoeg over het vertrouwen dat de fabrikant van zijn producten heeft. Op deze pagina vind je alleen accu cirkelzagen van de hoogste kwaliteit. Lees snel verder om ze te bekijken!

Bosch PKS 10,8 LI 1

Bosch PKS 10,8 LI 1Deze Bosch accu cirkelzaag heeft een 10,8 volt 2,0 Ah Li-Ion accu die volledig opgeladen is in slechts 1 uurtje. Dat is fantastisch voor als je even snel een zaagklusje hebt. Met een toerental van 1400 tpm zaagt deze PKS 10,8 Li gemakkelijk tot 26 mm diep. Het zaagblad heeft een diameter van 86 millimeter. Hij heeft een licht gewicht van maar 1,4 kg dat ondersteund word door de comfortabele en ergonomisch ontworpen softgrip. Het is dan ook een waar plezier om met deze zaag klussen als het op maat maken van schuttingplanken, laminaat of kozijnen te doen. Wordt geleverd met een parallelgeleider, oplader, zaagblad, adapter voor de stofafzuiging en de handleiding.

Bosch PKS 18 LI 1

Bosch PKS 18 LI 1Zoals je waarschijnlijk aan de titel al zag is dit de grotere broer van de accu cirkelzaag die we al eerder besproken. Hij is geschikt voor zwaardere zaagklussen en kan tot wel 48 mm diep zagen. Heeft een zaagblad met een diameter van 150 mm dat draait met een toerental van 3800 tpm. De cirkelzaag is natuurlijk wel een stukje zwaarder als de PKS 10,8 li, maar met een gewicht van 2,6 kg is het prima te doen. Is uitgerust met de ergonomische Bosch softgrip. Stofvrij zagen is mogelijk dankzij de stofzuider adapter aan de achterkant van de zaag. Je kunt gemakkelijk een stofzuiger aansluiten die al het stof dat vrijkomt opzaagt. Ideaal voor klussen in de huiskamer. Wordt geleverd met parallelgeleider, oplader en handleiding.

Lithium Ion

Alle cirkelzagen genoemd op deze pagina zijn uitgerust met een Li-Ion accu. Deze hebben een lange levensduur en beschikken over een hoge energiedichtheid. Ook hebben ze geen last van zogeheten ‘memory loss’ wat de accu zwakker maakt na verloop van tijd. Je hoeft ze dan ook niet helemaal te ontladen of op te laden totdat hij weer vol is. Pak hem als je hem wilt gebruiken, thats it. Bovendien heeft de PKS 10,8 Li een oplaaddtijd van maar 1 uurtje.

We hopen dat je via deze lijst een mooie accu cirkelzaag hebt kunnen kopen. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar met een beetje uitleg over de specificaties wordt een keuze maken een stuk gemakkelijker.

Goedklusgereedschap

Goedklusgereedschap

Al sinds 2015 bezig met het reviewen en gebruiken van allerlei soorten gereedschap.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Goedklusgereedschap.nl
      Logo