Boorhamer

Boorhamer

BoorhamerEen Boorhamer maakt het makkelijk om in hard materiaal te boren. Dit komt omdat er in de boor een hamer element zet die extra druk uit oefent op de boorkop/schroef. Hoe harder je drukt, hoe meer het hamer element druk zal uitoefenen waardoor je sneller een gat kunt boren. Het is verstandig om tijdens het uitzoeken van een boorhamer te letten op het voltage, de slachkracht per minuut en het toerental. De vuistregel is: hoe meer vermogen, hoe krachtiger en zwaarder de boorhamer is.

Het kopen van een combihamer die bij je past is soms lastig. Welke is geschikt voor de klussen die ik er mee ga uitvoeren? Waar vind ik een groot assortiment en eerlijk advies? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede Boorhamer te kopen. Op zoek naar korting? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen.

Toebehoren

We hebben niet alleen de beste boorhamers voor je uitgezocht, ook boorhamer toebehoren zoals draaibare handgrepen, koffers en extra boortjes zoals SDS-Plus boren.

Merken

Bij het kopen van gereedschap is het altijd verstandig een goed en betrouwbaar merk te kiezen, zodat je gereedschap lang mee gaat. We hebben de beste merken zoals Bosch, DeWalt, Hitachi, Makita en nog vele anderen goed onderzocht, om jou de beste boorhamers te kunnen aanraden. Onze tests en reviews zijn onafhankelijk uitgevoerd, dus je krijgt altijd een goed product. Ook hebben de producten garantie en een retourregeling dus mocht het product niet bevallen, je kunt altijd terecht voor een oplossing.

Bosch PBH 2500 SRE

De Bosch PBH 2500 SRE is een krachtige boorhamer en bruikbaar voor veel verschillende materialen. Het is een populaire boorhamer onder de af-en-toe klussers en fanatieke doe-het-zelvers. En dat is niet zonder reden! Deze boorhamer beschikt over sterke specificaties, heeft een krachtige capaciteit, bezit diverse kenmerkende functionaliteiten en heeft mooie garantieregelingen. Lees het allemaal hier! […]

Makita HR2230

De Makita HR2230 is een erg krachtige boorhamer die elke klus aan kan. Het is de meest populaire boorhamer van Makita, en niet zonder reden. Zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn ruime scala aan functionaliteiten maakt dat de Makita boorhamer HR2230 een machine is voor zowel de professional als de thuisklusser. Specificaties Makita HR2230 Met […]

Bosch PBH 2100 RE

De Bosch PBH 2100 RE is de nummer 1 boorhamer van het merk Bosch. Hij is geschikt voor het boren in hout, metaal, steen én beton. en dankzij z’n hoge kwaliteit gaat hij jaren mee. De PBH 2100 RE kost rond de 100 euro en heeft een scala aan handige functionaliteiten. Dit is de ideale […]

Boorhamer Aanbiedingen

Bekijk hier een overzicht van de aanbiedingen. Alle verschillende merken met de beste kortingen voor jou geselecteerd. Blijf up to date van het actuele aanbod koopjes. Het is altijd slim om even te kijken of er nog wat voor jou tussen zit. Soms kortingen tot wel 30%.

Advies over Boorhamers

Een beetje extra advies is voor niemand verkeerd. Lees hier alles van de soort boorkop tot de beitelfunctie. Ook veiligheid en welke soort je voor welke klus je moet kopen komt aan bod. Essentiële informatie voor iedereen die veel bezig is met deze machines. Bij elektrisch gereedschap is het zaak dat je goed voorbereid aan het klussen bent. Deze informatie kan je hierbij helpen.

Bosch Boorhamers

Bekijk nu het assortiment van het Duitse merk Bosch. Groot assortiment en kwaliteits gereedschap. Maak een doordachte keuze bij je aankoop door je goed in te lezen over de gebruikerservaringen, specificaties en de functionaliteit van deze machines. Klussen word een stuk leuker met goed gereedschap in je arsenaal.

Makita Boorhamers

Bekijk het assortiment van het topmerk Makita. Opgericht in 1915 draait het al aardig wat jaren mee in de gereedschapswereld. In deze tijd heeft het bedrijf zijn producten steeds verbeterd met nieuwe innovaties en een constante zoektocht naar de beste kwaliteits materialen om te verwerken in hun machines. Lees hier alle specificaties en functionaliteiten.

Top-5 Bestverkochte Boorhamers

Bekijk de Top-5 Best verkochten en laat je inspireren tijdens het doen van je aankoop. Gebaseerd op Gebruikerservaringen, populariteit en functionaliteit van het apparaat. Topmerken met tientallen jaren ervaring en onderzoek hebben deze machines een geweldige kwaliteit meegegeven. Voor professioneel en thuisgebruik. Elke klusser kan hiermee een goede koop doen.