Klopboormachine

Klopboormachine

Een klopboormachine is een variant van de elektrische boormachine, maar dan met een hamerfunctie die er voor zorgt dat je makkelijker in beton en steen kunt boren. De druk op de klopboormachine neemt toe naarmate je meer druk zet op de klopboormachine. Het beton wordt verpulverd en afgevoerd via de draaiende boorkop.

Kracht & Handzaamheid

Verschillende klussen vereisen verschillende soorten kracht. Het is daarom verstandig om voordat je een Klopboormachine gaat kopen te kijken hoeveel vermogen hij nodig moet hebben. Hoe meer voltage, hoe meer vermogen en kracht de machine heeft, maar ook hoe logger en groter hij is. Ga je voor handzaamheid dan is het handiger om een kleiner en lichter model te kiezen.

Merken

Wil je de beste klopboormachine die er is? Kijk dan bij een van onze lijsten van de beste klopboormachines per merk hier onder. We hebben de beste producten van de bekendste kwaliteit merken als Bosch, Black & Decker, Makita, Festool en Hitachi.

Best Verkochte Makita Klopboormachines

Een gedetailleerd overzicht van de best verkochten van het merk Makita. Staat garant voor jarenlange kwaliteit. Het merk is opgericht in 1915 in Amerika, en sindsdien heeft het constant kwaliteits gereedschap ontwikkeld. Grote kans dat je vader of opa al gebruik maakten van gereedschap van Makita. Dit zegt genoeg over de kwaliteit en duurzaamheid en het betekend ook een investering in de toekomst.

Bosch Klopboormachines

Bekijk hier het assortiment van het merk Bosch. Opgericht in 1886 en sindsdien staan ze voor kwaliteit en vakmanschap. Verbeter je klustechniek met gereedschap van een echt topmerk. Geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik. Gesorteerd op basis van populariteit, gebruikerservaringen en functionaliteit. Wees goed voorbereid bij het maken van je aankoop.