Accu Boorhamer

De accu boorhamer is een stuk gereedschap dat iedereen wel eens nodig heeft. Het lijkt een beetje op een elektrische boorhamer, maar dan zonder snoer. Het voordeel van een accu boorhamer is dan ook dat je overal kan boren, zonder in het bijzijn van een stekker te verkeren. Voor een overzicht van de beste accu boorhamers ben je bij ons aan het juiste (web) adres.

Vermogen & Handzaamheid

Bij het kiezen van een accuboorhamer is het zaak dat u let op hoeveel vermogen het apparaat heeft. De boorhamers met een hoger vermogen zijn een stuk zwaarder en groter, dan accu boorhamers met een kleiner vermogen. Bedenk van te voren dus even voor welke doeleinden je de accu boorhamer zal gaan gebruiken. om je hierbij te helpen hebben we natuurlijk een selectie voor je gemaakt op basis van doeleinden.

Merken

We hebben van een grote selectie gerenommeerde merken de accu boorhamers van desbetreffende merken getest. Deze merken zijn O.a. Bosch, Dewalt, Hitachi, Makita. Kijk hieronder voor een goed overzicht van de beste accu boorhamers per merk.

Goedklusgereedschap.nl
Logo