Accesoires

Door de vele verschillende soorten Elektrisch Gereedschap met elk weer verschillende uitbreidingsmogelijkheden kom je op een punt uit waar je accesoires nodig hebt voor je gereedschap. Hieronder vind je informatie over accesoires die je zeker een keer nodig hebt tijdens een klus.

Kwaliteit

We beseffen het van belang is dat je accesoires koopt die van een hoge kwaliteit zijn. Ze moeten immers lang mee gaan en zullen door de jaren heen veel gebruikt worden. Bij ons op de site vind je accesoires van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet je zeker dat je er jarenlang plezier van hebt!

Merken

Op deze site vind je accesoires van gerenommeerde merken zoals: AEG, Bosch, Makita, Festool, Metabo, Hitachi en nog vele anderen.

Deuvelmal

Een deuvelmal maakt het mogelijk gemakkelijk gaten te boren waar je deuvels in kunt plaatsen om zo stevige E-, L- en T-houtverbindingen te creëren. Met een deuvelmal kun je precieze deuvelgaten van 6, 8 of 10mm maken waar de correcte deuvels dan in passen. Deuvelmal kopen Bekijk hieronder ons assortiment deuvelmallen. Druk op de gele […]

Combinatiehaak

Een belangrijk accessoire is de combinatiehaak. Op deze pagina vind je informatie en kan je er een kopen.

SDS-Plus Boren

Bekijk hier alle verschillende soorten SDS-plus boren en beitels. Deze accesoires zijn een must-have voor de nieuwe generatie klussers en bouwvakkers. Geschikt voor professioneel en thuisgebruik. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en een snelle levering zorgen voor vele tevreden klanten.