Reciprozaag

Reciprozaag

Een Reciprozaag is een zaagmachine met een langwerpig zaagblad waarmee je takken, metalen buizen, deurposten en nog vele andere materialen mee kan doorzagen. De Reciprozaag heeft een bewegend zaagblad dat heen en weer word bewogen door een motor. Je hebt dan ook Elektrische reciprozagen en accu reciprozagen. Het kiezen van de machine die perfect bij je past is een lastige taak, en hier helpen wij je dan ook graag bij.

Merken

De reciprozaag wordt door meerdere fabrikanten gemaakt. Het is echter verstandig om altijd te kiezen voor een gerenommeerd merk. Dan weet je zeker dat het product kwalitatief goed is, en dat je een goede garantie hebt. Onder de Reciprozaag A-merken vallen Bosch, Hitachi, Makita, Black & Decker en DeWalt. Voor een uitgebreide lijst kijk je hieronder.

Bosch Reciprozagen

Een overzicht van het assortiment van Bosch. Dit bedrijf maakt kwaliteits gereedschap sinds het werd opgericht in Stuttgart, Duitsland in het jaar 1886. Meer dan honderd jaar ervaring en verbeteringen in het aanbod geeft jou de garantie van kwaliteit en vakmanschap. Daar kan niks tegenop. Slim klussen doe je dankzij deze lijst.